0

دانلود نرم افزار وموبایل معصومین

nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 81124

دانلود نرم افزار وموبایل معصومین

با سلام  و عرض ادب

در این تاپیک قرار است نرم افزارهای مربوط به ائمه و پیامبران را قرار دهیم

با ما همراه باشید

از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست

یک شنبه 15 فروردین 1395  2:33 PM
تشکرات از این پست
safar221 fatemeh74 496769 khaliln
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1

لیست نرم افزارهای موجود در تاپیک

لیست نرم افزارهای موجود در تاپیک

ردیف نرم افزار
1 احادیث 14 معصوم
2 چهل حدیث از ائمه در گوشی شما
3 صحیفه سجادیه به همراه قرائت صوتی + دانلود نرم افزار
4 مجموعه از احادیث ائمه معصوم در گوشی شما + دانلود نرم افزار
5 قصه‌های قرآنی
6 داستان‌هایی از پیامبران + دانلود نرم افزار
7 نسخه جدید نرم افزار"راز کبودی یاس" برای رایانه
8 گزیده احادیث حضرت فاطمه(س) را اینجا بخوانید + دانلود نرم‌افزار
9 نرم افزاری مذهبی برای علاقه مندان به بانوی دو عالم + دانلود
10 نرم افزاری برای آشنایی با زندگانی 14 معصوم + دانلود
11 نرم افزار "یا فاطمه" برای اندروید
12 نرم افزار کوثر برای رایانه
13 5 نرم افزار مرتبط با شهادت حضرت زهرا (س) برای جاوا
14 دانلود کنید: خصوصیات و زندگی نامه امام کاظم علیه السلام
15 زندگی نامه "امام حسین (ع)" + دانلود
16 زندگینامه و فضائل امام سجاد(ع) +دانلود
17 نرم افزار ویژه شهادت حضرت علی ابن موسی الرضا (ع) + دانلود
18 دانلود کتاب جامع الکترونیکی حضرت محمد (ص)
19 بر امام سجاد (ع) چه گذشت؟ + دانلود کتاب
20 نرم افزار "نهج الفصاحه" برای اندروید + دانلود
21 کتاب "صحیفه امام جواد علیه السلام" + دانلود
22 زندگانی باب الحوائج حضرت موسی بن جعفر (ع) + دانلود کتاب
23 کتاب جامع الکترونیکی اندروید حضرت محمد (ص) + دانلود
24 کتاب "حیات پاکان: داستان‌هایی از زندگی امام جواد (ع)" + دانلود
25 کتاب جامع الکترونیکی اندروید “امام رضا علیه السلام” + دانلود
26 کتابی پزشکی که توسط امام رضا(ع) نوشته شده است + دانلود
27 محبوبیت ائمه بقیع علیهم السلام نزد اهل سنت + دانلود کتاب
28 آثار اعتقاد به امام زمان علیه السلام + دانلود کتاب
29 "زندگینامه پیامبر اسلام (ص)" نوشته کارن آرمسترانگ + دانلود کتاب
30 کشتی پهلو گرفته: سوگنامه‌ای برای شهادت حضرت زهرا‌(س) + دانلود کتاب

سه شنبه 17 فروردین 1395  9:09 PM
تشکرات از این پست
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1

احادیث 14 معصوم

نرم افزار "حدیث 1450" مجموعه ای کامل از احادیث 14 معصوم را در یک محیط کاربری زیبا جمع آوری کرده است، البته در این برنامه 700 حدیث گنجانده شده است که از هر معصوم 50 حدیث در برنامه وجود دارد، در به روز رسانی های بعدی به تعداد آن ها افزوده خواهد شد. از ویژگی های نرم افزار می توان به مواردی چون: استفاده از منابع معتبر، دارا بودن رابط کاربری زیبا و روان، دسترسی کامل به اینترنت در محیط برنامه و ... اشاره کرد. در ضمن علاوه بر متن فارسی احادیث، متن عربی ها آن ها نیز در برنامه وجود دارد تا کاربر هم بتواند از متن عربی و هم از متن فارسی احادیث استفاده کند.

احادیث 14 معصوم  احادیث 14 معصوم

• دانلود و مشخصات فایل

برای دانلود اینجا کلیک کنید

• حجم: 0.4 مگابایت
 • نسخه: 1.0
 • اجرا در: اندروید 2.1 و بالاتر

سه شنبه 17 فروردین 1395  9:10 PM
تشکرات از این پست
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1

چهل حدیث از ائمه در گوشی شما

روایت های مختلفی درباره حفظ و استفاده از احادیث وجود دارد که در این باره پیامبر گرامی اسلام (ص) می فرماید: هرکس از امت من «چهل حدیث» حفظ داشته باشد، خداوند در روز رستاخیز او را فقیه و عالم برانگیزد. این برنامه "چهل حدیث" حاوی احادیث معصومین (علیهم السلام) به تفکیک هر کدام از ائمه ی معصومین است و شما می توانید در محیطی زیبا به متن احادیث به همراه متن عربی آن ها دسترسی داشته باشید. از امکانات منحصر به فرد برنامه می توان به امکان نمایش حدیث در بخش اعلان ها در بازده های زمانی مختلف اشاره کرد. همچنین از امکانات دیگر برنامه می توان به مواردی چون: رابط کاربری زیبا، دسته بندی به تفکیک ائمه، وجود متن عربی و ... اشاره کرد.

چهل حدیث از ائمه در گوشی شما چهل حدیث از ائمه در گوشی شما

چهل حدیث از ائمه در گوشی شما چهل حدیث از ائمه در گوشی شما

• دانلود و مشخصات فایل

چهل حدیث از ائمه در گوشی شما
 • رمز فایل فشرده: www.yjc.ir
 • حجم: 1.4 مگابایت
 • نسخه: 1.1
 • اجرا در: اندروید 2.2 و بالاتر

سه شنبه 17 فروردین 1395  9:12 PM
تشکرات از این پست
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1

صحیفه سجادیه به همراه قرائت صوتی + دانلود نرم افزار

"صحیفه سجادیه" یکی از جامع‌ ترین و ارزنده‌ ترین منابع اسلامی است، که در آن مناجات های حضرت سجاد با خداوند گنجانده شده است و می توانید این کتاب ارزشمند را به صورت رایگان در تلفن همراه خود داشته باشید.
به گزارش  دریچه فناوری اطلاعات باشگاه خبرنگاران ؛ "صحیفه سجادیه" اثر جاودانه حضرت زین العابدین علیه السلام، یکی از جامع‌ترین و ارزنده‌ ترین منابع ناب اسلامی است که در میان آثار به‌جا مانده از این امام از همه مهمتر است، کتاب در بردارنده مجموعه ای از مناجات های حضرت سجاد با خداوند است. توجه داشته باشید که قرائت کامل ادعیه صحیفه سجادیه (متن عربی و ترجمه فارسی) در محیط برنامه امکان پذیر است و می توانید به صورت رایگان به تمامی امکانات برنامه دسترسی پیدا کنید. همچنین دعاهایی دیگر مانند: ابوحمزه ثمالی، افتتاح، جوشن کبیر و مناجات خمس عشر به همراه تلاوت صوتی در برنامه وجود دارند.

صحیفه سجادیه به همراه قرائت صوتی + دانلود نرم افزار  صحیفه سجادیه به همراه قرائت صوتی + دانلود نرم افزار

صحیفه سجادیه به همراه قرائت صوتی + دانلود نرم افزار  صحیفه سجادیه به همراه قرائت صوتی + دانلود نرم افزار

• دانلود و مشخصات فایل

برای دانلود اینجا کلیک کنید

• حجم: 9 مگابایت
 • نسخه: 2.0
 • اجرا در: اندروید 2.3 و بالاتر

سه شنبه 17 فروردین 1395  9:14 PM
تشکرات از این پست
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1

مجموعه از احادیث ائمه معصوم در گوشی شما + دانلود نرم افزار

مطالعه ی زندگی نامه ائمه معصوم یکی از راه های شناخت بهتر این حضرات بزرگ است، در برنامه "آشنایی با امامان" می توانید با زندگی هر ائمه به همراه احادیث آشنا شوید.
به گزارش دریچه فناوری اطلاعات باشگاه خبرنگاران؛ برنامه ای که پیش رو دارید چکیده ای از زندگینامه و احادیث گوهر بار ائمه ی معصوم (ع) است، تا زمینه ی آشنایی بیشتر ما را با این حضرات بزرگوار فراهم کند. این اطلاعات در غالب مشخصات، زندگینامه و تعدادی از احادیث برای راحتی شما طبقه بندی شده است. از ویژگی های نرم افزار می توان به مواردی چون: نمایش احادیث به همراه متن عربی، ذکر منبع تمامی مطالب استفاده شده در برنامه، دارا بودن رابط کاربری یکپارچه برای دسترسی همزمان به زندگینامه و احادیث ائمه ی معصوم (ص) اشاره کرد. توجه داشته باشید که برنامه از به خواب رفتن گوشی در هنگام مطالعه مطالب جلوگیری می کند.

مجموعه از احادیث ائمه معصوم در گوشی شما + دانلود نرم افزار  مجموعه از احادیث ائمه معصوم در گوشی شما + دانلود نرم افزار

مجموعه از احادیث ائمه معصوم در گوشی شما + دانلود نرم افزار  مجموعه از احادیث ائمه معصوم در گوشی شما + دانلود نرم افزار

• دانلود و مشخصات فایل

مجموعه از احادیث ائمه معصوم در گوشی شما + دانلود نرم افزار  برای دانلود اینجا کلیک کنید

• حجم: 1.8 مگابایت
 • نسخه: 2.5.1

سه شنبه 17 فروردین 1395  9:18 PM
تشکرات از این پست
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1

قصه‌های قرآنی

کتاب حاضر «قصه‌های قرآنی» روشی نو و متمایز را در پیش گرفته است، این برنامه با فراهم کردن بستری مناسب و زیبا برای مطالعه داستان های قرآنی می تواند نقش مهمی در جذب کودکان و به ویژه نوجوانان داشته باشد. در برنامه معرفی شده داستان هایی همچون: قابیل و هابیل، موسی و بنده نیکوکار، اصحاب کهف، ذوالقرنین، قارون، سلیمان و ملکه سبأ، اصحاب فیل، هاروت و ماروت، صاحب دو باغ، لقمان حکیم، اصحاب القریه، گاو بنی اسراییل، راز پیراهن، عُزیر و اصحاب الأُخدود گنجانده شده است. از ویژگی های نرم افزار می توان به مواردی چون: امکان اشتراک گذاری داستان های موجود با روش های مختلف، قابلیت تعیین لیست علاقه مندی ها، استفاده از منابع معتبر و ... اشاره کرد.

قصه‌های قرآنی قصه‌های قرآنی

قصه‌های قرآنی قصه‌های قرآنی

• دانلود و مشخصات فایل

قصه‌های قرآنی
 • رمز عبور: www.yjc.ir
 • حجم: 1.1 مگابایت
 • اجرا در: اندروید 2.1 و بالاتر

سه شنبه 17 فروردین 1395  9:19 PM
تشکرات از این پست
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1

داستان‌هایی از پیامبران + دانلود نرم افزار

اگر علاقه دارید که با زندگانی و داستان هایی از پیامبرانی که نام آن ها در قرآن کریم آمده است، آشنا شوید در ادامه گزارش دریچه را همراهی کنید.
به گزارش دریچه فناوری اطلاعات باشگاه خبرنگاران؛ نرم افزار "داستان هایی از پیامبران" مجموعه ای کامل از زندگی نامه پیامبرانی است که نام آن ها در قرآن کریم آمده است و شما را با داستان های جذاب و پند آموز آشنا می کند. یکی از ویژگی های اصلی و خیره کننده این نرم افزار گرافیک و رابط کاربری زیبای آن است، که هر کاربری را جذب خود می کند. توجه داشته باشید که در پایان هر داستان منبع مورد استفاده ذکر شده است که در صورت نیاز به منبع اصلی مراجعه کنید. از ویژگی های نرم افزار می توان به مواردی چون: امکان تغییر فونت و اندازه نوشته ها، رابط کاربری زیبا، ارائه مختصری از زندگی نامه هر پیامبر علاوه بر داستان ها و ... اشاره کرد.

داستان‌هایی از پیامبران + دانلود نرم افزار  داستان‌هایی از پیامبران + دانلود نرم افزار

داستان‌هایی از پیامبران + دانلود نرم افزار  داستان‌هایی از پیامبران + دانلود نرم افزار

• دانلود و مشخصات فایل

داستان‌هایی از پیامبران + دانلود نرم افزار
 • رمز عبور: www.yjc.ir
 • حجم: 1.8 مگابایت
 • نسخه: 1.0
 • اجرا در: اندروید 2 و بالاتر

سه شنبه 17 فروردین 1395  9:21 PM
تشکرات از این پست
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1

نسخه جدید نرم افزار"راز کبودی یاس" برای رایانه

نرم افزار "راز کبودی یاس" حاصل تلاش های برنامه نویسان سایت تخصصی گفتگوی دینی است و در این نرم افزار در قالبی زیبا به سوالات زیر پاسخ داده شده است:
چرا با وجود حضرت علی(ع)، فاطمه زهرا (س) پشت در رفت؟
چرا، بنی هاشم و انصار، از حضرت زهرا (س) دفاع نکردند؟
آیا فقط تهدید به آتش زدن خانه بوده یا صورت گرفته است؟
چرا امیرمؤمنان (علیه السلام) از همسرش دفاع نکرد؟
آیا فاطمه (سلام الله علیها) از شیخین راضى شد؟
چرا حضرت زهرا (س) شبانه دفن شد؟
آیا خانه های مدینه دَرِ چوبی داشت؟

حجم نرم افزار: 2.1 مگابایت

سه شنبه 17 فروردین 1395  9:24 PM
تشکرات از این پست
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1

گزیده احادیث حضرت فاطمه(س) را اینجا بخوانید + دانلود نرم‌افزار

این نرم‌افزار شامل مجموعه سخنان و احادیث صدیقه طاهره، حضرت فاطمه زهرا(س) است.
به گزارش خبرنگار حوزه قرآن و عترت گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان؛ در سالروز ولادت حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها و روز مادر نرم افزاری را به شما معرفی می کنیم که شامل مجموعه سخنان و احادیث این بانوی قدسی است.
نرم افزار اندروید سخنان حضرت فاطمه(س) با حجم بسیار کم طراحی شده و امکان تغییر سایز و فونت نوشته ها را نیز داراست.

گزیده ای از احادیث حضرت فاطمه(س) را اینجا بخوانید + دانلود نرم افزار  گزیده ای از احادیث حضرت فاطمه(س) را اینجا بخوانید + دانلود نرم افزار

گلچین مولودیگلچین مولودی

سه شنبه 17 فروردین 1395  9:26 PM
تشکرات از این پست
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1

نرم افزاری مذهبی برای علاقه مندان به بانوی دو عالم + دانلود

"ام ابیها" نام نرم افزاری است، که در آن اطلاعات کاملی در رابطه با زندگانی بانوی دو عالم حضرت زهرا (س) گنجانده شده است، حال می توانید نرم افزار معرفی شده را به صورت رایگان دانلود کنید.
به گزارش دریچه فناوری اطلاعات باشگاه خبرنگاران؛ "ام ابیها" نرم افزاری مفید و اسلامی است که در رابطه با زندگانی بانوی بزرگوار دو عالم، حضرت زهرا (س) تهیه شده است. در این برنامه قسمت های مختلفی مانند: ولادت حضرت، ازدواج حضرت، مساله فدک، شهادت حضرت، فضیلت تسبیح حضرت و زیارت حضرت وجود دارد. برای این که شک و شبهه ای در مطالب موجود ایجاد نشوند، منابع هر مطلب هم به صورت کامل ذکر شده است. همچنین امکان اشتراک گذاری مطالب از طریق ایمیل و برنامه های پیام رسان وجود دارد.

نرم افزاری مذهبی برای علاقه مندان به بانوی دو عالم + دانلود   نرم افزاری مذهبی برای علاقه مندان به بانوی دو عالم + دانلود

• دانلود و مشخصات فایل

نرم افزاری مذهبی برای علاقه مندان به بانوی دو عالم + دانلود برای دانلود اینجا کلیک کنید

• حجم: 0.5 مگابایت
 • اجرا در: اندروید 2 و بالاتر

سه شنبه 17 فروردین 1395  9:26 PM
تشکرات از این پست
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1

نرم افزاری برای آشنایی با زندگانی 14 معصوم + دانلود

برای این که با زندگانی 14 معصوم (ع) آشنا شوید، نیازی به تحقیق و استفاده از نرم افزارها متعدد نیست می توانید با نصب نرم افزار "آشنایی با 14 معصوم" اطلاعاتی کامل به دست بیاورید.
به گزارش دریچه فناوری اطلاعات باشگاه خبرنگاران؛ "آشنایی با 14 معصوم" برنامه ای بسیار ساده برای آشنایی سریع و خلاصه با 14 معصوم (ع) است. با استفاده از نرم افزار معرفی شده می توانید در یک محیط نرم افزاری از زندگانی تمامی 14 معصوم به صورت تکمیلی استفاده کنید، برنامه دارای موضوع هایی مانند: نام، کنیه، پدر و مادر، وقت و محل تولد، محل و وقت شهادت، مرقد، دوران زندگی، مدت امامت و ... است. از ویژگی های نرم افزار می توان به مواردی چون: رابط کاربری زیبا، استفاده از مطالب و منابع معتبر، امکان تغییر اندازه نوشته و ... اشاره کرد. در نسخه های بعدی، این برنامه وسیع تر خواهد شد و عکس اماکن متبرکه و فضایل، احادیث، معجزات و ... از هر معصوم به آن اضافه خواهد شد.

نرم افزاری برای آشنایی با زندگانی 14 معصوم + دانلود  نرم افزاری برای آشنایی با زندگانی 14 معصوم + دانلود

• دانلود و مشخصات فایل

نرم افزاری برای آشنایی با زندگانی 14 معصوم + دانلود برای دانلود اینجا کلیک کنید

• حجم: 3 مگابایت
 • نسخه: 2

سه شنبه 17 فروردین 1395  9:27 PM
تشکرات از این پست
fatemeh74
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1

نرم افزار "یا فاطمه" برای اندروید

نرم افزار جامع "یا فاطمه" حاوی کتاب مظلومیت برترین بانو؛ نوشته استاد علاّمه حضرت آیت الله حاج سید علی حسینی میلانی مد ظله العالی است. این کتاب به فضائل و مناقب و حوادث تاریخی آن دوران می پردازد و می تواند شما را با ویژگی ها و فضایل آن بزرگوار آشنا کند.

نرم افزار "یا فاطمه" برای اندروید  نرم افزار "یا فاطمه" برای اندروید

نرم افزار "یا فاطمه" برای اندرویدبرای دانلود نرم افزار اینجا کلیک کنید

قابل اجرا در اندروید 2.2 و بالاتر
حجم نرم افزار: 2.6 مگابایت

سه شنبه 17 فروردین 1395  9:29 PM
تشکرات از این پست
fatemeh74
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1

نرم افزار کوثر برای رایانه

نرم‌افزار کوثر در مرکز مطالعات و پاسخ گویی به شبهات حوزه علمیه قم تهیه شده است. این برنامه شامل بیش از 100 پرسش و پاسخ در 10 موضوع بوده و در موضوع یازدهم آن روایاتی از حضرت زهرا علیها السلام قرار داده شده است. مجموعه حاضر پس از بازبینی صدها پرسش و پاسخ در موضوع زندگی، فضائل و شهادت حضرت زهرا سلام الله علیها انتخاب شده و بعد از اصلاح برای استفاده در نرم افزار آماده شده است. 

ویژگی‌های علمی: 
1. پاسخ‌های تخصصی: مرکز مطالعات و پاسخگويی به شبهات با حضور محققان و کارشناسان توانمند و تشکيل گروه‌های علمی - تخصصی سعی می‌کند، پاسخی جامع و متقن به سؤالات و شبهات پرسشگران ارائه کند.
2. اتقان پاسخ‌ها: پس از ارجاع سؤال به کارشناس، وی پاسخ مناسب را تهيه می‌کند. اين پاسخ، پس از نظارت مدير گروه و تأييد او، براي بازبينی به ناظر گروه سپرده می‌شود. در نهايت، معاون پژوهش، قبل از ارسال پاسخ برای پرسشگر، آن را کنترل می‌کند. وجود سه مرحله نظارت، سبب می‌شود امکان هرگونه خطا يا اشتباه در پاسخ دهی به حداقل ممکن برسد. در خصوص پاسخ‌های نرم افزار، نظارت چهارم هم اعمال می‌شود تا پاسخ‌ها از کيفيت برتری بهره مند شوند.
3. تفصيل پاسخ‌ها: پاسخ‌های ارائه شده، با ميانگين 3 صفحه، از گستره مطلوبی برخوردار بوده، سعی محققان بر اين است که پاسخ‌هايشان، تمام جوانب سؤال را پوشش دهد؛ به نحوی که ابهامی برای پرسشگر باقی نماند.
4. معرفی منابع: در پايان هر پاسخ، منابعی مرتبط با سؤال، برای استفاده پرسشگر معرفی شده است.
5. مستند بودن پاسخ‌ها: پاسخ تهيه شده، از منابع دست اول و معتبر است که تماماً به صورت مستند ارائه شده است.

قابلیت‌های نرم افزار:

• حجم کم
  • گرافیک زیبا
  • عدم نیاز به نصب
  • حذف صفحات متوالی
  • دسته بندی سوالات
  • نمايش پاورقی مربوط به پاسخ‌ها
  • معرفی منابع بيشتر برای هر پاسخ
  • نمايش پاسخ مربوط به هر سؤال با ساختاري مناسب

حجم نرم افزار: 2.7 مگابایت

تشکرات از این پست
fatemeh74
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1

5 نرم افزار مرتبط با شهادت حضرت زهرا (س) برای جاوا

با توجه به درخواست های مکرر کاربران دریچه مبنی بر قرار دادن نرم افزارهای جاوا در این گزارش قصد معرفی 5 نرم افزار و کتاب مرتبط با شهادت حضرت زهرا (س) را در داریم. این کتاب ها عبارت اند از: بر خانه چه گذشت، حدیث اشک، خطبه فاطمه الزهرا (س)، نماز و عبادت حضرت فاطمه (س)، آخرین پناه.

تعداد نرم افزارهای موجود: 5
حجم نرم افزارهای موجود: 1.1 مگابایت
فرمت نرم افزارهای موجود: jar

تشکرات از این پست
fatemeh74
دسترسی سریع به انجمن ها