معمولا وقتی می خواهیم ماهی درست کنیم و برای ناهار یا شام بخوریم، آن را در مواد خاصی می خوابانیم و در نهایت آن را سرخ می کنیم. در این دستور، ماهی را به شیوه متفاوت و جدیدی درست کرده و استفاده کنید.
مجله آشپزی مثبت: معمولا وقتی می خواهیم ماهی درست کنیم و برای ناهار یا شام بخوریم، آن را در مواد خاصی می خوابانیم و در نهایت آن را سرخ می کنیم. در این دستور، ماهی را به شیوه متفاوت و جدیدی درست کرده و استفاده کنید.
مواد لازم براي2نفر
-
4 تکه ماهی
-
2 ق س ادویه کاری
-
2 عدد پیاز خرد شده
-
3 حبه سیر رنده شده
-
200 گرم بادامهندی
-
1 ق چ زردچوبه
-
1 ق چ زنجبیل رنده شده
-
2 ق س آبلیمو
-
1 ق چ زیره سبز
-
به میزان لازم نمک و فلفل
-
به میزان لازم روغن
طرز تهیه:
1. ابتدا ماهی را بعد از تمیز کردن بهصورت تکههای 5 سانتی خرد کنید. در یک تابه مقداری روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید، سپس پیاز و سیر را داخل آن تفت دهید تا نرم و طلایی شوند.
2. در این میان بادامهندی را داخل غذا ساز بریزید تا کاملا خرد و نرم شود. بعدازآنکه پیاز و سیر تفت خوردند، زنجبیل، پودر کاری، زردچوبه، زیره و مقداری نمک و فلفل هم بریزید و کمی تفت دهید تا عطر مواد بلند شود.
3. بعد از حدود 3-2 دقیقه تکههای ماهی را هم اضافه کنید و آنها را همراه با مواد کمی تفت دهید. بادامهندی له شده را هم بریزید. مواد را کمی با هم تفت دهید. حدود 1 لیوان آب هم بریزید، در تابه را بگذارید و صبر کنید تا تکههای ماهی بپزند و خورش شما آماده شود.
4. در انتهای پخت خورش، آبلیمو را هم اضافه کرده و بهآرامی هم بزنید. خورش را بچشید و در صورت نیاز نمک یا آبلیموی بیشتری به آن اضافه کنید. بعد از چند دقیقه، زیر حرارت را خاموش کنید. این خورش را همراه با برنج سرو کنید.