مجله آشپزی مثبت - زینب رئوفی: با مرغ غذاها و خورشهای زیادی میتوان درست کرد اما مازندرانیها خورش ترش سماقی دارند که مزه و طعمش بینظیر است. طعمی که روزهای سبز و خوش عطر بهار را به یادتان میاندازد. اگر دلتان میخواهد امسال عید با خورش خوشمزه و سنتی از مهمانهای تان پذیرایی کنید این خورش بهترین پیشنهاد است.
مواد لازم برای4 نفر
-
3 عدد سینه مرغ
-
500 گرم سبزی (گشنیز، جعفری، تره، اسفناج و شنبلیله)
-
2 عدد پیاز
-
5 ق س سماق حل شده
-
5 حبه سیر
-
نمک و زردچوبه به مقدار لازم
طرز تهیه:
1. پیاز و سیر را نگینی خرد کنید.
2. حالا سینه مرغ را به پیاز و سیر اضافه کنید.
3. بعد از 15 دقیقه سماق، زرد چوبه و نمک را به بقیه موادتان اضافه کنید.
4. سبزیها را ریز خرد کنید و تفت دهید. بعد سبزی را به مرغ و بقیه مواد اضافه کنید.
5. خورش را بگذارید روی حرارت کم تا خوب جا بیفتد و بپزد.
نکته
بیشتر از 5 قاشق حل شده سماق باعث میشود خورشتان تلخ شود. پس حواستان باشد سماق زیادی نریزید.