0

دانلود نرم افزار وموبایل معصومین

nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 81124

دانلود کنید: خصوصیات و زندگی نامه امام کاظم علیه السلام

ابو الحسن موسی بن جعفر(ع)، امام هفتم از ائمه اثنی عشر (ع) و نهمین معصوم از چهارده معصوم (ع) است. به جهت کثرت زهد و عبادتش معروف به العبد الصالح و به جهت حلم و فرو خوردن خشم و صبر بر مشقات و آلام زمانه مشهور به الکاظم گردید. به همین جهت نرم افزاری درباره زندگی و خصوصیات امام موسی کاظم جهت دانلود قرار داده ایم که می توان بصورت رایگان دانلود نماید.

به گزارش سرویس فضای مجازی باشگاه خبرنگاران؛ حضرت امام موسى بن جعفر (عليه السلام)، معروف به كاظم و باب الحوائج و عبد صالح در روز يكشنبه 7 صفر سال 128 قمرى در روستاى «ابواء»، دهى در بين مكّه و مدينه، متولّد گرديد. نام مادر آن حضرت حميده است. آن حضرت در 25 رجب سال 183 قمرى، در زندان هارون الرّشيد عبّاسى در بغداد، در 55 سالگى به دستور هارون مسموم گرديد و به شهادت رسيد. مرقد شريفش در كاظمين، نزديك بغداد، زيارتگاه شيفتگان حضرتش می باشد.

درباره حبس امام موسی (ع) به دست هارون الرشید، شیخ مفید در ارشاد روایت می‌کند که علت گرفتاری و زندانی شدن امام، یحیی بن خالد بن برمک بوده است. زیرا هارون فرزند خود امین را به یکی از مقربان خود به نام جعفر بن محمد بن اشعث که مدتی هم والی خراسان بوده است سپرده بود و یحیی بن خالد بیم آن را داشت که اگر خلافت به امین برسد، جعفر بن محمد بن اشعث را همه کاره دستگاه خلافت سازد و یحیی و برمکیان از مقام خود بیفتند. جعفر بن محمد بن اشعث شیعه بود و قائل به امامت امام موسی (ع)، و یحیی این معنی را به هارون اعلام می‌داشت. سرانجام یحیی بن خالد، پسر برادر امام را به نام علی بن اسماعیل بن جعفر از مدینه خواست تا به وسیله او از امام و جعفر نزد هارون بدگویی کند.

می‌گویند امام هنگام حرکت علی بن اسماعیل از مدینه او را احضار کرد و از او خواست که از این سفر منصرف شود و اگر ناچار می‌خواهد برود از او سعایت نکند. علی قبول نکرد و نزد یحیی رفت و بوسیله او پیش هارون بار یافت و گفت از شرق و غرب ممالک اسلامی مال به او می‌دهند تا آنجا که ملکی را توانست به سی هزار دینار بخرد. هارون در آن سال به حج رفت و در مدینه امام و جمعی از اشراف به استقبال او رفتند. اما هارون در کنار قبر حضرت رسول (ص) گفت یا رسول اللّه از تو پوزش می‌خواهم که موسی بن جعفر را به زندان می‌افکنم زیرا او می‌خواهد امت تو را بر هم زند و خونشان را بریزد.

آنگاه دستور داد تا امام را از مسجد بیرون بردند و او را پوشیده به بصره نزد والی آن عیسی بن جعفر بن منصور فرستادند. عیسی پس از مدتی نامه‌ای به هارون نوشت و گفت که موسی بن جعفر در زندان جز عبادت و نماز کاری ندارد یا کسی بفرست که او را تحویل بگیرد و یا من او را آزاد خواهم کرد. هارون امام را به بغداد آورد و به فضل بن ربیع سپرد و پس از مدتی از او خواست که امام را آزاری برساند اما فضل نپذیرفت و هارون او را به فضل بن یحیی بن خالد برمکی سپرد. چون امام در خانه فضل نیز به نماز و روزه و قرائت قرآن اشتغال داشت فضل بر او تنگ نگرفت و هارون از شنیدن این خبر در خشم شد.

آخر الامر یحیی امام را به سندی بن شاهک سپرد و سندی آن حضرت را در زندان مسموم کرد. بدين سان، امام (ع) به سال ۱۸۳ ه. در پنجاه و پنج سالگى در زندان بغداد به شهادت رسيد. چون آن حضرت وفات یافت سندی جسد آن حضرت را به فقها و اعیان بغداد نشان داد که ببینند در بدن او اثر زخم یا خفگی نیست. بعد او را در باب التبن در موضعی به نام مقابر قریش ( کاظمین عراق ) دفن کردند.

• دانلود و مشخصات فایل

دانلود

• حجم: 2.97مگابایت
 • نسخه: 1.0
 • اجرا در: اندروید 2.3

از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست

جمعه 20 فروردین 1395  3:57 PM
تشکرات از این پست
siryahya
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1

زندگی نامه "امام حسین (ع)" + دانلود

به گزارش دریچه فناوری اطلاعات باشگاه خبرنگاران؛ كتاب زندگی نامه امام حسين(ع) جزء كتاب‌هايی عاشورايی است كه توسط نویسنده علی ربانی خلخالی تاليف شده است. این کتاب به صورت PDF بوده که می توانید آن را در رایانه و یا گوشی همراه خود مطالعه کنید.

زندگی نامه "امام حسین (ع)" + دانلود مشخصات فایل دانلود:
حجم: 1.60 مگابایت
نسخه: PDF
تعداد صفحه: 359 صفحه

جمعه 20 فروردین 1395  4:01 PM
تشکرات از این پست
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1

زندگینامه و فضائل امام سجاد(ع) +دانلود

نرم افزار امام سجاد علیه السلام (سید الساجدین) که حاوی اطلاعاتی ارزشمند در خصوص زندگينامه، اخلاق و فضائل، سخنان، داستان ها، حکایات و ... امام سجاد(ع) می باشد،شما می توانید بصورت رایگان این نرم افزار را دانلود کنید.
به گزارش سرویس فضای مجازی باشگاه خبرنگاران؛اسم مبارک آن بزرگوار علي است و مشهورترين القاب آن حضرت زين العابدين و سجّاد است و مشهورترين كنية او ابامحمد وابوالحسن است.امام سجاد(ع)پانزدهم جمادي الاول سال سي و هشت هجرت به دنيا آمد و مدّت عمر آن بزرگوار مثل پدر بزرگوارش پنجاه و هفت سال است.تولد آن بزرگوار دو سال قبل از شهادت اميرالمؤمنين (ع) است و تقريباً بيست و سه سال با پدر بزرگوار زندگي كرد.

مدت امامت آن بزرگوار سي و چهار سال است.حضرت سجّاد (ع) پدري چون حسين(ع) دارد و مادرش دختر يزدگرد پادشاه ايران است كه دست عنايت حق بطور خارق العاده اين دختر را به امام حسين(ع)مي رساند.

فضائل انساني:

امام سجّاد (ع) گرچه با اهل بيت عليهم السلام وجه اشتراک در همة فضايل دارند و هيچ فرقي ميان آنان از نظر صفات و فضايل انساني نيست،اما از نظر گفتار و كردار شباهت تامّي به جدشان اميرالمؤمنين عليه السلام دارد.

نرم افزار امام سجاد (ع)،سید الساجدین که حاوی اطلاعاتی ارزشمند در خصوص زندگينامه،اخلاق و فضائل،سخنان،داستان ها،حکایات و ... این امام همام می باشد را با هدف فراهم کردن بستری مناسب جهت سهولت دسترسی و بهره مندی عاشقان آن حضرت از سیره و دستورات ایشان برای شما کاربران عزیز در نظر گرفته است که می توانید این نرم افزار پر محتوا را بصورت کاملا رایگان دانلود کنید.

ولادت امام سجاد(ع)مبارک  ولادت امام سجاد(ع)مبارک  ولادت امام سجاد(ع)مبارک  ولادت امام سجاد(ع)مبارک

• دانلود و مشخصات فایل

دانلود

• حجم: 2.33مگابایت
 • نسخه: 1.0
 • اجرا در: اندروید 2.3

جمعه 20 فروردین 1395  4:03 PM
تشکرات از این پست
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1

نرم افزار ویژه شهادت حضرت علی ابن موسی الرضا (ع) + دانلود

گاهی اوقات وقتی تو تلویزیون گنبد طلای امام رضا (ع) را می‌بینیم یا وقتی رأس ساعت 8 صدای آهنگ زیبای "ای حرمت ملجأ درماندگان" را می‌شنویم، اشک در چشمامون حلقه می‌زند و دلمون پر می‌کشد برای حرم آقا و می‌گوییم ای کاش الان آنجا بودیم و با امام رضا درد و دل می‌کردیم.

به گزارش دريچه فناوري اطلاعات باشگاه خبرنگاران؛ همراه امام وارد «مرو» شدیم. نزدیک «ده سرخ» توقف کردیم. مؤذن کاروان، نگاهى به خورشید کرد و رو به امام گفت: «آقا! ظهر شده است». امام رضا(ع) پیاده شدند و آب خواستند. نگاهى به صحرا کردیم. اثرى از آب نبود. نگران برگشتیم. اما از تعجب زبانمان بند آمد. امام با دست‏شان مقدارى از خاک را گود کرده بود و چشمه‏اى ظاهرشده بود. وارد «سناباد» شدیم. کوهى نزدیک سناباد بود که از سنگ آن، دیگ‏هاى سنگى می‌ساختند. امام به تخته سنگى از کوه تکیه دادند و رو به آسمان گفتند: «خدایا!… غذاهایى را که مردم با دیگ‏‌هاى این کوه می‌پزند، مورد لطفت قرار ده و به این غذاها برکت عطا کن!» فکر می‌کنم خدا به برکت دعاى امام، به کوه، نظر خاصى کرد. چون امام خواستند که از آن روز به بعد، غذایشان را فقط در دیگ‏‌هایى بپزیم که از سنگ آن کوه ساخته شده باشد. روز بعد، پس از کمى استراحت، امام رضا(ع) به طرف محلى که «هارون» پدر مأمون در آن دفن شده بود، حرکت کردند. مأموران حکومتى جار زدند که امام می‌خواهد قبر هارون را زیارت کند، اما امام با یک حرکت ساده نقشه‏‌هاى مأموران را نقش بر آب کرد. آن حرکت هم این بود که کنار قبر هارون ایستادند و با انگشت، خطى در کنار قبر، کشیدند. بعد رو به ما فرمودند: این جا قبر من خواهد شد... شیعیان ما به این جا خواهند آمد و مرا زیارت خواهند کرد... و هر کس به دیدار قبرم بیاید، خدا لطفش را شامل حال او خواهد کرد. بعد رو به قبله ایستادند و نماز خواندند و با سجده‏اى طولانى، چیزهایى را زیر لب زمزمه کردند. اشک در چشمم جمع شده بود.

ضامن آهو

دریچه فناوری اطلاعات نرم افزار ضامن آهو را برای دوستداران امام غریب امام رضا(ع) قرار داده است. این نرم افزار شامل 7 بخش مختلف می‌باشد. زندگی نامه حضرت، صلوات خاصه با متن و صوت زیبا، داستان‌های زیبا از زندگی امام رضا(ع)، دلتنگی، زیارت نامه حضرت، داستان صوتی از شفا، گالری عکس‌های قدیمی از مشهد مقدس می‌باشد که در این برنامه بخشی به نام دلتنگی طراحی شده که حاوی صوت و تصویری زیبا از پنجره فولاد می‌باشد این بخش گلچینی از دلتنگی‌های عاشقان آن حضرت و صوت‌های خاطره انگیز می‌باشد که با گوش کردن آن حتما حال و هوای‌تان عوض می‌شود. این نرم افزار طرفداران خاص خود را پیدا کرده است که دل هر عاشقی را به سوی خود می‌کشد و بی اختیار اشک را از چشمانت جاری می‌سازد. پیشنهاد می‌کنیم این نرم افزار را دانلود کنید و خود از قابلیت‌های که دارد استفاده کنید.

• دانلود و مشخصات فایل

• حجم:  11.25 مگابایت
 • نسخه: 1.1
 • اجرا در: اندروید 2.3 به بالا
 • رمز فایل فشرده: www.yjc.ir

جمعه 20 فروردین 1395  4:07 PM
تشکرات از این پست
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1

دانلود کتاب جامع الکترونیکی حضرت محمد (ص)

این کتابی الکترونیکی در مورد حضرت محمد (ص) است که در اختیار شما عزیزان قرار خواهیم داد.

به گزارش سرویس فضای مجازی باشگاه خبرنگاران; این کتاب الکترونیکی شامی موارد زیر می باشد:

تاریخ زندگانی پیامبر (ص)

قرآن مجید معجزه بزرگ پیغمبر (ص)

حدیث کساء و اهل بیت پیامبر (ص)

پیامبر (ص) و ایرانیان

اخلاق و فضائل پیغمبر (ص)

سیره پیامبر (ص)

سخنان پیامبر (ص)

پیامبر (ص) ، زیارت و توسل

پیامبر اعظم (ص) در آیینه قرآن

پیامبر (ص) در کلام امیر المومنین (ع)

پیامبر (ص) از نگاه اندیشمندان غیر مسلمان

پیامبر (ص) در آینه ادب و هنر

ویژگی های این کتاب شامل موارد زیر میباشد:

امکان پخش کننده صوتی

پشتیبانی از تبلت

حفظ موقعیت متن

امکان روشن نگاه داشتن صفحه نمایش

اصلاح حروف جدا از هم

قابلیت نصب بر روی حافظه SD

امکان آپدیت

امکان به اشتراک گذاری محتوا

نمایش محصولات دیگر

امکان جستجو

امکان ارسال برنامه با بلوتوث

امکان ارسال انتقادات و پیشنهادات

دانلود کتاب جامع الکترونیکی حضرت محمد (ص)

• حجم: 4.6 مگابایت
 • رمز فایل: www.yjc.ir
 • اجرا در: اندروید

شنبه 21 فروردین 1395  3:47 PM
تشکرات از این پست
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1

بر امام سجاد (ع) چه گذشت؟ + دانلود کتاب

برای آشنایی بیشتر با زندگی نامه امام چهارم شیعیان، کتاب الکترونیک "بر امام سجاد (ع) چه گذشت؟" را بخوانید.

به گزارش خیمه گاه باشگاه خبرنگاران، کتاب 59 صفحه ای "بر امام سجاد علیه السلام چه گذشت؟" نوشته مجمد حسن موسوی کاشانی بوده که توسط انتشارات دار الکتب الاسلامیه به چاب رسیده است.

امام سجاد علیه السلام از آغاز تا ماجرای كربلا، امام سجاد علیه السلام در ماجرای كربلا، از آغاز تا پایان؛ امام سجاد علیه السلام در عصر امامت خود، امام سجاد علیه السلام در برابر طاغوتها، نمونه هایی از گفتار و رفتار امام سجادعلیه السلام ، نمونه هایی از جلوه های رفتاری امام سجادعلیه السلام، انفاق امام سجاد علیه السلام و توجه او به بینوایان از جمله سرفصل های این کتاب خواندنی است.

بر امام سجاد (ع) چه گذشت؟ + دانلود کتاب

بر امام سجاد (ع) چه گذشت؟ + دانلود کتاب دانلود کتاب "بر امام سجاد علیه السلام چه گذشت؟" با فرمت PDF

شنبه 21 فروردین 1395  3:50 PM
تشکرات از این پست
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1

نرم افزار "نهج الفصاحه" برای اندروید + دانلود

به گزارش خیمه گاه باشگاه خبرنگاران؛ بیش از 3200 حدیث گرانبها و زیبا از رسول اعظم صلوات الله علیه در برنامه نهج الفصاحه جمع آوری شده است.

برای زبان فارسی به منوی تنظیمات مراجعه کنید.

آپدیت نسخه 2.5:

- اضافه شدن قابلیت اسکرول سریع برای لیست طویل احادیث هم در لیست اصلی و هم در قسمت برگزیده ها

- ذخیره شدن موقعیت آخرین حدیث خوانده شده برای ادامه دادن مطالعه در فرصت بعدی

- اضافه شدن تنظیمات برای حذف انیمیشن ها

- تغییر سایز نوشته ها در قسمت برگزیده ها

- این برنامه ویژگی های زیر را دارد:

- وجود انیمیشن های مختلف در لودینگ برنامه، لودینگ احادیث، و ....

- محیط گرافیکی مناسب و زیبا

- تنظیم روشن ماندن صفحه

- اصلاح حروف جدا از هم در برخی رام ها

- ایجاد ویجت حدیث تصادفی در هوم اسکرین در صورت نصب برنامه در حافظه گوشی و آپدیت حدیث هر یک

ساعت یک بار.

- قابلیت برگزیدن احادیث دلخواه

- قابلیت جستجو در ترجمه فارسی احادیث

- ارسال متن عربی با پیامک

- ارسال متن فارسی با پیامک

- ارسال کل متن حدیث با پیامک

- کپی متن عربی در حافظه

- کپی متن فارسی در حافظه

- کپی کل متن حدیث در حافظه

- اشتراک

دانلود به صورت مستقیم

شنبه 21 فروردین 1395  3:53 PM
تشکرات از این پست
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1

کتاب "صحیفه امام جواد علیه السلام" + دانلود

برای آشنایی بیشتر با تاریخچه زندگانی امام نهم شیعیان کتاب صحیفه الجواد (ع) نوشته ی جواد قیومی اصفهانی را در ادامه گزارش دانلود و مطالعه کنید.
به گزارش خبرنگار معارف باشگاه خبرنگاران، کتاب صحیفه امام جواد علیه السلام نوشته جواد قیومی اصفهانی بوده که توسط دفتر انتشارات اسلامی جامعه مدرسین حوزه علمیه قم به چاپ رسیده است.
از عناوین اصلی این کتاب الکترونیک می توان به سرفصل های ادوار زندگی امام جواد؛ تأخیر در ولادت امام جواد؛ با برکت ترین فرزند برای شیعیان؛ امام جواد در زمان پدر بزرگوارش؛ تصریح به امامت حضرت جواد؛ امام جواد و بیان فضیلت زیارت پدر بزرگوارش؛ امام جواد و عشق و محبت به حضرت زهرا؛ امام جواد و سخن از امام مهدی؛ امام جواد در زمان حکومت مأمون؛ امام جواد در زمان حکومت معتصم عباسی؛ اقدامات امام جواد در تبیین اسلام اصیل؛ امام هادی و خبر شهادت پدر و محل دفن امام جواد (ع) اشاره کرد.

کتاب "صحیفه امام جواد علیه السلام" + دانلود کتاب "صحیفه امام جواد علیه السلام" + دانلود

رمز فایل : www.yjc.ir

شنبه 21 فروردین 1395  3:57 PM
تشکرات از این پست
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1

زندگانی باب الحوائج حضرت موسی بن جعفر (ع) + دانلود کتاب

این کتاب الکترونیک 127 صفحه ای به بیان داستان زندگی امام موسی کاظم علیه السلام از زمان ولادت تا شهادت ایشان می پردازد.

به گزارش خبرنگار قرآن و عترت باشگاه خبرنگاران؛ کتاب "زندگانی باب الحوائج حضرت موسی بن جعفر علیهما السلام" نوشته عباس حاجیانی دشتی در سال 1388 توسط انتشارات موعود اسلام به چاپ رسیده است. 

زندگانی باب الحوائج حضرت موسی بن جعفر (ع) + دانلود کتاب

از جمله موضوعات این کتاب 127 صفحه ای می توان به عناوین : "صلوات و تحیت بر آن حضرت؛ دعای آن حضرت؛ نماز آن وجود مقدس؛ جریاناتی از دوران به ظاهر کودکی حضرت؛ دوران امامت امام موسی بن جعفر؛ معجزات و کرامات؛ اطلاع و علم به زبان های موجودات؛ زنده نمودن مرده؛ تصرفات گوناگون در جهان هستی؛ مناظره ها و کلمات قصار؛ شهادت حضرت امام موسی بن جعفر؛ سبب شهادت؛ نقشه به شهادت رساندن حضرت؛ در وقت شهادت چه شخصی نزد حضرت بود؟؛ تشییع جنازه و جسارت به حضرت؛ اولاد حضرت موسی بن جعفر؛ خاتم کاری صندوق کاظمین؛ ضریح مطهر و اشعار" اشاره کرد.
چگونه باید به امام زمان (عج) سلام گفت؟چگونه باید به امام زمان (عج) سلام گفت؟

شنبه 21 فروردین 1395  4:01 PM
تشکرات از این پست
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1

کتاب جامع الکترونیکی اندروید حضرت محمد (ص) + دانلود

به گزارش خیمه گاه باشگاه خبرنگاران؛ کتاب جامع الکترونیکی اندروید حضرت محمد صلی الله علیه و آله و سلم  در ایران ،به مناسبت ۲۸ ماه صفر، رحلت جانسوز رسول اکرم(ص) آماده شده است و بصورت رایگان عرضه شده است. 

کتاب جامع الکترونیکی اندروید حضرت محمد (ص) + دانلود

کتاب جامع الکترونیکی اندروید حضرت محمد (ص) شامل:
-     تاریخ زندگانی پیامبر (ص)
-    قرآن مجید معجزه بزرگ پیغمبر (ص)
-    حدیث کساء و اهل بیت پیامبر (ص)
-    پیامبر (ص) و ایرانیان
-    اخلاق و فضائل پیغمبر (ص)
-    سیره پیامبر (ص)
-    سخنان پیامبر (ص)
-    پیامبر (ص) ، زیارت و توسل
-    پیامبر اعظم (ص) در آیینه قرآن
-    پیامبر (ص) در کلام امیر المومنین (ع)
-    پیامبر (ص) از نگاه اندیشمندان غیر مسلمان
-    پیامبر (ص) در آینه ادب و هنر
به همراه متن و پخش صوتی :
-    زیارت نامه حضرت محمد (ص)

برخی از قابلیت های کتاب اندروید حضرت محمد (ص) :
- امکان پخش کننده صوتی
- پشتیبانی از تبلت
- حفظ موقعیت متن
- امکان روشن نگاه داشتن صفحه نمایش
- اصلاح حروف جدا از هم
- قابلیت نصب برروی حافظه SD
- امکان آپدیت
- امکان به اشتراک گذاری محتوا
- نمایش محصولات دیگر
- امکان جستجو
- امکان ارسال برنامه با بلوتوث
- امکان ارسال انتقادات و پیشنهادات

دانلود کتاب جامع الکترونیکی اندروید حضرت محمد (ص) دانلود :

دانلود کتاب جامع الکترونیکی اندروید حضرت محمد (ص) رمز : www.yasdl.com

شنبه 21 فروردین 1395  4:04 PM
تشکرات از این پست
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1

کتاب "حیات پاکان: داستان‌هایی از زندگی امام جواد (ع)" + دانلود

داستان هایی کوتاه و آموزنده از زندگانی امام جواد علیه السلام را در این کتاب الکترونیک مطالعه کنید.
به گزارش خبرنگار معارف باشگاه خبرنگاران،کتاب حیات پاکان: داستان هایی از زندگی امام جواد (ع) نوشته مهدی محدثی که توسط انتشارات دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم در سال 1387 به چاپ رسیده است را به شما عزیزان معرفی می کنیم.
روز وداع یاران، پرداخت بدهی پدر، حاضر جوابی، خنیاگر، به فکر همه باش، خواستگاری، معجزه صلوات، پیراستگی از آلودگی، نامه ای پر برکت و خیانت از عناوین اصلی این کتاب الکترونیک با فرمت PDF هستند.
کتاب "حیات پاکان: داستان‌هایی از زندگی امام جواد (ع)" + دانلود
کتاب "حیات پاکان: داستان‌هایی از زندگی امام جواد (ع)" + دانلود کتاب "حیات پاکان: داستان‌هایی از زندگی امام جواد (ع)" + دانلود

شنبه 21 فروردین 1395  4:07 PM
تشکرات از این پست
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1

کتاب جامع الکترونیکی اندروید “امام رضا علیه السلام” + دانلود

دانلود کتاب جامع الکترونیکی اندروید “امام رضا علیه السلام” در ادامه قرار داده شده است.

کتاب جامع الکترونیکی اندروید “امام رضا علیه السلام” + دانلود به گزارش خیمه گاه باشگاه خبرنگاران؛

کتاب جامع الکترونیکی اندروید "امام رضا علیه السلام” ، حاوی :

زیارت نامه امام رضا (ع)

شناسنامه امام رضا (ع)

زندگانی و دوره امامت امام رضا (ع)

فضائل و کرامات امام رضا (ع)

سیره امام رضا (ع)

آموزه ها و آثاری از امام رضا (ع)

مناظرات امام رضا (ع)

برکات حضور امام رضا (ع) در ایران

آداب زیارت امام رضا (ع)

چهل حدیث نورانی از امام رضا(ع)

امام رضا (ع) در آینه شعر

به همراه متن و پخش صوتی :

موسیقی به یادماندنی ولایت عشق از دکتر محمد اصفهانی

نرم افزار امام رضا (علیه السلام) ویژه آندروید

حجم:۴٫۴۹MB

دانلود نرم افزار با فرمت .APK

شنبه 21 فروردین 1395  4:10 PM
تشکرات از این پست
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1

کتابی پزشکی که توسط امام رضا(ع) نوشته شده است + دانلود

طب الرضا یا رساله‌ی ذهبیه کتابی است پزشکی از امام رضا ع که بر خلاف کتب دیگر- که معمولاً توصیه‌های پزشکی را از میان احادیث ائمه گلچین می‌کنند- وجود مبارک امام رضا ع آن را نگاشته‌اند.

به گزارش خیمه گاه باشگاه خبرنگاران؛ طب الرضا یا رساله‌ی ذهبیه کتابی است پزشکی از امام رضا ع که بر خلاف کتب دیگر- که معمولاً توصیه‌های پزشکی را از میان احادیث ائمه گلچین می‌کنند- وجود مبارک امام رضا ع آن را نگاشته‌اند. این کتاب از دو جهت دارای اهمیت است؛ اول این‌که کتابی است علمی در زمینه‌ی پزشکی و دیگر این‌که چون از ناحیه‌ی امام معصوم صادر شده، از اشتباهات مرسوم و رایج در علوم تجربی مبری است.

کتابی پزشکی که توسط امام رضا(ع) نوشته شده است + دانلود

رساله ذهبیه امام رضا ع مجموعه بیانات ارزشمند علمی و پزشکی امام است که در آن با شرح خواص اغذیه و اشربه، راهکارهای بهزیستی و بهداشت و سلامت را به انسان می‌آموزد و تکنیک‌های مقابله با بیماری‌ها و آسیب‌های روحی و روانی را مورد توجه و نقد و بررسی قرار می‌دهد. این رساله با اهمیت پزشکی، به درخواست مأمون خلیفه عباسی، توسط امام تقریر و تحریر شده است که امام، آن را بزرگوارانه ظاهراً خطاب به مأمون تقریر فرموده؛ اما در متن بیانات، افاضات جنبه‌ی خطاب عمومی داشته و از مفاد آن شمیم افادات همگانی به مشام می‌رسد، بخشی از آن رساله‌ی گرانمایه به بحث درباره‌ی اهمیت حیاتی حجامت و فصد(شکافتن رگ بیمار) پرداخته و این راهکار حیات‌بخش را درمانگر بسیاری از بیماری‌های لاعلاج رقم زده است. اهمیت و تأثیر اعجاب‌آور این اثر گوهربار به قدری بود که مأمون را بر آن داشت تا دستور دهد آن را با آب طلا بنویسند.

تردیدی در صحت و اصالت سند رساله ذهبیه نیست زیرا برخی از روایت‌ها سند آن را به «محمد‌بن جمهور» و در بعضی از این سندها نام «حسن‌بن محمد نوفلی» به چشم می‌خورد که نجاشی او را توثیق کرده و درباره‌ی او گفته است: «ثقه و جلیل‌القدر است و از امام رضا ع رساله‌ای را روایت
کرده است که منظور او همان رساله ذهبیه است».

شاید شهرت این رساله میان دانشمندان و اجماع آن‌ها درباره‌ی نسبت آن به امام رضا ع در دوران مختلف و عدم ورود خدشه‌ای از جانب احدی بر این انتساب، از جمله اسبابی است که به پژوهشگر اطمینانی نزدیک به یقین ‌بخشیده که این رساله از عطایای شخص امام رضا عاست. این رساله‌ی بلیغ علمی از نفیس‌ترین و گران‌بهاترین مواریث اسلامی، در زمینه‌ی دانش پزشکی است و به طور مختصر مشتمل بر رشته‌هایی از علوم پزشکی مانند علم تشریح، زیست‌شناسی، وظایف‌الاعضا و علم‌الامراض و بهداشت و جز آن بوده و بخش زیادی از طب پیش‌گیری را نیز بیان فرموده است و نیز شامل دانش شیمی و تغذیه و بسیاری از گرایش‌های علمی و دانش بشری است.

کتاب طب الرضا(ع) را اینجا دانلود کنید.

شنبه 21 فروردین 1395  4:12 PM
تشکرات از این پست
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1

محبوبیت ائمه بقیع علیهم السلام نزد اهل سنت + دانلود کتاب

نویسنده درصدد بیان اوصاف و فضائل ائمه بقیع (ع) از دیدگاه اهل سنت با استفاده از تفسیر آیات و روایات در این زمینه است.

به گزارش خبرنگار معارف باشگاه خبرنگاران؛ کتاب "محبوبیت ائمه بقیع علیهم السلام نزد اهل سنت" نوشته سید حسین اسحاقی در سال 1389 توسط انتشارات مشعر روانه بازار شده است.

قرآن مجيد دربارة اهل‌بيت( علیهم السلام ) مي‌فرمايد: (إِنَّما يُرِيدُ اللَّهُ لِيُذْهِبَ عَنْكُمُ الرِّجْسَ أَهْلَ الْبَيْتِ وَيُطَهِّرَكُمْ تَطْهِيراً). بر اساس روايات متواتر كه از طريق شيعه و سنّي نقل شده است «اهل بيت» و «عترت» عنواني است كه به رسول اكرم(ص)، امام علي(ع)،حضرت فاطمه(ع)، امام حسن و حسين(ع) اختصاص دارد. نویسنده درصدد بیان اوصاف و فضائل ائمه بقیع(ع) از دیدگاه اهل سنت با استفاده از تفسیر آیات و روایات در این زمینه است.
این کتاب شامل پیشگفتار و چهار فصل می باشد. فصل اول: زندگانی , ویژگی ها وکرامات امام حسن مجتبی(ع), فصل دوم: زندگانی, ویژگی ها و کرامات امام زین العابدین(ع), فصل سوم: زندگانی, ویژگی ها و کرامات امام محمد باقر(ع), فصل چهارم: زندگانی, ویژگی ها و کرامات امام جعفر صادق (ع) می باشد.
نویسنده در پایان می فرماید اساساً در جستجوی انسان کامل بودن، یک نیاز فطری است. انسان می خواهد معنویت, فضیلت و تقدس را به صورت عینی ببیند و لمس کند. آگاهی و پیروی از اهل بیت عصمت و طهارت پیامبر اکرم (ص) به این نیاز پاسخ می دهد. لذا بودن با آن ها حیات است و دوری از آنها تباهی است.

ناقص / محبوبیت ائمه بقیع علیهم السلام نزد اهل سنت + دانلود کتاب

ناقص / محبوبیت ائمه بقیع علیهم السلام نزد اهل سنت + دانلود کتاب ناقص / محبوبیت ائمه بقیع علیهم السلام نزد اهل سنت + دانلود کتاب

یک شنبه 22 فروردین 1395  2:59 PM
تشکرات از این پست
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1

آثار اعتقاد به امام زمان علیه السلام + دانلود کتاب

آیا اعتقاد به ظهور حضرت مهدی علیه السلام و آشنایی و معرفت به آن حضرت و انتظار ظهور آن حضرت و توجه و توسل به ایشان ضرورت دینی دارد، و یا اینکه مسلمانی بدون آن نیز امکان پذیر است؟!

به گزارش خبرنگار معارف باشگاه خبرنگاران؛ کتاب "آثار اعتقاد به امام زمان علیه السلام" نوشته دکتر هادی قندهاری در سال 1383 توسط مرکز فرهنگی انتشاراتی منیر به چاپ رسیده و روانه بازار شده است.

نویسنده کتاب تلاش می کند به این سوالات پاسخ دهد که اصولا جایگاه بحث مهدویت در اعتقادات شیعی کجاست؟ آیا اعتقاد به ظهور حضرت مهدی علیه السلام و آشنایی و معرفت به آن حضرت و انتظار ظهور آن حضرت و توجه و توسل به ایشان ضرورت دینی دارد، و یا اینکه مسلمانی بدون آن نیز امکان پذیر است؟!
نویسنده ی کتاب "آثار اعتقاد به امام زمان ” گفتگو در این زمینه را در ۱۴ فصل دنبال کرده و با استناد به آیات و روایات، ولایت اهل بیت را پایه اصلی دین، شرط ایمان، شرط قبولی اعمال، تنها راه نجات و برترین نعمت خداوند معرفی می کند.
در بخش پایانی کتاب تذکراتی مهم به محبین خاندان پیامبر داده شده که از نظرتان می گذرد:
  • عمل لازمه ولایت و دوستی اهل بیت علیهم السلام
  • نهی از غلو در شان اهل بیت
  • اولویت ولایت بر دیگر فرایض
  • لزوم تربیت فرزندان بر ولایت آل محمد علیهم السلام
آثار اعتقاد به امام زمان علیه السلام + دانلود کتاب
آثار اعتقاد به امام زمان علیه السلام + دانلود کتابآثار اعتقاد به امام زمان علیه السلام + دانلود کتاب

یک شنبه 22 فروردین 1395  3:01 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها