0

دانلود نرم افزار وموبایل معصومین

nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 81124

"زندگینامه پیامبر اسلام (ص)" نوشته کارن آرمسترانگ + دانلود کتاب

این کتاب عنوان پرفروشترین کتاب سال امریکا پس از حادثه 11 سپتامبر را از آن خود کرده است.

به گزارش خبرنگار معارف باشگاه خبرنگاران؛ "کتاب زندگینامه پیامبر اسلام (ص)" نوشته کارن آرمسترانگ در سال 1383 توسط انتشارات حکمت به چاپ رسیده است.

این کتاب ۳۷۷ صفحه دارد و از مقدمه مترجم و نویسنده، ده فصل اصلى و پى‌نویس‏ها تشکیل یافته است، اما آرمسترانگ کیست؟ انتشارات حکمت او را این‏گونه معرفى مى ‏کند:

خانم کارن آرمسترانگ یکی از صاحب‏نظران مشهور در عرصه دین در جهان انگلیسى‌زبان است که هفت سال از عمرش را در مسلک راهبه‏اى کاتولیک سپرى کرد. او شرح احوال خویش را در زندگى‌نامه پرفروش «از میان معبر باریک» بازنویسى کرده است. وى مؤلف کتابهاى پرفروش و نام‌آورى چون «تاریخچه‏اى از خدا» که تا کنون به بیش از سى زبان ترجمه شده است، «اسلام: تاریخى کوتاه» و «کتاب بودا» از مجموعه کتابهاى انتشارات واید نفلدونیکلسون است. آثار دیگر آرمسترانگ عبارت‌اند از: «در جستجوى خدا: بنیادگرایى در آیین یهود»، «مسیحیت و اسلام»، در «آغاز: تفسیرى نوین از پیدایش»، «تاریخ اورشلیم: یک شهر، سه دین» و «خداشناسى از ابراهیم تاکنون»

کتاب «زندگینامه پیامبراسلام(ص)» آرمسترانگ که یک ماه پس از حادثه یازدهم‌ سپتامبر انتشار یافت و به پرفروش‏ترین کتاب سال امریکا تبدیل شد، با چه انگیزه‏اى به نگارش درآمد؟ آرمسترانگ در پاسخ به این پرسش مى‏نویسد: ۱ــ در برابر مخالفت یک کنگره اسلامى انگلیسى، شیوخ عربستان و علماى الازهر با فتواى آیت‌الله خمینى(ره)، معرفى دنیاى اسلام به خونخوارى، متعصب دانستن اسلام و مسلمانان و ارائه چهره وحشتناک از سیماى محمد(ص) واکنشى صورت نمى‏گیرد، در حالى که محمد(ص) یکى از انوار تاریخ بشریت است؛ ۲ــ غیرمنصفانه است که اقدام چند مسلمان افراطى را به آیین پیامبر اسلام(ص) نسبت دهیم و دین او را دین ترور، قتل و وحشت بنامیم.

"زندگینامه پیامبر اسلام (ص)" نوشته کارن آرمسترانگ + دانلود کتاب
"زندگینامه پیامبر اسلام (ص)" نوشته کارن آرمسترانگ + دانلود کتاب  "زندگینامه پیامبر اسلام (ص)" نوشته کارن آرمسترانگ + دانلود کتاب

رمز فایل : www.yjc.ir

از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست

یک شنبه 22 فروردین 1395  3:03 PM
تشکرات از این پست
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1

کشتی پهلو گرفته: سوگنامه‌ای برای شهادت حضرت زهرا‌(س) + دانلود کتاب

کتاب ارزشمند کشتی پهلو گرفته اثر استاد سید مهدی شجاعی است که با نگارشی زیبا گوشه ای از درد و رنج بانوی بزرگ اسلام و مادر مظلومیت حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها را بیان می کند.
به گزارش خبرنگار معارف باشگاه خبرنگاران؛ کتاب "کشتی پهلو گرفته” که به قلم سید مهدی شجاعی به رشته تحریر در آمده، سوگ نامه ای از آلام اهل بیت عصمت و طهارت و به ویژه وجود مقدس حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها است. خواننده در خلال خواندن این اثر بدیع ادبی که با نثری بسیار شیوا نگارش یافته درحالیکه گفتگوی اهل بیت علیهم السلام را که زبان حال ایشان بوده مرور می کند، با تاریخ پر فراز و نشیب و زیبا و در عین حال پر مصیبت زندگی حضرت صدیقه طاهره و وقایع دوران کودکی تا شهادت ایشان بیشتر آشنا می شود.
مطالعه این اثر ارزشمند راکه در ۱۶۰ صفحه و توسط انتشارات جوان به چاپ رسیده به همه دوستداران خاندان عصمت و طهارت توصیه می کنیم.

کشتی پهلو گرفته: سوگنامه‌ای برای شهادت حضرت زهرا‌(س) + دانلود کتاب

کشتی پهلو گرفته: سوگنامه‌ای برای شهادت حضرت زهرا‌(س) + دانلود کتابکشتی پهلو گرفته: سوگنامه‌ای برای شهادت حضرت زهرا‌(س) + دانلود کتاب

یک شنبه 22 فروردین 1395  3:04 PM
تشکرات از این پست
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1

زندگی نامه امام علی(ع)+ دانلود

در این گزارش نرم افزاری را به شما معرفی می کنیم که با استفاده از آن بتوانید بیش از پیش با زندگی نامه امام اول شیعیان،حضرت علی (ع) آشنا شوید.

به گزارش سرویس فضای مجازی باشگاه خبرنگاران ؛زندگی حضرت امام علی (ع)،سراسر از پند و اندرز است،تا جایی که در دنیای مجازی امروز آشنایی با زندگی، اخلاق،احادیث،روایات و شیوه زندگی آن بزرگوار بیش از پیش احساس می شود.

تحریریه دریچه نرم افزاری کاربردی را به شما معرفی می کند تا بتوانید با استفاده از آن به مطالعه مطالب مورد علاقه خود در خصوص زندگانی این امام بزرگوار بپردازید.

زندگی نامه امام علی + دانلود با لینک مستقیم

نرم افزار زندگی نامه امام علی (ع) :

همچنین در این نرم افزار به زندگی نامه و فضائل و زیارت نامه ی این امام بزرگوار در سه بخش،به طور کامل پرداخته شده است که در ادامه به برخی از آنها اشاره می کنیم.

زندگی نامه ی حضرت علی(ع):

• شهادت علی علیه السلام
  • جنگ نهروان
  • حکمیت و نتایج آن
  • معاویه کیست؟
  • جنگ صفین جمل
  • و…

فضائل حضرت علی:

• از سخنان آن حضرت
  • اصحاب
  • اولاد آن حضرت
  • سختی چند با اهل سنت
  • دو دلیل عقلی و اصولی
  • رد دلائل اهل سنت
  • احادیث نبوی
  • و…

زیارت نامه ها:

• ناد علی
  • زیارت در روز یکشنبه
  • مناجات نامه

دانلود زندگی نامه ی امام علی (ع) Imam Ali 1.1, 4.5 out of 5 based on 53 ratings

• دانلود و مشخصات فایل

• حجم: 940 کیلوبایت
 • نسخه: 1.1
 • اجرا در: اندروید 2.3 و بالاتر

یک شنبه 5 اردیبهشت 1395  1:53 PM
تشکرات از این پست
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1

شناخت امام و حوادث آخرالزمان در گفتار امیرالمؤمنین(ع) + دانلود کتاب

کتاب "گفتار امیرالمؤمنین علیه السلام در شناخت امام و حوادث آخرالزمان" به نقد خطبه البیان در خصوص علائم ظهور ولی عصر، حضرت مهدی (عج) می پردازد.

به گزارش  خبرنگار قرآن و عترت باشگاه خبرنگاران؛  کتاب "گفتار امیرالمؤمنین علیه السلام  در شناخت امام و حوادث آخرالزمان" که توسط مؤسسه فرهنگی تحقیقاتی جلیل تنظیم و منتشر شده به نقد خطبه البیان در خصوص علائم ظهور ولی عصر، حضرت مهدی (عج)می پردازد.

شایان ذکر است این کتاب الکترونیک براساس برگزیده "نوائب الدهور فی علائم الظهور" محمدحسن میرجهاتی طباطبایی در باب علائم ظهور نگارش شده است.

شناخت امام و حوادث آخرالزمان در گفتار امیرالمؤمنین(ع) + دانلود کتاب
دعا و مناجات‌های امیرالمؤمنین (ع) را در دعا و مناجات‌های امیرالمؤمنین (ع) را در

رمز همه فایل ها : www.yjc.ir

یک شنبه 5 اردیبهشت 1395  2:00 PM
تشکرات از این پست
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1

بسته والپیپرهای امام جواد (ع) و گلچین احادیث+دانلود

به گزارش سرویس فضای مجازی باشگاه خبرنگاران؛امام جواد (ع)،امام نهم ما شیعیان که نامش (محمد ) و کنیه اش (ابو جعفر ) و لقب او ( تقی ) و ( جواد ) است و در ماه مبارک رمضان سال 195 ه.ق در شهر مدینه دیده به جهان گشود.

مادر او (سبیکه) که از خاندان (ماریه قبطیه)همسر پیامبر اسلام به شمار می رود،ایشان از نظر اخلاقی در درجه والایی قرار داشت به طور یکه امام رضا (ع) از او به عنوان بانویی منزه و پاکدامن و با فضیلت یاد می کرد.

بسته والپیپرهای امام جواد ( ع) +دانلود

برخی از احادیث امام جواد (ع)

حدیث 1 :
حضرت امام جواد (ع) : صبر را بالش كن  و فقر را در آغوش گیر، شهوات را به دور انداز و با هوای نفس مخالفت كن  و بدان كه در برابر دیده خدایی ، پس بنگر كه چگونه ای.

توسد الصبر و اعتنق الفقر و ارفض الشهوات و خالف الهوی و اعلم أنك لن تخلو من عین الله فانظر كیف تكون
تحف العقول ، ص 478

حدیث 2 :
حضرت امام جواد (ع) :سه چیز است كه هر كس آن را مراعات كند پشمیان نگردد:1 - اجتناب از عجله 2 - مشورت كردن  3 -  توكل بر خدا در هنگام تصمیم گیری.

ثلاث من كن فیه لم یندم:ترك العجلة  و المشورة  و التوكل علی الله عند العزم
مسند الامام الجواد ، ص 247

• دانلود و مشخصات فایل

• رمز فایل فشرده: www.yjc.ir
 • حجم: 29.4 مگابایت
 • نسخه: 0000
 • اجرا در: تمامی نسخه های ویندوزی

یک شنبه 5 اردیبهشت 1395  2:06 PM
تشکرات از این پست
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1

نرم افزار پندها و سخنان شیرین حضرت علی(ع) + دانلود

این نرم افزار بیش از یازده هزار نکته از کلام امیرالمومنین علی علیه السلام در خود گنجاده است که این نرم افزار برای همه توصیه می شود.
به گزارش دريچه فناوري اطلاعات باشگاه خبرنگاران؛ غررالحکم حاوی 10760 حدیث کوتاه از امیرمومنان علی علیه السلام است، که به ترتیب حروف الفبای نخستین کلمه حدیث و در 91 باب از کتاب هایی مانند نهج البلاغه، صد کلمه جاحط، تحف العقول ابن شعبه و دستور معالم قاضی قضاعی گردآوری شده و در یک نرم افزار گنجاده شده است.

yjc.ir

• دانلود و مشخصات فایل

• حجم: 1.79مگابایت
 • اجرا در: اندروید 2.1 و بالاتر
 • رمز فایل فشرده: www.yjc.ir

یک شنبه 5 اردیبهشت 1395  2:13 PM
تشکرات از این پست
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1

دعا و مناجات‌های امیرالمؤمنین (ع) را در "صحیفه علویه" بخوانید + دانلود

کتاب ارزشمند صحیفه علویه شامل یکصد و 56 دعا و مناجات منسوب به حضرت علی علیه السلام است.
به گزارش خبرنگار قرآن و عترت باشگاه خبرنگاران؛کتاب "صحیفه علویه" اثر علامه حسین نوری طبرسی شامل اکثر دعا و مناجات‌هاى منسوب به امیرمؤمنان على (ع ) در دو جلد است : کتاب اوّل شامل 156 دعاست که مرحوم علامه شیخ عبدالله سماهیجى آن را با نام "صحیفه علویه و تحفه مرتضویه" گردآورى کرده و کتاب دوم، مستدرکِ کتاب علامه سماهیجى است که محدث بزرگوار حاج میرزا حسین نورى ، آن را با نام "صحیفه علویه ثانیه" جمع آورى و تکمیل کرده است.
هر دو کتاب را استاد سیّد هاشم رسولى محلاّتى در اثر حاضر به فارسى روان ترجمه کرده و انتشارات بوستان کتاب قم آن را به چاپ رسانده است.

دعا و مناجات‌های امیرالمؤمنین (ع) را در

رمز همه فایل ها : www.yjc.ir

یک شنبه 5 اردیبهشت 1395  2:22 PM
تشکرات از این پست
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1

بسته ویژه منتخب والپیپرها و احادیث منتسب به حضرت زینب(س)+دانلود

به مناسبت وفات بانوی صبر و استقامت حضرت زینب (س)،سرویس فضای مجازی مختصری به زندگانی آن بزرگوار پرداخته و در ادامه والپیپرهای زیبایی مرتبط با آن بانوی علمدار در این گزارش برای شما مخاطبان قرار داده است.

به گزارش سرویس فضای مجازی باشگاه خبرنگاران ؛ حضرت زينب (ع)، دختر على بن ابيطالب (ع ) و فاطمه زهرا (س) است.او زنـدگـى شـيـريـنـش را در كـنـار پـدر و مـادر و جد بزرگوارش(نبى گرامى اسلام (ص) و برادرانش (امام حسن و امام حسين علیهم السلام آغاز كرد.
مختصری از زندگی آن بزرگوار:
زندگى پررنج و مشقت زينب (س) پس از پنج سالگى مقارن با رحلت پيامبر اكرم (ص ) آغاز شد و در فاصله اى بسيار كوتاه، پس از مرگ پيامبر، وى شاهد مادرى بود كه در بين درب و ديوار فرياد مى زد: اى فضه، مرا درياب!
هزاران غم، يكى پس از ديگرى،ميهمان قلب كوچك دختر زهرا شد.بردن على بن ابيطالب (ع ) به اجبار و تازيانه هايى كه بر بازوى مادر مى نشست و سرانجام موج سنگين رحلت زهراى مرضيه،كمر زينب (س) را شكست.

شرح زندگانی حضرت زینب (س) + دانلود والپیپر و احادیث

گويى زينب،از همين آغاز راه، در برابر طوفان تازيانه غم ها قرارمى گيرد تا روزى بتواند همه غم و رنج هستى را بر دوش كشد!

روزى زينب در كلاس تفسيرش براى بانوان،سوره كهيعص را تفسير مى كرد.
على (ع ) وارد شد و از دخترش پرسيد: كهيعص را تفسير مى كنى ؟
زينب عرض كرد: آرى.
على (ع ) فرمود: اى نور ديده!
ايـن حـروف،رمـزى است در مصيبت وارده بر شما عترت پيغمبر و شايد فرموده باشد:كاف، رمز كربلا است،هاء اشاره به هلاكت عترت دارد،ياء يعنى يزيد،آن كه بر حسين ستم مى كند،عين كنايه از عطش ابى عبداللّه است و صاد اشاره به صبر دارد.
زينب در زير تازيانه روزگار آبديده مى شود تا پيام رسان عاشورا باشد.
از هـمـيـن رو زمانى كه پسرعمويش عبداللّه بن جعفرة به خواستگاريش مى آيد، شرط مى كند:در رفتن به خانه برادرم (حسين ) آزاد باشم و هرگاه اوبه مسافرت رفت، من نيز بايد با او بروم!
مصيبت شهادت اميرمومنان على (ع) و امام حسن مجتبى (ع)، زينب را آبديده تر مى كند.

آن گاه زمان هجرت فرا مى رسد و در سال 60 هجرى به همراه برادرش امام حسين (ع ) از مدينه به مكه و از آن جا به طرف كربلا حركت مى كند.

كـربـلا صـحنه شهادت برادران و برادرزادگان زينب و منظره تماشايى به خون نشستن محمد و عون دو رزمنده قهرمان و شجاعى است كه در دامان زينب پرورش يافته اند.
زيـنـب،نـاظر اين صحنه هاست و همه اينها از زينب،دختر على (ع )،شيرزنى مى سازد كه از عصر عاشورا،قافله سالار كاروان اسيران آزادي بخش مى شود.

پـس از آتـش گرفتن خيمه ها در شب يازدهم محرم الحرام سال 61 هجرى قمرى و با وجود فشار غـم هـا بر قلب زينب در نيمه شب با قدى خميده به نماز شب مى ايستد و فرداى آن به همراه امام سجاد(ع ) و ديگر اسرا, راهى كوفه مى شود.
در كـوفـه،زيـنـب (س ) را بـه مـجـلـس ابـن زياد مى برند در حالى كه كنيزانش پيرامون وى را گرفته اند.
او با شكوهى خاص وارد مجلس مى شود و به عبيداللّه اعتنايى نمى كند.
ابن زياد, از اين بى توجهى به شدت ناراحت شده،با اين كه زينب را شناخته است،مى پرسد: اين زن پرنخوت و تكبر كيست ؟
كسى جواب نمى دهد!
باز سوال مى كند تا بار سوم كه زنى پاسخ مى دهد: اين زينب دختر على است!
عبيداللّه مى گويد:خدا را شكر مى كنم كه شما را رسوا و دروغتان را آشكار كرد!
زيـنـب با كمال شهامت و شجاعت مى فرمايد:خدا را شكر مى كنيم كه افتخار شهادت را نصيب ما كرد!
رسوائى از آن فاسق ها است.
ما در عمرمان دروغ نگفته ايم،دروغ هم از آن فاجرهاست.
زينب در شام و در برابر يزيد نيز با خطبه اى غرا و آتشين،كوس رسوايى يزيد را به صدا درآورد و با ايـن كه در چنگال خون آشام ترين طاغوت زمان اسير بود چنان حماسه آفريد كه پايه هاى حكومت فرزند معاويه را به لرزه درآورد.
در ظـاهـر يـزيد فرمانروا بود و زينب تنها و دربند اما روح بلند دختر فاطمه (س ) يزيد را درهم شـكسته بود و سرانجام يزيد از ترس سقوط حكومتش به اين نتيجه رسيد كه كاروان اسيران را به مدينه بفرستد.

كـار زيـنـب (س) ابلاغ خون شهيدان بود و چه خوب پيام خود را ابلاغ كرد.حضرت زينب سلام الله عليها شيرزن دشت كربلا سرانجام پس از عمري دفاع از طريق حقه ولايت و امامت در 15 رجب سال 63 هجرى قمرى در ضمن سفرى كه به همراه همسر گراميشان عبداللّه بن جعفر به شام رفته بودند، وفات يافته و بدن مطهر آن بانوى بزرگوار در همانجا دفن گرديد.
مزار ملكوتى آن حضرت (دمشق/سوریه)اينك زيارتگاه عاشقان و ارادتمندان اهل بيت عصمت و طهارت عليهم السّلام مى باشد.

برخی از احادیث حضرت زینب (س) :

وسیله ارتباط خلق و خالق

ابوبكر با این سند:محمد بن زكریا،جعفر بن محمدبن عماره‏كندى، پدرش، حسین بن صالح، حى دو مرد از بنی هاشم از حضرت‏ زینب(س)دختر على علیه‌السلام روایت كرد كه زینب (س) فرمود:«قالت فاطمه علیهاالسلام:نحن وسیلته فى ‏خلقه و نحن خاصته و محل‏ قدسه و نحن حجته فى غیبه و نحن ورثه انبیائه» «ما وسیله‏ ارتباط خدا بامخلوق‏هاى او هستیم. ما برگزیدگان خداییم و جایگاه پاكى‏ ها، ما راهنماهاى روشن خداییم و وارث پیامبران اوهستیم‏».

بهشت جایگاه شیعیان

ابى‏ حجاف(از محمدبن عمر بن حسن) از زینب، به نقل از فاطمه علیهاالسلام و اشجع، بلیدبن سلیمان (از ابى‏حجاج، محمدبن عمرو هاشمى) از زینب دختر على علیه‌السلام نقل كرد كه فاطمه  علیهاالسلام فرمود:«قالت فاطمه علیهاالسلام:ان رسول الله قال لعلى اما انك یابن‏ ابى ‏طالب و شیعتك فى‏ الجنه‏» «و سیجى‏ء اقوام ینتحلون حبك ثم‏یمرقون من الاسلام كمایمرق السهم من الرمیه.» رسول خدا به‏ على علیه‌السلام فرمود: «اى پسر ابوطالب! همانا تو و رهروان تو در بهشت‏ اند و به زودى قومى مى ‏آیند كه از دوستى تو سخن مى‏ گویند. آنگاه از اسلام فرار مى ‏كنند. مانند پرت شدن تیر از كمان.»

• دانلود و مشخصات فایل

• حجم: 6.78 مگابایت
 • نسخه: 0.0.0.0
 • اجرا در: ویندوزهای XP, 7, 8

یک شنبه 5 اردیبهشت 1395  2:28 PM
تشکرات از این پست
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1

زیارت‌نامه حضرت زینب سلام الله علیها + دانلود

اذن دخول حرم مطهر حضرت زینب(س)، زیارت اوّل حضرت زینب کبری(س)، زیارت المفجعة، زیارت دوم حضرت زینب کبری(س)، دعای بعد از زیارت‌، زیارت وارث‌ و ذکر توبه‌ از جمله زیارات و ادعیه این کتاب هستند.

به گزارش خبرنگار قرآن و عترت باشگاه خبرنگاران ؛ کتاب "زیارت‌نامه حضرت زینب (س)" مجموعه ای از زیارات و ادعیه : اذن دخول حرم مطهر حضرت زینب علیها السلام‌، زیارت اوّل حضرت زینب کبری علیها السلام‌، "الزیارة المفجعة"، زیارت دوم حضرت زینب کبری علیها السلام‌، دعای بعد از زیارت‌، زیارت وارث‌، زیارت امام زمان علیه السلام‌، دعای امام زمان علیه السلام‌ و ذکر توبه‌ بوده که توسط انتشارات مشعر روانه بازار شده است. 

زیارت‌نامه حضرت زینب سلام الله علیها + دانلود

در بخش ابتدایی این کتاب الکترونیک می خوانیم :

اذن دخول حرم مطهر حضرت زینب علیها السلام

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمنِ الرَّحیمِ

بِاذْنِ اللَّهِ وَاذْنِ رَسُولِهِ وَاذْنِ مَلائِکَتِهِ

به اذن خدا و پیامبرش و اذن فرشتگان

الْمُقَرَّبینَ وَانْبِیائِهِ الْمُرسَلینَ، وَالْأَئِمَّهِ

مقرب درگاهش و پیامبران مرسل او و امامان

الْمَعْصُومینَ، وَبِاذْنِ السَیِّدَهِ زَیْنَبَ الْکُبْری

معصوم، و به اذن سرور زنان حضرت زینب کبری

بِنْتِ الْامامِ امیرِ الْمُؤْمِنینَ عَلَیْهِ السَّلامُ، ادْخُلُ

دخت امام امیرمؤمنان علیه السلام داخل

هذِهِ الرَّوْضَهَ الْمُبارَکَهَ، وَادْعُو اللَّهَ بِفُنُونِ

این روضه مبارکه می شوم و خدا را به انواع

الدَّعَواتِ، وَاعْتَرِفُ للَّهِ بِالْعُبُودِیَّهِ، وَلِلنَّبِیِ

دعاها می خوانم و اعتراف می کنم برای خدا به بندگی و برای پیامبر

وَالْأَئِمَّهِ الْمَعْصُومینَ عَلَیْهِمُ السَّلامُ بِالطاعَهِ،

و امامانِ معصوم علیهم السلام به اطاعت و پیروی.

رَبِّ ادْخِلْنی مُدْخَلَ صِدْقٍ، وَاخْرِجْنی مُخْرَجَ

پروردگارا! مرا به قدم صدق وارد و به قدم صدق خارج فرما،

صِدْقٍ، وَاجْعَلْ لی مِنْ لَدُنْکَ سُلْطاناً نَصیراً.

و برایم از نزد خود حجت و دلیلی نصرت آور مقرّر فرما.

یک شنبه 5 اردیبهشت 1395  2:28 PM
تشکرات از این پست
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1

زندگي نامه امام حسين (ع)+ دانلود نرم افزار

این نرم افزار شرحی از زندگانی، دوران امامت، فضائل و احادیث سومین ستاره تابناک آسمان امامت و ولایت حضرت اباعبدالله الحسین (ع) است.
صثقبه گزارش دريچه فناوري گروه فضاي مجازي باشگاه خبرنگاران جوان؛ نرم افزار قدرتمندی می باشد که امکانات و اطلاعات بسیار مفیدی را در رابطه با وقایع اولین ماه قمری و رویدادهای حادثه کربلا بطور مشروح، در اختیار محققان و دانش پژوهان به ویژه دانشجویان و مبلغان دینی قرار قرار می دهد.

نرم افزار شناخت امام حسین(ع) نرم افزای جهت آشنایی با این امام بزرگوار می باشد كه مي توانيد در ادامه اين نرم افزار را دانلود كنيد.

وي‍گي هاي اين نرم افزار:
آشنایی با زندگانی امام حسین علیه السلام
احکام عزاداری و عزاداری حقیقی
عزاداری و انتظار و ادبیات عاشورایی
مجموعه ای از 40 حدیث از امام حسین علیه السلام
چند دعا منتصب به امام حسین علیه السلام
امکان تغییر فونت برنامه
همینطور امکان تغییر فاصله بین خطوط برنامه به اندازه دلخواه اشاره کرد.

تصاوير از محيط نرم افزار:

زندگي نامه امام حسين (ع)+ دانلود نرم افزار////////////// ويزه محرم// نمايه اون عكس قرمزه اس/// بي زحمت درست كنين

زندگي نامه امام حسين (ع)+ دانلود نرم افزار////////////// ويزه محرم// نمايه اون عكس قرمزه اس/// بي زحمت درست كنين

• دانلود و مشخصات فایل

حجم: 4 مگابايت
نسخه: موبایل (اندروید 2.3 به بالا)
نوع فایل: فشرده

پنج شنبه 23 اردیبهشت 1395  4:25 PM
تشکرات از این پست
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1

مجموعه تصاویر پس زمینه به مناسبت ولادت حضرت عباس (ع) + دانلود

دریچه فناوری باشگاه خبرنگاران ضمن تبریک ولادت حضرت عباس (ع) مجموعه ای از والپیپرهای زیبا را برایتان آماده کرده است.
به گزارش  گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان ؛ به مناسبت سالروز ولادت باسعادت حضرت عباس (ع) مجموعه ای از والپیپرهای زیبا را برای شما کاربران آماده کرده ایم. این مجموعه شامل 17 والپیپر فوق العاده زیبا با فرمت JPG بوده و می‌توانید برای پس زمینه رایانه، تبلت و تلفن همراه‌تان از آنها استفاده کنید.

نمونه تصاویر پس زمینه:

مجموعه تصاویر پس زمینه به مناسبت ولادت حضرت عباس (ع) +دانلود

مجموعه تصاویر پس زمینه به مناسبت ولادت حضرت عباس (ع) +دانلود

• دانلود و مشخصات فایل

مجموعه تصاویر پس زمینه به مناسبت ولادت حضرت عباس (ع) + دانلود
حجم: 11 مگابايت
نسخه: موبایل
نوع فایل: فشرده

پنج شنبه 23 اردیبهشت 1395  4:29 PM
تشکرات از این پست
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1

زندگینامه و فضایل قمر بی هاشم ابوالفضل العباس(ع) + دانلود

نرم افزار حضرت عباس علیه السلام حاوی شرحی از زندگانی، پرورش در دامان امیرالمومنین علی(علیه السلام) و فضائل و اخلاق قمر منیر بنی هاشم حضرت اباالفضل العباس(ع) است که می توانید به صورت رایگان دانلود کنید.

به گزارش سرویس فضای مجازی باشگاه خبرنگاران؛ در سال 26 هجري قمري، حضرت عباس (ع) پا به عرصه گيتي نهاد. مادر گراميش فاطمه، دخت حزام بن خالد بن ربيعه بن عامر كلبي و كنيه اش (ام البنين) بود.

چند سال پس از شهادت حضرت فاطمه (س) بود كه اميرالمومنين از برادرش عقيل، كه به اصل و نسب قبايل آگاه بود، درخواست كرد زني را از دودماني شجاع براي او خواستگاري كند و عقيل، فاطمه كلابيه (ام البنين) را براي آن حضرت خواستگاري كرد و ازدواج صورت گرفت.

اميرالمومنين (ع) از اين بانوي گرامي، صاحب چهار پسر به نامهاي عباس، عثمان، جعفر و عبدالله شد. عباس (ع) ازبرادران ديگرش بزرگتر بود و هر چهار برادر به امام خويش، حسين (ع) وفادار بودند و در روز عاشورا در راه آن امام جان خود را نثار كردند.

ولادت قمر بی هاشم ابوالفضل العباس(ع)مبارک

ارادت قلبي ام البنين (س) به خاندان پيامبر (ص) آنقدر بود كه امام حسين (ع) را از فرزندان خود بيشتر دوست مي داشت؛ بطوري كه وقتي به اين بانوي گرامي خبر شهادت چهار فرزندش را دادند فرمود: مرا از حال حسين (ع) باخبر سازيد و چون خبر شهادت امام حسين (ع) به او داده شد، فرمود رگهاي قلبم گسسته شد، اولادم و هر چه زير اين آسمان كبود است، فداي امام حسين (ع).

نرم افزار حضرت عباس علیه السلام یک نرم افزار مذهبی فوق العاده برای سیستم عامل اندروید می باشد و بنا به مناسبت تولد حضرت عباس (ع) برای تلفن همراه اندرویدی شما آماده شده است که پیشنهاد می کنیم از دست ندهید.

• تصاویر محیط برنامه

ولادت قمر بنی هاشم مبارک ولادت قمر بنی هاشم مبارک ولادت قمر بنی هاشم مبارک

• دانلود و مشخصات فایل

دانلود

• حجم: 4.28مگابایت
 • نسخه: 1.0
 • اجرا در: اندروید 2.3

پنج شنبه 23 اردیبهشت 1395  4:32 PM
تشکرات از این پست
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1

افشاگری های امام سجاد علیه السلام + دانلود نرم افزار

کتاب موبایل؛
کتاب الکترونیک افشاگری های امام سجاد علیه السلام برای سیستم عامل های جاوا و اندروید آماده دریافت است.

افشاگری های امام سجاد علیه السلام + دانلود نرم افزار به گزارش خبرنگار معارف باشگاه خبرنگاران، در خصوص زمان شهادت حضرت زین العابدین (ع) بین مورخین اختلاف وجود دارد و بنابر برخی از روایات بیست و دوم ماه محرم الحرام مصادف با شهادت این امام بزرگوار است. به همین منظور کتاب موبایل "افشاگری های امام سجاد علیه السلام" نوشته سید عباس رفیعی پور را با سه فرمت PDF، Java و APK (اندروید) برای شما شیعیان و دوستداران اهل بیت (ع) آماده کرده ایم.

پنج شنبه 23 اردیبهشت 1395  4:36 PM
تشکرات از این پست
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1

کتاب"بانوی کربلا"+ دانلود

کتاب"بانوی کربلا" مروری دارد به زندگی حضرت زینب(س) و نقش ایشان در جریان کربلا که توسط سید باقر خسرو شاهی تالیف شده است.

یه گزارش خبرنگار ویژه‌نامه محّرم باشگاه خبرنگاران، کتاب"بانوی کربلا" مروری دارد به زندگی حضرت زینب(س) و نقش ایشان در جریان کربلا که توسط سید باقر خسروشاهی تالیف شده است.

کتاب"بانوی کربلا"+ دانلود
دانلود كتاب "بانوی کربلا" با فرمت PDF

پنج شنبه 23 اردیبهشت 1395  4:40 PM
تشکرات از این پست
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1

داستان و احادیث امام صادق(ع)+ دانلود

در این گزارش مجموعه ای از احاديث و سخنان ایشان را به صورت گلچیني از ده ها كتاب گوناگون آماده کرده ایم.
 به گزارش دريچه فناوري گروه فضاي مجازي باشگاه خبرنگاران جوان؛ نرم افزاری در اختیار شما قرار داده ایم که برگرفته از 40 حديث و سخن این امام بزرگوار می باشد.

داستان و احادیث امام صادق+ دانلود

اين نرم افزار فوق العاده و جامع با امکانات ویژه از سخنان و احاديث اين امام رعوف مي باشد، كه در جهت هاى گوناگون و مختلف عقیدتى، عبادى، فرهنگى، اقتصادى، اجتماعى، اخلاقى، تربیتى و... خواهد بود 

تبدیل این نوشتار به کتاب مالتی مدیا اولین بار در سطع دنیای مجازی توسط انجمن گفتگوی دینی صورت پذیرفته است. باشد كه این ذرّه دلنشین و لذّت بخش مورد استفاده و افاده عموم علاقه مندان، مخصوصا جوانان عزیز قرار گیرد.

براي دانلود نرم افزار به كادر زير مراجعه كنيد.

• دانلود و مشخصات فایل

داستان و احادیث امام صادق(ع)+ دانلود  

حجم: 1 مگابايت
نسخه: كامپيوتر
نوع فايل: فشرده

پنج شنبه 23 اردیبهشت 1395  4:42 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها