0

مسی‌ها کارت مربیگری میثاقیان را ارائه نکردند!

mohammadtorres
mohammadtorres
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 21972

مسئول برگزاری مسابقات لیگ دسته اول اعلام کرد مسی ها کارت مربیگری سرمربی خود را ارائه نکرده اند.

به گزارش "ورزش سه"، با اینکه گفته می شد مشکل اکبر میثاقیان برای نشستن روی نیمکت تیم مس کرمان حل شده است اما این مربی نتوانست پیروزی تیمش مقابل آلومینیوم هرمزگان را از روی نیمکت جشن بگیرد. درباره میثاقیان گفته می شود کارت مربیگری وی از سوی سازمان لیگ صادر شده اما مسئولان برگزاری اجازه حضورش روی نیمکت را نداده اند.

فریبرز محمودزاده، مسئول برگزاری رقابت های لیگ دسته اول در این باره به "ورزش سه" می گوید: قبل از شروع مسابقه آقای لجمیری، ناظر مسابقه مس و آلومینیوم با من تماس گرفت و اعلام کرد مسئولان مس کارت مربیگری میثاقیان را ارائه نکردند. مسی ها به ناظر بازی گفته بودند کارت میثاقیان صادر شده اما هنوز به کرمان نرسیده است. بر این است ناظر بازی هم طبق قانون اجازه نشستن میثاقیان روی نیمکت را نداده است.

او در ادامه عنوان می کند: اینکه کارت مربیگری میثاقیان صادر شده یا خیر، به کمیته نقل و انتقالات برمی گردد. با توجه به اینکه در تعطیلات نوروز هستیم من نتوانستم با آقای شهبازی مسئول کمیته نقل و انتقالات در این باره صحبت کنم و هنوز هم نمی دانم کارت وی صادر شده یا خیر. پس در این باره کمیته مسابقات باید نظر نهایی را بدهد.

محمدزاده در پاسخ به این پرسش که آیا مشکل میثاقیان برای بازی های بعدی حل خواهد شد، می گوید: نمی دانم. در این باره هم باید کمیته نقل و انتقالات و کمیته حقوقی نظر بدهند. چیزی که به ما مربوط می شود این است که مسئولان مس کارت مربیگری میثاقیان را ارائه نکردند و طبق قانون نمی توانستیم اجازه دهیم او روی نیمکت بنشیند.

پنج شنبه 12 فروردین 1395  7:07 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها