وبسایت آوای سلامتی: کلم بروکلی با تخم مرغ پفی، از گلچه های کلم بروکلی یا گل کلم با سس خردل و تزیین رویه زرده تخم مرغ , سفیده پفی و پنیر رنده شده تشکیل شده است.
مدت زمــان طـــــــبخ: 25 دقیقه
مناسب برای تعداد: 4 نفر
جدول ارزش غـذایی
کالری برای یک نفر : 183 کالری
چربی برای یک نفر : 13.20 گرم
پروتئین برای یک نفر : 10.70 گرم
کربوهیدرات برای یک نفر : 5.70 گرم
مواد لازم جهت تهیه کلم بروکلی با تخم مرغ پفی :
1. گلچه های کلم بروکلی یا گل کلم : 175 گرم
2. کره : 15 گرم
3. آرد : 2 قاشق غذاخوری
4. شیر : 150 میلی لیتر
5. آب لیمو : مقداری
6. پنیر چدار رنده شده : 90 گرم
7. تخم مرغ بزرگ زرده و سفیده جدا شده : 4 عدد
8. نمک : به میزان لازم
9. فلفل : به میزان لازم
10. فلفل قرمز پاپریکا جهت تزیین : مقداری
طرز تهیه کلم بروکلی با تخم مرغ پفی :
1. کلم بروکلی یا گل کلم را در قابلمه ای حاوی آب و کمی نمک به جوش آمده , به مدت 3 تا 4 دقیقه بپزد تا ترد و نرم شوند .
2. در همین فاصله , کره یا مارگارین را در یک قابلمه کوچک آب نمایید . آرد را اضافه نموده و به مدت یک دقیقه هم بزنید . شیر را به آرامی اضافه نمایید و آن را به جوش بیاورید . مدام هم بزنید تا غلیظ شود نمک و فلفل را اضافه نمایید . خردل و آب لیمو را هم افزوده , هم بزنید و به مدت 1 تا 2 دقیقه آهسته بجوشانید .
3. سس را از روی حرارت برداشته و دو سوم از پنیر رنده شده را اضافه نمایید و هم بزنید , تا آب شود .
4. کلم بروکلی یا گل کلم را آبکش نمایید و آن ها را در ظرفی نسوز مخصوص فر قرار دهید . سس پنیر را روی سبزیجات بریزید .
5. سفیده تخم مرغ را هم بزنید تا کاملا سفت شود و کمی به آن نمک و فلفل اضافه نمایید . سفیده تخم مرغ را در مرکز گل کلم ها یا بروکلی ها بریزید .
6. زرده تخم مرغ را وسط سفیده فرم گرفته قرار دهید و بقیه پنیر را روی آن بپاشید . غذا را درون فری که از قبل گرم شده به مدت 3 تا 4 دقیقه روی حرارت متوسط قرار دهید تا سفیده تخم مرغ کمی طلایی شده و پنیر آب شود . با فلفل قرمز پاپریکا آن را تزیین نموده و بلافاصله سرو نمایید .