0

کباب پیک نیکی، مخصوص سیزده بدر

 
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1389 
تعداد پست ها : 81124
محل سکونت : تهران

کباب پیک نیکی، مخصوص سیزده بدر

پیشنهاد ویژه برای آنهایی که می خواهند در پیک نیک کباب بزنند.
 
مجله آشپزی مثبت - مریم درودیان:

جوجه ترش

مواد لازم برای 2 نفر

  • 400 گرم فیله مرغ یا سینه مرغ بدون استخوان
  • 1 عددپیازخرد شده
  • 1 ق س زعفران دم کرده
  • 2ق س رب انار ملس
  • 3 ق س آب‌لیمو تازه
  • 2ق س ماست
  • 50 گرم کره
  • 4 عددسیخ چوبی
  • به میزان لازم نمک و فلفل
  • گردو به میزان لازم

طرز تهیه:

1.  ابتدا مرغ را به‌صورت تکه‌های 4-3 سانتی خرد کنید و آن را داخل یک کاسه مناسب بریزید. پیاز خرد شده، آب‌لیمو و کمی نمک و فلفل هم داخل کاسه بریزید و تکه‌های مرغ را آغشته به مواد کنید. ظرف را به مدت نیم ساعت داخل یخچال قرار دهید.

2.  در یک کاسه ماست و زعفران را باهم مخلوط کنید. بعدازآنکه تکه‌های مرغ خوب مزه دار شدند، مخلوط ماست و زعفران را داخل ظرف بریزید و خوب هم بزنید تا مواد به خورد تکه‌های مرغ برود.

3.  حالا تکه‌های مرغ را به سیخ بکشید. در یک تابه مناسب مقداری کره بریزید و آن را روی حرارتکم قرار دهید. حالا سیخ‌ها را داخل تابه بچینید تا مرغ‌ها پخته و طلایی شوند. در تابه را بگذارید و صبر کنید تا تکه‌های مرغ خوب مغز پخت شوند.

4.  رب انار و گردو را باهم مخلوط کنید، سپس آن را داخل تابه روی مرغ‌هابریزید و 5 دقیقه صبر کنید تا مواد به خورد مرغ برود، سپس تابه را از روی حرارت بردارید و کباب‌ها را سرو کنید.


فوت و فن

اگر  می خواهید کباب شما ترش تر شود می  توانید از رب انار ترش استفاده کنید.

از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست

پنج شنبه 12 فروردین 1395  7:19 PM
تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها