0

دانلود نرم افزار وموبایل معصومین

nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 81124

امام حسین(ع) در کلام بزرگان + دانلـــود

کتاب موبایل فضائل و سیره امام حسین(ع) در کلام بزرگان به معرفی بیشتر شخصیت این حضرت بزرگوار با 45 موضوع گوناگون پرداخته است.
به گزارش خبرنگار دریچه فناوری اطلاعات باشگاه خبرنگاران، نرم افزار فضائل و سیره امام حسین(ع) در کلام بزرگان بر اساس کتابی با همین نام طراحی و در قالب دو فرمت رایج تلفن های همراه یعنی جاوا و آندروید در اختیار علاقه مندان قرار داده شده است.
- توضيحات نرم افزار:
این نرم افزار در 48 صفحه با موضوعات مختلف از جمله سیمای امام حسین بن علی در قرآن، دعوت کوفیان، رد بیعت با یزید، رمز جاودانگی نهضت حسینی، بررسی تحریفات در عاشورا، شکست دشمن در برابر منطق حسین، آگاهی و اشتیاق حضرت سیدالشهدا(ع) به جهاد و شهادت، پیام و شعارهای نهضت کربلا به معرفی ابعاد گوناگون شخصیت والای سومین امام شیعیان پرداخته است.
همچنین گزیده ای از خطبه و سخنان حضرت اباعبدالله الحسین(ع) و حضرت زینب در کتاب موبایل فضائل وسیره امام حسین(ع) در کلام بزرگان آورده شده است.

امام حسین(ع) در کلام بزرگان + دانلـــود

- نصب و دانلود:

امام حسین(ع) در کلام بزرگان + دانلـــود دانلود کتاب فضائل و سیره امام حسین(ع) در کلام بزرگان نسخه آندروید

امام حسین(ع) در کلام بزرگان + دانلـــود دانلود کتاب فضائل و سیره امام حسین(ع) در کلام بزرگان نسخه جاوا

از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست

پنج شنبه 23 اردیبهشت 1395  4:44 PM
تشکرات از این پست
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1

زندگینامه و فضائل امام سجاد(ع) +دانلود

نرم افزار امام سجاد علیه السلام (سید الساجدین) که حاوی اطلاعاتی ارزشمند در خصوص زندگينامه، اخلاق و فضائل، سخنان، داستان ها، حکایات و ... امام سجاد(ع) می باشد،شما می توانید بصورت رایگان این نرم افزار را دانلود کنید.
به گزارش سرویس فضای مجازی باشگاه خبرنگاران؛اسم مبارک آن بزرگوار علي است و مشهورترين القاب آن حضرت زين العابدين و سجّاد است و مشهورترين كنية او ابامحمد وابوالحسن است.امام سجاد(ع)پانزدهم جمادي الاول سال سي و هشت هجرت به دنيا آمد و مدّت عمر آن بزرگوار مثل پدر بزرگوارش پنجاه و هفت سال است.تولد آن بزرگوار دو سال قبل از شهادت اميرالمؤمنين (ع) است و تقريباً بيست و سه سال با پدر بزرگوار زندگي كرد.

مدت امامت آن بزرگوار سي و چهار سال است.حضرت سجّاد (ع) پدري چون حسين(ع) دارد و مادرش دختر يزدگرد پادشاه ايران است كه دست عنايت حق بطور خارق العاده اين دختر را به امام حسين(ع)مي رساند.

فضائل انساني:

امام سجّاد (ع) گرچه با اهل بيت عليهم السلام وجه اشتراک در همة فضايل دارند و هيچ فرقي ميان آنان از نظر صفات و فضايل انساني نيست،اما از نظر گفتار و كردار شباهت تامّي به جدشان اميرالمؤمنين عليه السلام دارد.

ولادت امام سجاد(ع)مبارک

تحریریه فضای مجازی به مناسبت ولادت این بزرگوار نرم افزار امام سجاد (ع)،سید الساجدین که حاوی اطلاعاتی ارزشمند در خصوص زندگينامه،اخلاق و فضائل،سخنان،داستان ها،حکایات و ... این امام همام می باشد را با هدف فراهم کردن بستری مناسب جهت سهولت دسترسی و بهره مندی عاشقان آن حضرت از سیره و دستورات ایشان برای شما کاربران عزیز در نظر گرفته است که می توانید این نرم افزار پر محتوا را بصورت کاملا رایگان دانلود کنید.

• تصاویر محیط برنامه، برای مشاهده در اندازه اصلی روی تصاویر کلیک کنید

ولادت امام سجاد(ع)مبارک  ولادت امام سجاد(ع)مبارک  ولادت امام سجاد(ع)مبارک  ولادت امام سجاد(ع)مبارک

• دانلود و مشخصات فایل

دانلود

• حجم: 2.33مگابایت
 • نسخه: 1.0
 • اجرا در: اندروید 2.3

پنج شنبه 23 اردیبهشت 1395  4:46 PM
تشکرات از این پست
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1

كتاب زندگينامه امام حسين(ع) + دانلود

كتاب "زندگينامه امام حسين(ع)" از جمله كتاب‌هايي عاشورايي است كه توسط علي رباني خلخالي تاليف شده است.

به گزارش گروه ویژه‌نامه محرم باشگاه خبرنگاران؛ كتاب زندگينامه امام حسين(ع) تاليف علي رباني خلخالي است كه متن كامل اين كتاب را مي‌توانيد از لينك زير دريافت كنيد.

دانلود كتاب زندگينامه امام حسين(ع) با فرمت PDF

پنج شنبه 23 اردیبهشت 1395  4:47 PM
تشکرات از این پست
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1

مجموعه تصاویر پس زمینه به مناسبت ولادت امام سجاد (ع) + دانلود

دریچه فناوری باشگاه خبرنگاران ضمن تبریک ولادت امام سجاد (ع) مجموعه ای از والپیپرهای زیبا را درقالب یک بسته گردآوری کرده است.

به گزارش دریچه فناوری گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان؛ به مناسبت سالروز ولادت باسعادت امام سجاد (ع) مجموعه ای از والپیپرهای زیبا را برای شما کاربران گرامی آماده کرده ایم. این مجموعه شامل 15 والپیپر فوق العاده زیبا با فرمت JPG بوده و می‌توانید برای پس زمینه رایانه، تبلت و تلفن همراه‌تان از آنها استفاده کنید.

نمونه تصاویر پس زمینه:

• دانلود و مشخصات فایل

حجم: 16 مگابايت
نسخه: موبایل
نوع فایل: فشرده

پنج شنبه 23 اردیبهشت 1395  4:50 PM
تشکرات از این پست
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1

شناخت بيشتر امام حسيـــن (ع) + دانلــــود

با نصب اين نرم افزار مي توانيد شناخت بسيار بيشتري از امام حسين(ع) و قيام ايشان را با زباني ساده بر روي گوشي همراه خود داشته باشيد.

به گزارش خبرنگار دريچه فناوري اطلاعات باشگاه خبرنگاران، به طور يقين شناخت امام حسين(ع) و درک قيام ايشان و اهداف اصلي منزلت متعالي اين امام بزرگوار در اين ايام بسيار پر اهميت است.

شناختي که با آن مي توان يک کارخانه ي انسان سازي و الگو شناسي کامل را در خود داشته باشيم و حال چه بهتر مي شود که اين کار خانه را همواره همراه خود نيز داشته باشيم.

در اين راستا نرم افزار جلوه هاي عرفاني نهضت حسيني را به شما معرفي مي کنيم که مطمئنا مي توانيد با نصب آن درک بيشتري از نهضت امام حسين(ع) و ياران ايشان را تجربه کنيم.

شناخت بيشتر امام حسيـــن (ع) + دانلــــود

- عناوین اصلی نرم افزار شامل:

مقدمه‌؛ جلوه‌های بصیرت و معرفت در نهضت حسینی؛ مفهوم عرفانی بصیرت و معرفت؛ جلوه‌های عشق و محبت در نهضت حسینی؛ جلوه‌های کرامت انسانی در نهضت حسینی؛ چرا زینب حادثه کربلا را زیبا خوانده است؛ حسن ختام؛ پاورقی

- نصب و دانلود نرم افزار:

نسخه اندرويد را اينجا دانلود کنيد.

پنج شنبه 23 اردیبهشت 1395  4:52 PM
تشکرات از این پست
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1

کتاب "صحیفه سجادیه" + دانلود

کتاب "صحیفه سجادیه" + دانلود به گزارش خبرنگار خیمه‌گاه باشگاه خبرنگاران؛ کتاب صحیفه سجادیه، مجموعه‌ای از دعاها و مناجات امام چهارم شیعیان، زین العابدین علی بن الحسین یکی از جامع‌ترین و ارزنده‌ ترین منابع ناب اسلامی است که در میان آثار به‌جا مانده از این امام از همه مهمتر است، کتاب در بردارنده مجموعه ای از مناجات های حضرت سجاد با خداوند است.

صحیفه سجادیه کامله، مجموعه‌ای از ۷۵ دعا و نیایش بوده‌است که امام سجاد (ع) املا کرده و امام محمد باقر(ع) و برادرش زید بن علی آن را در دو نسخه نوشته‌اند. زید بن علی نسخهای که در اختیار داشته برای حفاظت از آن به متوکل بن هارون می‌دهد.

برای دریافت فایل pdf صحیفه سجادیه اینجا کلیک کنید

تشکرات از این پست
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1

نگاهي به زندگي نامه امام حسين(ع) در موبايل + دانلـــود

برنامه اي براي شناخت بهتر امام حسين (ع) در اختيار شما قرار داده ايم.

- توضيحات برنامه:

اين برنامه به بررسي زندگي امام حسين (ع) از ولادت تا شهادت پرداخته است .

در آن علاوه بر بررسي زندگي اين بزرگوار به ذكر روايت ها و پيام هايي از آن نيز پرداخته شده كه بسيار آموزنده است.

- نصب و دانلود:

نگاهي به زندگي نامه امام حسين(ع) در موبايل + دانلـــود اين برنامه را براي آندرويد دانلود كنيد

تشکرات از این پست
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1

مجموعه مناجات حضرت زین العابدین (ع) در "صحیفه سجادیه" + دانلود

کتاب الکترونیک صحیفه سجادیه شامل مجموعه دعا و نیایش های امام سجاد (ع) را با فرمت PDF در ادامه دریافت کنید.

به گزارش خیمه گاه باشگاه خبرنگاران، کتاب صحیفه کامله سجادیه مجموعه دعا و مناجات های امام سجاد (ع) است که به انجیل اهل بیت، زبور آل محمد و اخت القرآن معروف است.

حضرت زین العابدین (ع) در این کتاب درباره بسیاری از حقایق علوم و معارف اسلامی و عرفانی، قوانین و احکام شرعی و مسائل حساس سیاسی، اجتماعی، تربیتی و اخلاقی در قالب 54 دعا و نیایش سخن گفته است.

کتاب الکترونیک صحیفه سجادیه را همراه با ترجمه فارسی، فرمت PDF و حجم 900 کیلوبایت از لینک زیر دریافت کنید.

مجموعه مناجات حضرت زین العابدین (ع) در "صحیفه سجادیه" + دانلود
مجموعه مناجات حضرت زین العابدین (ع) در "صحیفه سجادیه" + دانلود دانلود کتاب الکترونیک "صحیفه کامله سجادیه"

پنج شنبه 23 اردیبهشت 1395  4:53 PM
تشکرات از این پست
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1

ترجمه صحيفه سجاديه اثر استاد انصاريان+ دانلود كتاب

ترجمه صحيفه كامله سجاديه تأليف حجت الاسلام و المسلمين حسين انصاريان را با فرمت PDF در ادامه گزارش دانلود كنيد.

ترجمه صحيفه سجاديه اثر استاد انصاريان+ دانلود كتاب به گزارش خبرنگار معارف باشگاه خبرنگاران؛ به مناسبت ولادت امام چهارم شيعيان، حضرت زين العابدين عليه السلام بر طبق روايات كتاب الكترونيك ترجمه صحيفه كامله سجاديه اثر استاد اخلاق، حجت الاسلام و المسلمين حسين انصاريان را براي شما آماده كرده ايم.

ترجمه صحيفه سجاديه اثر استاد انصاريان+ دانلود كتاب دانلود كتاب الكترونيك ترجمه صحيفه كامله سجاديه ترجمه صحيفه سجاديه اثر استاد انصاريان+ دانلود كتاب

تشکرات از این پست
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1

كتاب"زندگينامه حضرت ابوالفضل(ع)" + دانلود

كتاب "زندگينامه حضرت ابوالفضل(ع)" از جمله كتاب‌هايي عاشورايي است كه توسط علامه محقق حاج شیخ باقر شریف قرشی تالیف شده است.

كتاب"زندگينامه حضرت ابوالفضل(ع)" + دانلود به گزارش گروه ویژه‌نامه محّرم باشگاه خبرنگاران؛ كتاب "زندگينامه حضرت ابوالفضل(ع)" مروري دارد به زندگي اين شخصیت برجسته اسلام که توسط علامه محقق حاج شیخ باقر شریف قرشی تالیف و ترجمه آن به قلم سید حسین اسلامی است.

دانلود كتاب "زندگینامه حضرت ابوالفضل(ع)" با فرمت PDF

تشکرات از این پست
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1

کتاب"صحیفه سجادیه" + دانلود

چهارمین پیشوای شیعیان، نور قرآن را دریافت کردند و آن را بصورت مناجات بر زبان آوردند و راز و نیاز با خدا را که همچون موجی از نور به مسافران ساحل دریای نور هدیه کردند تا مشتاقان انوار الهی را سوار بر موج به مقصد برساند.

به گزارش خبرنگار ویژه‌نامه محّرم باشگاه خبرنگاران، کتاب"صحیفه سجادیه" اثر ارزشمندي است از‌ امام سجاد(ع)، که پرتویی از انوار قدسی را در خود جای داده است.

چهارمین پیشوای شیعیان، نور قرآن را دریافت کردند و آن را بصورت مناجات بر زبان آوردند و راز و نیاز با خدا را که همچون موجی از نور به مسافران ساحل دریای نور هدیه کردند تا مشتاقان انوار الهی را سوار بر موج به مقصد برساند.

از صحیفه سجادیه به اخت القرآن، انجیل اهل البیت(ع)، زبور آل‌محمد(ص) و صحیفه كامله تعبیر شده است.

این یادگار ارزشمند امام زین العابدین(ع) پنجاه و چهار دعا دارد که هر کدام باب زیبایی برای ارتباط با خدای متعال و نیایش و خلوت با ذات اقدس الهی است.

دانلود كتاب "صحیفه سجادیه" با فرمت PDF

تشکرات از این پست
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1

524 سخن از امام حسن (ع) + دانلود

این برنامه دارای 524 سخن از امام حسن (ع) می باشد که  به صورت کاملا رایگان در اختیار محبین خاندان عصمت و طهارت قرار می گیرد.
به گزارش دریچه فناوری گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران؛ امام حسن(ع) در شب نیمه ماه رمضان سال سوّم هجرت در مدینه متولد شد. وى نخستین فرزندی بود كه خداوند متعال به خانواده حضرت على(ع) و حضرت فاطمه(ع) عنایت فرمود.

رسول اكرم(ص) بلافاصله پس از ولادتش،در گوش راستش ‍ اذان و در گوش چپش اقامه گفت،سپس براى او گوسفندى قربانى كرد، سرش را تراشید و هم وزن موى سرش كه یک گرم و چیزى افزون بود نقره به مستمندان داد.

ولادت امام حسن(ع) مبارک

پیامبر (ص) دستور داد تا سرش را عطرآگین كنند و از آن هنگام آیین عقیقه و صدقه دادن به هم وزن موى سر نوزاد سنت شد. این نوزاد را حسن نام داد و این نام در جاهلیت سابقه نداشت. كنیه او را ابومحمّد نهاد و این تنها كنیه اوست.

نرم افزار" 524 سخن از امام حسن(ع)"را برای شما کاربران گرامی آماده کرده ایم که می توانید از لینک زیر دانلود کنید.

• تصاویر محیط برنامه، برای مشاهده در اندازه اصلی روی تصاویر کلیک کنید

524 سخن از امام حسن (ع) + دانلود 524 سخن از امام حسن (ع) + دانلود 524 سخن از امام حسن (ع) + دانلود 524 سخن از امام حسن (ع) + دانلود

• دانلود و مشخصات فایل

524 سخن از امام حسن (ع) + دانلود

• حجم: 3.87مگابایت
 • نسخه: 1.0
 • اجرا در: اندروید 2.3

یک شنبه 27 تیر 1395  11:03 AM
تشکرات از این پست
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1

زندگي نامه امام محمد باقر (ع) + دانلود نرم افزار

با نصب یک برنامه ایرانی ویژه سیستم عامل اندروید می توانید با زندگی نامه، زیارت نامه، زنان و فرزندان، شهادت و ... امام جواد (ع) آشنا شوید.
به گزارش دریچه فناوری اطلاعات باشگاه خبرنگاران؛ در برنامه ای که در این گزارش قصد معرفی آن را داریم، خلاصه ای از زندگی نامه امام محمد باقر (ع) در محیطی بسیار زیبا گردآوری شده است، با نصب برنامه معرفی شده می توانید به صورت کامل با اطلاعاتی چون: زیارت نامه، زنان و فرزندان، شهادت و ... آشنا شوید. از ویژگی های نرم افزار می توان به مواردی چون: قابليت تغيير نوع فونت و اندازه آن، قابليت با اشتراک گذاری مطالب به صورت متن يا تصوير، امکان معرفی معرفي برنامه به دوستان، جستجو حرفه ای در مطالب و ... اشاره کرد. در ضمن برنامه دارای دو تم متفاوت و با قابليت تغيير است، این ویژگی برنامه را منحصر به فرد کرده است.

زندگي نامه امام محمد باقر (ع) + دانلود نرم افزار  زندگي نامه امام محمد باقر (ع) + دانلود نرم افزار

زندگي نامه امام محمد باقر (ع) + دانلود نرم افزار  زندگي نامه امام محمد باقر (ع) + دانلود نرم افزار

• دانلود و مشخصات فایل

زندگي نامه امام محمد باقر (ع) + دانلود نرم افزار
 • رمز عبور: www.yjc.ir
 • حجم: 2.1 مگابایت
 • نسخه: 1.0
 • اجرا در: اندروید 2 و بالاتر

شنبه 20 شهریور 1395  10:49 AM
تشکرات از این پست
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1

"چهل داستان و چهل حدیث از امام هادی (ع)" + دانلود کتاب

کتاب PDFچهل داستان و چهل حدیث از امام هادی (ع) نوشته عبدالله صالحی را در ادامه گزارش دانلود کنید و بخوانید.
به گزارش خبرنگار معارف باشگاه خبرنگاران؛ کتاب چهل داستان و چهل حدیث از امام هادی (ع) نوشته عبدالله صالحی نجف آبادی در سال 86 توسط انتشارات مهدی یار به چاپ رسیده است.
از جمله سرفصل های این کتاب خواندنی درباره امام دهم شیعیان، حضرت علی النقی علیه السلام می نوان به عناوین خلاصه حالات دوازدهمین معصوم ، طلعت نور بین مکّه و مدینه؛ فراهم شدن آب برای نماز؛ آگاهی از درون اشخاص؛ خبر از دگرگونی رؤسای حکومت؛ نان در سفره و بلعیدن جادوگر؛ پیدایش دو درخت بزرگ؛ نمایش لشکر امام در مقابل خلیفه؛ دریافت اموال در موقع مناسب؛ پیش گوئی از مرگ فرمانده گارد؛ درمان مریض و مسلمان شدن پزشک نصرانی؛ اهمیّت عقیق و فیروزه در نجات از درندگان؛ تبلیغ دین و زنده کردن پنجاه غلام؛ جزای خیانت احسان !؛ هدایت شخص منحرف ؛ و مریض؛ تقسیم گوسفند و طیّ الارض؛ خداوند بهترین یار و نگهبان؛ شفای خلیفه با دعای امام؛ تعیین و خریداری همسر در بغداد؛ خبر از مرگ دشمن و اختصاص ایّام؛ دو جریان تکان دهنده دیگر؛ پوشش و پیش بینی باران؛ پیامبران ، و منصب امامت و دعای امام در حقّ اصفهانی اشاره کرد.

"چهل داستان و چهل حدیث از امام هادی (ع)" + دانلود کتاب "چهل داستان و چهل حدیث از امام هادی (ع)" + دانلود کتاب

رمز فایل : www.yjc.ir

شنبه 27 شهریور 1395  3:40 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها