0

یک پیشنهاد ویژه نوروزی از اصفهان: «کوفته انار»

 
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1389 
تعداد پست ها : 81124
محل سکونت : تهران

یک پیشنهاد ویژه نوروزی از اصفهان: «کوفته انار»

مجله آشپزی مثبت - بهناز سلطانی:  تا دلتان بخواهد در این سرزمین کوفته‌ها ی مختلفی وجود دارد. یکی از یکی هم خوشمزه‌تر. کوفته انار اصفهان یکی از غذاهای ویژه و خوشمزه و سنتی است که در روزهای نوروز بیشتر طبخ می‌شود.
 

کوفته انارغذای پیشنهادی اصفهانی‌ها



مواد لازم برای 6-4 نفر

  • 300 گرم گوشت چرخ کرده
  • 1 عدد پیاز
  • 2 ق س آرد نخودچی
  • 2 ق س رب انار
  • 1 پیمانه دانه انار
  • نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به اندازه لازم
  • 1 ق چ زیره ساییده شده


طرز تهیه:

1. گوشت چرخ‌کرده را با پیاز رنده شده خوب ورز دهید.

2. حالا آرد نخودچی، زیره، نمک، فلفل و زردچوبه را اضافه کنید.

3.  گوشت را برای یک ساعت بگذارید بماند.

4.  حالا از گوشت‌ اندازه یک گردو بردارید و سرخ کنید.

5.  رب انار را با دو لیوان آب درون قابلمه‌ای بریزید تا جوش بیاید.

6.   حالا کوفته‌های سرخ شده را به موادتان اضافه کنید.

7.  10 دقیقه آخر انارها را اضافه کنید و بگذارید 15 دقیقه روی حرارت کم بجوشد.

نکته

بعضی از اصفهانی‌ها شنبلیله خشک شده به جای زیره می‌ریزند. اگر زیره دوست ندارید از شوید یا شنبلیله خشک استفاده کنید.

از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست

پنج شنبه 12 فروردین 1395  7:05 PM
تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها