وبسایت آوای سلامتی: سالاد مرغ سلطنتی به عنوان یک پیش غذا مناسب است. مکمل آن نیز چاشنی انبه می باشد. حتما این پیش غذا را درست کنید و از آن لذت ببرید.
مواد لازم:
-
روغن زیتون : 4 قاشق غذاخوری
-
مرغ مکعبی خرد شده : 900 گرم
-
ژامبون بدون پوست و مکعبی شده : 125 گرم
-
پیاز شالوت : 12 عدد
-
سیر کوبیده شده : 2 حبه
-
پودر کاری ملایم : 1 قاشق غذاخوری
-
مایونز : 300 میلی لیتر
-
عسل رقیق : 1 قاشق غذاخوری
-
جعفری تازه خرد شده : 1 قاشق غذاخوری
-
فلفل : به میزان لازم
-
انگور سیاه بی دانه 4 قاچ شده : 90 گرم
-
برنج زعفرانی خنک جهت سرو : مقداری
طرز تهیه:
1. روغن را داخل یک ماهیتابه بزرگ حرارت داده و مرغ , ژامبون , پیاز شالوت , سیر و پودر کاری را به آن اضافه نمایید . به مدت 15 دقیقه این مواد را به آرامی بپزید .
2. مخلوط پخته شده را داخل مخلوط کن بریزید .
3. بعد از این که مخلوط به طور کامل خنک شد , طبق ذایقه تان به آن فلفل بزنید .
4. مایونز را با مقدار کمی عسل مخلوط نمایید , سپس جعفری خرد شده را به آن بیافزایید . مرغ را داخل این مخلوط خیس نمایید .
5. مخلوط را داخل یک ظرف مخصوص پذیرایی گود قرار داده , با انگور تزیین نموده و به همراه برنج زعفرانی سرد سرو نمایید .
نکته:
2 قاشق غذاخوری زردآلوی تازه و 2 قاشق غذاخوری خلال بادام را در مرحله 4 به سس اضافه نمایید .