وب سایت پیمونه: شش انداز یا شیش انداز غذا، دسر یا صبحانه ایست که در نقاط مختلف ایران به روشهای بسیار متفاوتی طبخ می شود. از رشت و ساری تا زنجان و تبریز. این خوراک مقوی و خوشمزه دستورات طبخ بسیار متنوعی دارد که این دستور به نحوه پخت زنجانی این غذا نزدیک تر است.
مواد لازم:
طرز تهیه:
1.پیاز را نگینی ریز خرد کرده به همراه روغن زیتون تفت داده تا کامل طلایی شود .
2.سپس خرما را از هسته جدا کرده و خرد کنید به همراه کشمش ومغز گردوی خرد شده به پیاز اضافه کرده 2-3 دقیقه تفت دهید.
3.تخم مرغ ها را در ظرف جداگانه زده و روی مواد بریزد حرارت را کم کرده تا تخم مرغ ببندد . سپس یک طرف را روی طرف دیگر برگردانید . و شش انداز را زیر و رو کنید تا کامل بپزد .
4.پس از پخت تخم مرغ شیره را آرام آرام اضافه کرده وحدود 4 الی 5 دقیقه با حرارت ملایم می پزیم تا شیره جذب مواد شود . و سرو نمایید.