0

شش انداز؛ غذا، دسر یا صبحانه؟

 
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1389 
تعداد پست ها : 81124
محل سکونت : تهران

شش انداز؛ غذا، دسر یا صبحانه؟

وب سایت پیمونه: شش انداز یا شیش انداز غذا، دسر یا صبحانه ایست که در نقاط مختلف ایران به روشهای بسیار متفاوتی طبخ می شود. از رشت و ساری تا زنجان و تبریز. این خوراک مقوی و خوشمزه دستورات طبخ بسیار متنوعی دارد که این دستور به نحوه پخت زنجانی این غذا نزدیک تر است.
 
شش انداز؛ غذا، دسر یا صبحانه؟
 

مواد لازم:

  •     پیاز1 عدد متوسط
  •     کشمش 100 گرم
  •     خرما 200 گرم
  •     مغز گردو 150 گرم
  •     تخم مرغ 4 عدد متوسط
  •     شیره خرما 150 گرم
  •     روغن زیتون یک دوم پیمانه

طرز تهیه:

1.پیاز را نگینی ریز خرد کرده به همراه روغن زیتون تفت داده تا کامل طلایی شود .

2.سپس خرما را از هسته جدا کرده و خرد کنید به همراه کشمش ومغز گردوی خرد شده به پیاز اضافه کرده 2-3 دقیقه تفت دهید.

3.تخم مرغ ها را در ظرف جداگانه زده و روی مواد بریزد حرارت را کم کرده تا تخم مرغ ببندد . سپس یک طرف را روی طرف دیگر برگردانید . و شش انداز را زیر و رو کنید تا کامل بپزد .

4.پس از پخت تخم مرغ شیره را آرام آرام اضافه کرده وحدود 4 الی 5 دقیقه با حرارت ملایم می پزیم تا شیره جذب مواد شود . و سرو نمایید.

از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست

یک شنبه 15 فروردین 1395  2:06 PM
تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها