0

ویژه نامه چگونه گناه نکنیم؟

mrmr313
mrmr313
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 232

ویژه نامه چگونه گناه نکنیم؟

در این صفحه ما مجموعه متن های 

چگونه گناه نکنیم؟

به روایت استاد رایفی پور را می زاریم...

لطفا دنبال کنید.

الهم ارزقنا شـهادة فی رکاب مــهدی(عج)   ان شا الله

مــــجاهد فـــرهنگی

چهارشنبه 11 فروردین 1395  4:06 PM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon
mrmr313
mrmr313
کاربر نقره ای

پاسخ به:ویژه نامه چگونه گناه نکنیم؟

بسم الله الرحمن الرحیم 

جنبش مصاف تقدیم میکند

🌺چگونه گناه نکنیم 🌺 
یکی از اصول اصلی و کاربردی برای گناه نکردن این هست که به شیطان نمیشه بهش بگی با من کاری نداشته باش زمانی باهاتون کار نداره  که از شیطان بزنی جلو اصلا امکان نداره شیطان با ما کاری نداشته باشه

یکی از سوال هایی که شده اینکه در ماه رمضان که دست شیطان بسته شده پس چرا باز وسوسه هاجود داره؟
👿این برای این هست که سرعت ما با شیطان یکی شده برنامه نویسی کرده و تخم گذاشته تو دلمون جوجه ها درواومدن و چه شیطان باشه چه نباشه کارشو میکنه😞😞

🍃🌺🍃زمانی که آقا امام زمان ظهور میکنندوگردن ابلیس رو میزنند نفس کماکان هست کسی نیست باهاش ور بره و دوره های تربیتی که حضرت برای مردم میذارند و دستی به سر مردم میکشند. خیلی ها تربیت میشوند و دراقلیت هستند مردم خطا کار 
و واقعا اثر نفس کم میشه اما هست ،یا درمورد دین آخر زمان بعضی ها میگن همه شیعه اثنی عشری میشن اما برداشت من اینطور  نیست مسیحی و یهودی باقی خواهند ماند منتهادریک  اقلیت بسیار کم. میدونید چرا!؟ لا اکراه فی الدین هیچ اجباری در دین نیست 🍃🌺🍃

ولی صحبت سر چی هست! آنقدر اسلام درست عرضه میشه که هیچ آدم عاقلی نمیمونه الا به اینکه مسلمون بشن والا قرآن یک آیه ای داره که دشمنی یهود و مسیحیت  تا کی ادامه داره؟!( الی یوم القیامت )تموم شد دیگه پس از ظهور هم هستند اینو باید دقت داشته باشید روایت ما نباید با آیات قرآن تضاد داشته باشه

مــــجاهد فـــرهنگی

چهارشنبه 11 فروردین 1395  4:08 PM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon
mrmr313
mrmr313
کاربر نقره ای

بسم الله الرحمن الرحیم

🌺چگونه گناه نکنیم 🌺

✅قسمت دوم 
گفتیم که وقتی شیطان با ما کاری نداره ینی ما از شیطان زدیم جلوتر😊
مثل بنده خدایی که شیطان رو تو خواب دید که کلی طناب و زنجیر به دوشش بود پرسید که این طناب ها برای چی هست شیطان گفت برای شیخ انصاری
پرسید طناب من کدوم هست شیطان گفت تو اصلا احتیاج به طنابی نداری
خودت دنبال من هستی
و پیشنهاد نداده در قلبت چرخیده نفست رفیق من شده😈😈😈😈

گفتیم شیطان به ما دست اندازی میکنه به ما بند و بیل آویزون هست و شیطان از اونا میگیره ما باید بندو بیل ها رو باز کنیم.
 😈😈محمل کار شیطان نفس هست ما باید رو نفس کار کنیم 
 بله شیطان یک القای امنیه میکنه اما خود نفس میخواد
واینکه میگن جهاد اکبر مبارزه با نفس هست الکی نیست 
نفس تا خدایی پیش میره تا جایی که آیه قرآن هست که نفس اینا خداشون هست😱😱😱😱😱
بت اینها نفسشون هست بعضی ها خودشون رو.میپرسند 

⭕️ما دونوع نفس داریم مثبت و منفی نگاه به نفس مثل مرکب هست مرکبی که شما میتونی اون رو تربیت بکنی یا مرکب 
چموشی که شمارو ببره اینور و اونور بزنه مقصر خودت هستی که این مرکب رو رامش نکردی

⭕️نفس مثبت که از فطرت نشات میگیره و نفس منفی از غریزه نشات میگیره
البته غریزه هم باید ارضا بشه اما عقل باید حاکم باشه شما اگه تشنت باشه از هرجوبی که آب نمیخوره چشمه پیدا میکنه حتی از آبسرد کن هم شاید نخوری چون دستت کثیف هست آب معدنی بخری چون میدونی بعدا باید هزارجور مریضی بکشی

مــــجاهد فـــرهنگی

چهارشنبه 11 فروردین 1395  4:14 PM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon
mrmr313
mrmr313
کاربر نقره ای

✅قسمت سوم

پس گفتیم نفس  باید از راه درست ارضا بشه  مثل تشنگی که از راه درست باید رفع بشه، هر جایی 
که نمیشه غریزه رو ارضا کرد
نفسی که تابع عقل باشه و عقل براون حاکم باشه برعکس خوب هم هست و در نگاه یک مسلمان مقبول هست. میشه از این.مرکب استفاده کردو به مرحله ای میرسید که خود  نفس به شیطان جواب نه میده و میشه ازش استفاده کرد چون تربیت شده ی عقل بوده و به شیطان میگه برو پی کارت این شدنی هست

⭕️انسان ها اسیر واژه دوست دارم هستند و این واژه رو دوست دارند این دلم میخواد دوست دارم پدر همرو در اورده فلسفه ی شیطان پرست ها چی هست❓

👿آلیستر کرولی میگه تمام این مذهب شیطان پرستی که من اوردم  همه ی حرفش اینه⏪ چنان کن آنچه خواهی شریعت بود بابای همه ی صهیونیست ها بوده ،تو کتابش نوشته  یعنی هرچی دلت میخواد انجام بده
تو اسلام همچین چیزی نداریم. دقیقا دل باید چیزی رو بخواد که عقل میخواد ونفس  باید تربیت بشه 

⭕️خدا با نفس مثبت پرستیده میشه و خواسته میشه و محبت رو نفس مثبت میشینه 
گفتیم محبت در اثر چی به جود میاد❔در اثر عقل و علم من میبینم یه آدمی که قیافه ی درستی هم نداره خوشگلی هم نداره وقتی من بدهی دارم میاد دست من رو میگیره و محبتش به دل من میشینه چرا ❓به خاطر قیافه❗️نه به خاطر چی هست این محبت 
چون میدونید که بحث عشق متفاوت هست برید قرآن رو زیرو کنید و یه آیه در مورد عشق پیدا کنید قرآن از حب صحبت میکنه از محبت و محبت در اثر چی به وجود میاد⁉️علم و فکر

مــــجاهد فـــرهنگی

چهارشنبه 11 فروردین 1395  4:25 PM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon
mrmr313
mrmr313
کاربر نقره ای

بسم الله الرحمن الرحیم

🌺چگونه گناه نکنیم🌺

✅قسمت چهارم

گفتیم که در قرآن آیه در مورد عشق وجود نداره و صحبت از حب شده که در اثر علم و عقل به وجود میاد
سوره حجرات آیه هفت ولکن الله حب والیکم الایمان و زینه فی قلوبکم: ایمان به ذات در دل شما خواستنیه و اون چه زمانی هست زمانی که با عقل فک کنید و به عقل رجوع کنید

بعضی ها گفتیم علم دارند اما عقل ندارند ، علم داره که کراک بد هست اما عقل نداره و میکشه 

⭕️آیه قرآن هست که افلا یعقلون نمیگه افلا یعلمون این آیه درمورد.کسانی هست که ولایت امیر المومنین رو پس زدند نمیگه  اینها علم نداشتند علی (ع) از همه بهتره میگه اینها میدونستند علی(ع)  افقه ،اعلم ،اشجع و هیچ کدوم از صحابه که از حضرت در یک مورد  جلوتر باشه‼️ نبوده، پس چرا علی(ع) رو پس زدند قرآن نمیگه اینها علم نداشتند میگه عقل نداشتند نکته خیلی قشنگه ها 

⭕️عقل داشته باش برس به علم آدمیکه عاقل هست از بستر علمی درست استفاده میکنه کل ما حکم بهم العقل و حکم به الشرع و کل ما حکم به الشرع و حکم به العقل یعنی شرع ما فتوای عقلانی میده و عقل شما فتوای عقلانی رو میپذیره 

🔷ولکن الله حبب  و الیکم الایمان و زینه فی قلوبکم و کره الیکم الکفر والفسوق و العصیان : ته دلتون رو هم برید با عقل بررسی کنید میبینید از کفر و فسوق و عصیان بدتون میاد 
ذیل این آیه هست که روایت  هایی هست که ایمان ته دلتون بود روجوع نکردید باید حب پیدا میکردید و این سه تا مورد که اسم بردم : کفر،فسوق،عصیان کراهت ذاتی دارید نسبت بهشون 
کدام عقل سلیم از حرف زور خوشش میاد‼️

مــــجاهد فـــرهنگی

چهارشنبه 11 فروردین 1395  4:29 PM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon
mrmr313
mrmr313
کاربر نقره ای

بسم الله الرحمن الرحیم

🌺چگونه گناه نکنیم 🌺

✅قسمت پنجم 

گفتیم که نفس به طور ذات از کفر و فسوق و عصیان کراهت داره فقط باید بهش رجوع کنیم و باید حب پیدا کنیم♦️ ولکنَّ اللَّهَ حَبَّبَ إِلَيْكُمُ الْإِيمَانَ وَزَيَّنَهُ فِى قُلُوبِكُمْ وَكَرَّهَ إِلَيْكُمُ الْكُفْرَ وَالْفُسُوقَ وَالْعِصْيَانَ♦️

⭕️نکته عجیبی اینجا نهفته است میگه الکفر مفرد، العصیان مفرد، دومی رو جمع میبنده ◀️الفسوق▶️ میگه به این سه تا با اینکه کراهت ذاتی داشتی پس چرا ⁉️
درحالی که به ذات دانستن و عقلانی  آن دانستن رو یعنی علم رو استفاده کردن محبت میاره. 
چه دلیلی داره یکنفری که برای دفاع از مظلومین رفته کشته شده رو کسی بدش بیاد از اون ‼️هیچ دلیلی وجود نداره 😐جز اینکه اون آدم بی عقل باشه 😏
امام علی (ع) میفرماید :
من خدا رو نه از روی ترس بلکه از روی محبت دوست دارم.
 چون علم داره از عقل بهره میبره کاملترین بهره رو میبره. به محبت خدا میرسه شوقی به خدا داره که اصلا طرف رو از خود بی خود میکنه وقتی میخواد به نماز بایسته✅✅✅

⭕️آقا ما چرا نمازمون خوب نیست❓
 برای اینکه به محبت خدا نرسیدیم اگه به محبت الهی برسی میشی موحد، موحد که شدی اصلا

♦️گناه نمیتوی انجام بدی♦️ 
اینو توضیح میدم❗️
یعنی چی نمیتونی انجام بدی؟!
اگه کسی آگاهی پیدا کنه از ذات گناه خوشایند براش⁉️

⭕️یه بنده خدایی به ما میگفت
 آقا گوشت میروشند یه جا1800 تومن😳😳البته چندین سال پیش
 گفتم یه جای کار میلنگه دیگه هیچ ارزونی بی حکمت نیست 😐
گفت نه.... 
بعد کاشف به عمل اومد گوشت خر😱😱 بوده میخورده😁😁😁 
رفتن بستن مغازه یارو رو گرفتنش ❌❌❌
قبلا میخورد عشق میکرد میگفت بابا دیگه گوشت پیدا کردم ارزون بعدحالا همون گوشت رو بهش بدن بالا میاره 😖
چرا⁉️
مزش فرق نکرده علم پیدا کرد که این ذاتش چیه   با.عقلش دو دو دو تا چهار تا کرد حالا سنجید میگه نمیخوام مفتم بدن نمیخورم اصلا پولم بدن بگن بخور نمیخورم چون از عقلش استفاده کرده فلذا پیامبران چون عالم هستند گناه نمیکنن 🌷🌷🌷

مــــجاهد فـــرهنگی

چهارشنبه 11 فروردین 1395  4:31 PM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon
mrmr313
mrmr313
کاربر نقره ای

بسم الله الرحمن الرحیم

🌺چگونه گناه نکنیم 🌺

✅قسمت ششم

بحث رو تا جایی ادامه دادیم که پیامبران چون عالم به ذات گناه هستند و معدن علم الهی هستند گناه نمیکنن
شیخ انصاری میگفت : تا حالا به این فکر کردید مدفوع خودتون رو بخورید منم نمیتونم به این فکر کنم که گناه بکنم😖 این آدم  معصوم نبوده ها، این عصمت اکتسابی است.
 معصوم به ذات نیست مثل حضرت عیسی(ع) که به دنیا میاد پیامبر است اما شیخ انصاری رسیده به این مقام...

⭕️پیامبر میفرماید: بعضی علمای امت من افضل ترند از انبیای بنی اسرائیل ✅✅✅
این خیلی حرفه ها
ما باید برسیم به چی❓
✳️خدا آگاهی
✳️خود آگاهی 
✳️جهان آگاهی( این جهان برای چی هست)
 ✳️دین آگاهی ( این شریعتی که خداوند گذاشته برای زیستن) 
✳️و سرنوشت آگاهی
به اینها که رسیدیم اون موقع میتونیم جلو بریم .

⭕️تو بحث مکارم اخلاق که من گفتم ما یکسری مکارم اخلاقی داریم که وقتی به دنیا میایم داشتیم و اون کسانی که ندارند میتونند با تضرع از خدا بگیرند.
 روایت داریم از حضرت امیرالمومنین می‌فرماید اگه ندارید اداشو دربیارید 😳
مثلا: خسیس هستی ولی  با عقلت به این نتیجه برس صدقه خوبه اینجا میگه ادای آدم های سخاوتمند رو دربیار😃

✅راهگشای جلوگیری از گناه فقط عقل هست🌺 

برای مثال اینهمه آدم های خسیس میرن ماشینشون رو بیمه میکنند اصلا وجود شرکت های بیمه یعنی چی❓یعنی انقدر که مردم بیمه میکنند خسارت وارد نمیشه😳 می صرفه که کسی شرکت بیمه تاسیس کنه پس ما دیوانه ایم بیمه کنیم😳😳 شاید هم تصادف نکردیم اما اگه تصادف کنیم چی‼️😒
این یک کار عقلآنی  است،یک خرج اضافه میکنیم برای اینکه از عقل استفاده کردیم 🌹🌹🌹✅✅✅

مــــجاهد فـــرهنگی

چهارشنبه 11 فروردین 1395  4:39 PM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon
mrmr313
mrmr313
کاربر نقره ای

بسم الله الرحمن الرحیم

🌺چگونه گناه نکنیم 🌺

✅قسمت هفتم

همونطور که گفته شد تنها راه حلوگیری از گناه استفاده از عقل است همونطورکه وقتی موضوعی به دنیا ربط پیدا میکنه با عقلمون دو دو تا چهارتا میکنیم در مورد آخرت هم باید از عقل استفاده کنیم

⭕️فرض کنیم نعوذبالله خدا و پیغمبری وجود نداشت به هر حال آیاتی درمورد جهنم و عذاب جهنم داریم در قرآن.
اصلا یک درصد نه! یک هزارم درصد اگر واقعی باشه  آیات عذاب جهنم، خیلی احمقانست اگر همچین ریسکی انجام بدیم😱 
چند درصد احتمال داره تصادف کنیم⁉️
خیلی اوقات حتی کوپن شرکت بیمه رو به خاطر تخفیف استفاده نمی‌کنیم، ولی بیمه میکنیم ماشین رو.
چرا❓❓❓❓

✅✅چون دفع خطر احتمالی شرط عقل است✅✅

1350 سال به قرآن توهین میشد، میگفتند این خدای شما توجیه نبوده!!! میگه گناهکارا رو میندازم تو آتیش پوستشون بسوزه تموم شه از نو پوست جدید میدم....!!!! خب بنداز تو آتیش تا مغز استخونش بسوزه!!!!
 میگفتند این خداتون بلد نبوده!
بنداز تو آتیش تا هم فیهاخالدونشون بسوزه!!!!😏
👇👇👇👇👇👇
سوختگی درجه یک: پوست قرمز میشه و تاول میزنه

سوختگی درجه دو: درد بیشتر میشه
سوختگی درجه سه: هیچ دردی حس نمیشه چون رشته های عصبی از بین رفته!!!!!!!!

پس:
 برعکس خداوند خیلی هم حرفه ای گفته چه جوری عذاب میکنه
خودش خلق کرده میدونه درد توهمین پوسته فقط!!!

✔️ همین یک مورد کافیست تا فردی دیگر خودش را جلو قرآن قرار ندهد با خودش بگوید 1350 سال پیش قراناز کجا گفته این رو‼️

⭕️اولین اصل رام کردن نفس چیه ❓باید این اسب سرکش رو رام کنیم ببینید نفس ما کاملا با شرطی سازی مطابق است 
شما دیدی وقتی لواشک رو میبینی بزاق دهن ترشح میشه چون بدن شرطی شده 
چون قبلا خورده،بدن میفهمه ❌نظریه پاولوف❌

⭕️نفس رو میشه کاری کرد شرطی بشه و کاملا ازش سواری گرفت
در ادامه مبحث شرطی سازی رو ذکر مثالی بیشتر توضیح میدیم 
وهمچنین چگونگی رام کردن نفس با شرطی سازی✅✅✅

مــــجاهد فـــرهنگی

جمعه 13 فروردین 1395  12:58 PM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon
mrmr313
mrmr313
کاربر نقره ای

بسم الله الرحمن الرحیم

🌺چگونه گناه نکنیم 🌺

✅قسمت هشتم

🔵🔵🔵کنترل نفس با شرطی سازی :
گفتیم نفس رو میشه باشرطی سازی کاملا رام کرد.
يه مثال میزنیم تا شیوه شرطی سازی رو کاملا متوجه بشين؛ 
حیوان ها به راحتی شرطی میشوند. مثلا کره اسب رو بعد شش ماه از مادرش جدا میکنن و در اتاقک هایی میندازن، این اسب در آهنی رو گاز میگیرن وقتی که کره اسب شروع میکنه به گاز گرفتن محکم میزنند توی پوزه ش،اگه اینکارو نکنن تا ابد صاحبش رو گاز میگیره یه ماده ی تندی هم میزنن به در، این اسب میفهمه هر وقت گاز بگیره دهنش میسوزه دیگه کلاً گاز نمیگیره!

⭕️کنه حشره ایه که نسبت به قدش خیلی میتونه بپره،
اگه کنه رو توی لیوان بزاری میتونه بپره بیرون.  دانشمندان روی این لیوان شیشه گذاشتن این کک یا کنه وقتی میپره سرش میخوره به شیشه!😳
 بیست بار بپره شیشه رو بردارید دیگه تا آخر عمرش از لیوان بیرون نمیاد چون برنامه ریزیش این میشه از این ارتفاع بالاتر درد هست!
شرطی میشه!
⭕️نفس رو باید همینجوری رام کرد رام میکنیم با لگد پرت میکنیم تو دهن شیطان😉 نه صاحبش

مثال ها زیاده یا مثلا شیرتو سیرک  دهنش رو باز میکنه صاحبش سرش رو داخل دهن شیرمیزاره 😱ا
این شیر اصلا فکر نمیکنه بتونه دهنش رو ببنده چون آموزش دیده شرطی شده...

⭕️آموزش برای آدم است 
انسان دو دو تا چهارتا میکنه او عقل نداره 
ما میگیم نفسی که عقل نداره با عقل شرطی میکنیم!
نفس  اسب خوبیه ازش سواری بگیريم!!!

⭕️اگه شما اجازه دادی نفست برات لنگ و لگد بندازه دیگه تموم شد بنده نفست میشی😑
تو قسمت بعدی چگونگی اعمال شرطی سازی روی نفس رو براتون توضیح میدیم...

مــــجاهد فـــرهنگی

جمعه 13 فروردین 1395  12:59 PM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon
mrmr313
mrmr313
کاربر نقره ای

بسم الله الرحمن الرحیم

🌺چگونه گناه نکنیم 🌺

✅قسمت نهم

شرطی سازی رو با ذکر مثالهایی از حیوانات براتون توضیح دادیم.
گفتیم که شرطی سازی برای موجوداتی که فاقد عقل هستن کاربرد داره.
حسوان بی عقل  با شرطی سازی مجبورش میکنیم کاری رو انجام بده که ما میخواهیم 😏
نفس انسان هم کاملا با شرطی سازی مطابقه.با شرطی سازی نفس رو رام کرده تحت کنترل عقل در میاریم.✅✅✅

⭕️در وجود انسان چیزی که حرف اول رو میرنه عقله.نباید اجاره داد که نفس هرچیزی رو بخواد.
دربحث شرطی شدن همان چیزی هایی رو مطرح میکنیم که شما بهش میگید
⛔️عادت کردن⛔️ 
مثلا
عادت میکنیم با غذا نون بخوریم خیلی ها هستن
عادت دارن  به غذا نمک حتما بزنن بعضی ها غذا رو امتحان نکرده نمک میزنن!چون فرد شرطی شده
⛔️عادت کرده⛔️ 
عادت کرده با غذا آب بخوره

یک اصل خیلی مهم⬇️⬇️⬇️

🔵🔵🔵مومن به هیچ چیز عادت نمیکند🔵🔵🔵

پس چیکار کنیم⁉️
از چیز های کوچیک شروع کنید 
اجازه ندید نفستون همون عادت یا خواستن بهتون دستور بده✅
مثلا:
دارین تخمه میشکنین، تخمه هم که میدونید تا وقتی تموم نشده  آدم ولش نمیکنه!😁 
بعد که تموم میشه دهن خشک میشه بعد تشنه ت میشه. انقدر آب بخوری که بعدشم دل درد بگیری!
از همین چیز های کوچیک شروع میکنیم تخمه تموم  نشده میگی دیگه نمیخورم✅✅✅😷
همونی که دستت هست رو هم دیگه نمیشکنی اینو بشکنی دیگه تمومه ها!اون يه دونه رو هم نمیشکنی

اصلا من با سیگارو... کاری نداریما فعلا با چیزهای ساده شروع میکنیم 
یه بازی توگوشی داری انجام میدی خب،یهو  بگو تاسه روز خداحافظ بازی😎✋

بعد سه روز بازی کنید اشکالی نداره
من رایفی دنبال منیت نیستم. 
از خودم مثال میزنم.من استاد اخلاق دارم میرم فرمول میگیرم که رو خودم جواب داده،
ما تو ماشين مطالعه میکردیم سردرد میگیرفتیم.يه بازی تو گوشی بود گاهی مشغولش میشدم.
يه بار رفتم تو خصویات بازی دیدم هیفده هيجده ساعت این بازی از ما وقت گرفته😳😳😳
🚫🚫شیطون بار گردوتو گردو گردو میبره🚫🚫
گفتم به مولا دیگه بازی نمیکنم.حذفشم نکردم تو گوشیم بودونگاهشم نکردم😎
چون من اخلاق خودم رو میدونم گفتم به مولا دیگه تمومه.محاله بشکنم.جالبه که یه هفته گذشت بیزار شده بودم از اون بازی.....✅✅✅✅

مــــجاهد فـــرهنگی

جمعه 13 فروردین 1395  1:00 PM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon
mrmr313
mrmr313
کاربر نقره ای

بسم الله الرحمن الرحیم

🌺چگونه گناه نکنیم 🌺

✅قسمت دهم

توضیح دادیم که 
وقتی تو مسایل کوچیک به نفس نه❗️ بگیم، نفس رو تربیت کردیم این نفس آروم آروم به این نتیجه میرسه که زیاد باهات ور نره چون نتیجه تحریم اون چیزه!!!
✳️ به هیچ چیزی عادت نکن ✳️
حتی به ذکر مستحب نماز!
 نذار عادت کنی، ذکر های مستحب نه واجب رو تغییر بده که نمازت از روی عادت نباشه✅✅✅

⭕️عادت داری با غذا آب بخوری؟
⏪میگی من با غذا آب نمیخورم!😳به خدا شدنيه ها! اصلا هم سخت نیست😊
عادت داری حتما غذارو باید با نون بخوری؟
⏪من تا ده روز با غذا نون نمیخورم😳اصلا سخت نیست از  یه چیزهای ساده ی اینطوری برای تربیت نفس شروع میکنیم. 
🌺من باید به عنوان یک مسلمان، ان شالله یک مومن،باید به این نتیجه برسم که:
✅ به هیچ چیزی عادت نباید کرد✅
من خودم عادت داشتم متکای بلند زیر سرم باشه یک هفته گفتم متکای بلند نمیذارم😳 شب اول خیلی سخت بود اصلا نمیتونستم بخوابم!یک هفته که گذشت دیگه اصلا نمیتونستم متکا بذارم!✅
خواب خوشاینده غذا خوشاینده به همین دلیل چیزهایی که باهاش باشه هم خوشایند میشه.
امام حسین(ع) خوشاینده برامون، چایی روضه  هم برامون  خوشایند میشه قیمه نذری محرم  هم خوشایند میشه⬅️⬅️⬅️ ❌قلیون بعدشم خوشایند میشه ❌
خدا نکنه چیزهایی بعد قلیون هم بیاد که این دشمنی که من میشناسم میاره که بواسطه خوشایندی هیءت و روضه امام حسین اونارو هم برامون خوشایند کنه...🚫🚫🚫

⭕️شروع کنید از همین فردا✅✅✅

میخواید از خواب بیدار شید؟ میگی5 دقیقه دیگه بیدار میشم 😉 حالا خداییش 5دقیقه به جایی هم بر نميخوره ها!!!ولی نه ما داریم نفس رو تربیت میکنیم ⏪همون لحظه سریع پاشو😳
واسه نفست یه پدری درنظر بگیر اینجور موقع ها بگو گور پدرت همین الان بلند میشم😂 

⭕️آروم آروم نفست یاد میگیره جلوت نایسته ✅✅✅برعکس متمایل میشه بهت و هواتم داره چرا⁉️چون دوست نداره سختی بکشه 
نفس رفته رفته تابع عقل میشه😃...

مــــجاهد فـــرهنگی

جمعه 13 فروردین 1395  1:00 PM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon
mrmr313
mrmr313
کاربر نقره ای

سم الله الرحمن الرحیم

🌺چگونه گناه نکنیم 🌺

✅قسمت یازدهم 

یکی از اصول کاربردی برای گناه نکردن رو توضیح دادیم و مثال هایی درمورد شرطی کردن نفس و همراه کردن نفس با عقل زدیم.

⭕️اصل دوم برای گناه نکردن
 ♦️مبارزه با گناه در مستحبات♦️ است 
یک مثالی قبل توضیح دادن میزنم.
میگه من از خواب بلند میشم عادت دارم حتما باید یک لیوان چایی رو بخورم✅
حالا ماه رمضون چی شد❓با لگد زدی زیر همین عادتت😳 حالا متوجه.شدی اثر ماه رمضان چیه‼️ ◀️شکستن همین عادت ها▶️

ساعت خوابتونم عوض ميشه!
البته روزه اثرات دیگه ای هم داره اما خوشگلیش همینه که اراده قوی میشه.عادتهات عوض ميشه. 

⭕️ما گفتیم که گناه کردن رو دوست نداریم. والا بعدش هم پشیمون میشیم😔
 مشکل چیه‼️
◀️اراده ترک گناه نداریم▶️
 براچی❓
برای اینکه نفسمون جفتک میندازه 

⭕️قرآن یک آیه ی خیلی زیبایی داره:

🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺
و أمّا من خاف مقام ربّه و نهی النّفس عن الهوی فإنّ الجنّة هی المأوی (نازعات، 41ــ40)؛ و آن کس که از مقام پروردگارش ترسان باشد و نفس را از هوی باز دارد قطعاً بهشت جایگاه اوست.
🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺

کسی که به جنت میرسه خونشه ماءواشه. مال خودشه جنت
این کیه❓❓کسی که به مقام خوف از رب رسیده و نفس خودش را نهی میکنه. 
از چی‼️⁉️دقت کنید عن الهوا
نمیگه عن الذنب از گناه 
😳ذنب؟هوی؟

فرقش چیه❓
فرقش اينه گناه بده اما خیلی هواها(هوسها) هست که بد نیست.
مثلا
هوس کردم برم یک لیوان آب بخورم گناهه؟‼️😳نه والا

کاری کن نفس به تو دستور نده عقل دستور بده✅✅✅✅
یک جاهایی لازم اون اسب رو بزنی تو پوزش 😉فلفل بزنی به در اصطبل 😏در عوض یک عمری اسبی داری که رامه.
وگرنه این اسب دایم اینور اونور رو گاز میگیره
بقول خودمون نفست برات لنگ و لگد میندازه.

بچه عادت کرده شبها مثل جغد بیداره میگم یک روز نذار بخوابه بازی کن با بچه. شب همچین میخوابه راحت باشی😐
 نه بچم اذیت میشه.... 
چون لوسیم😳
خودمونم همینطوری میگم مثل یک بچه لوسش کردیم😒

درادامه گناه نکردن در مستحبات رو توضیح خواهیم داد✅✅✅✅

مــــجاهد فـــرهنگی

جمعه 13 فروردین 1395  1:02 PM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon
mrmr313
mrmr313
کاربر نقره ای

بسم الله الرحمن الرحیم

🌺چگونه گناه نکنیم 🌺

✅قسمت دوازدهم

گفتیم  اصل دوم برای گناه نکردن ♦️مبارزه با گناه در مستحبات ♦️
است 
توضیح میدم یعنی چی!
⭕️خوردن گناه داره⁉️
😳نه خیلی عادیه.
يه  سیب قرمز از پول حلال خریده میخواد میل کنه.
عباس بابایی سیب قرمز خیلی دوست داشت این سیب رو ده دقیقه نگاه میکرد بو میکرد تا میخواست بخوره میگفت : نه شرمنده❌تا سه روز سیب ممنوع❌

نکته🔴ما حلال خدا رو بر خودمون حرام نمیکنیم تا ابد میگیم تا سه روز ممنوع 🔴
یکی از این سرهنگ ها وقتی میامد تو اتاقش بهش تعارف میکرد تا جلو خودش بخوره این نفس دیگه بهش پیشنهاد نمیداد. 
میدونید اینجوری شیطان پیشنهاد مال حرام به این نفس میده، نفس میگه خفه شو بابا 😠این سیب حلال رو نمیخوره من بهش پیشنهاد حرام بدم؟! خودم اذیت میشم.
نفس  شروع میکنه نه گفتن به شیطان😃 همون نفسی که تا دیروز جفتک مینداخته به نفع شیطان 

🔵🔵🔵به همین سادگی این شدنی است🔵🔵🔵
ماه مبارک رمضان ببینید چی به ما یاد میده! آب خوردن حرامه⁉️
نه ولی یک ماه رمضان همه چی میریزه بهم ناهار خوردن حرام میشه 
چی یاد میگیری؟ اینجا یک اولویتی هست تنبیه روزه شکستن هم خیلی محکم دوبرابر ماه رمضان باید روزه بگیری دیگه سراغش نمیری
میگیم ❌نمی ارزه❌
چون اگه روزه شو عمدی بخوره یه مجازات سنگین 60روزه داره😱
آقا نمی ارزه!!!
حالا بعضی کارها بنظر بعضیا به تاوانش می ارزه😏
اینجا استاد یک مثالی میزنه ازحجه الاسلام قرایتی که  خودتون زحمت بکشید اگر خیلی علاقمند هستید گوش بدید فایل سخنرانی ایشون رو😁

⭕️تقوا یعنی چی❓
تقوا همین بازدارندگی نفس  است🔵 افساری که به گردن اسبت  و به دست عقلت🔵 این میشه تقوا🔵 پرهیزگاری🔵 
مریض چیکار میکنه❓پرهیز میکنه تقوا هم همون پرهیزگاری است که در واقع همون پرهیز کاری است....
ادامه دارد 
برگرفته از سخنرانی چگونه گناه نکنیم استاد علی اکبر رایفی پور

مــــجاهد فـــرهنگی

جمعه 13 فروردین 1395  1:02 PM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon
mrmr313
mrmr313
کاربر نقره ای

بسم الله الرحمن الرحیم

🌺چگونه گناه نکنیم 🌺

✅قسمت سیزدهم

توضیح دادیم که تقوا همین افساری است که گردن نفس میزنیم ومهارشو به دست عقل میدیم تااين نفس به ما دستور نده و خود نفس جلو شیطان رو بگیره✅✅✅

⭕️روش بعدی برای گناه نکردن   ❌تنبیه نفس❌ نه تو واجبات😉یک پله میریم بالاتر تو مستحباته:
برای مثال من رایفی میدونم میرم از سخنرانی شب ساعت 2 نصفه شب میرسم میخوابم ممکنه نماز صبحم قضا شه. تنبیه دورکعت نماز صبح قضا شدن چیه؟ دورکعت قضاشو خوندن  
⛔️این فایده نداره⛔️ 
خب معلومه می صرفه 10 صبح بیدآر میشم میخونم خدا هم که مهربونه
اینجا باید خودت برای خودت تنبیه بذاری، حالا من تنبیه خودم رو میگم چی هست،
تنبیه  من اینه که دورکعت نماز صبحم قضا بشه باید نماز یک روز کامل رو بخونم
آقا نمیدونید وقتی زنگ  گوشی صداش درمیاد🕓آدم میگه حالا يه پنج دقیقه دیگه هم بخوابم؟،تا یاد این17 رکعت تنبیه میوفتم مثل جن بسم الله دیده میپرم😳
 میگم آقا نمی ارزه پاشو بخون✅✅✅ 
برای آدمها فرق میکنه نوع تنبیه  من چون وقتم کمه، نماز خوندن بیشتر روم فشار میاره.
 یکی دیگه مثلا میگه من روزه میگیرم.✅✅✅

شهید رجایی تنبیه نفسش این بود اگر نمازم رو اول وقت نخوندم فردا یک روز روزه باید بگیرم اینم مستحبی نیست که کسی تعارف کرد بتونی بازش کنی.
اینها فردی هست برید ببینید چی براتون از همه سخت تر هست اون.رو قرار بدید
من قرار گذاشته بودم با خودم، نمازهایی که تو نوجوانی شاید حواسم نبوده، قضا شده رو بخونم.
 هر بار که نماز میخونم یکی هم بخونم. چشمتون روز بد نبینه ساعت2 میرسیدم تهران بعد روز قبل نماز صبح هم قضا شده بود 17 رکعت برای اون بود17 رکعتم قضایی که باید میخوندم بدهی داشتیم میشد34 رکعت ساعت6 هم میخوام بلند شم،چشمام اینجوری بود😑
🔵🔵این هارو عمدا خدا  پیش میاره که ببینه عهد میشکنی یا نه🔵🔵
مثلا به صورت عادی ماهی یکبار نماز صبحت قضا میشه از روزی که عهد میکنی میبینی تو یک هفته دوبار نمازت قضا میشه میدونی کار کیه؟! کار خداست عامل اجرایی شیطان،که به یک جایی برسی عهدت رو با خدا بشکنی میدونید عهد شکستن آدم رو قصی القلب میکنه❌❌❌ 
یه یک ماهی دوماهی میگذره ماهی 1  بار شده8 بآر بعد شیطان میدونید چی میگه به نوچه هاش؟ میگه نمی ارزه داریم ضرر میکنیم این بیشتر داره نماز میخونه ⁉️سر نماز صبح با این کاری نداشته باشید
یک جاهایی میگه بیدارشم بکنید پس از شیطان عملگی بکشیم مگه بده؟!!!....
بر گرفته از سخنرانی چگونه گناه نکنیم استاد رایفی پور.
✅✅✅✅✅✅✅✅✅✅✅✅✅✅✅✅✅‏ 

مــــجاهد فـــرهنگی

جمعه 13 فروردین 1395  1:03 PM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon
mrmr313
mrmr313
کاربر نقره ای

بسم الله الرحمن الرحیم

🌺چگونه گناه نکنیم 🌺

✅قسمت چهاردهم 

راه عملگی کشیدن از شیطان رو در قسمت قبل توضیح دادیم 
⭕️وقتی انسان خودش رو در مبارزه با شیطان ببینه این باعث میشه که شش دونگ تر باشه.
مثلا میری  بازار سید اسماعیل داد میزنن جیبیتو بپا نزنن 😱دست میرزای صاف رو جیبی که پول داره! میفهمند هااان همین جیبه همینو بزنیم
😂 میری اونجا یکبار که جیبت رو زدند دیگه حواست رو شش دانگ جمع میکنی برای چی! برای اینکه یکبار از اینجا بازی خوردی😒😒😒 
وقتی دایم دور خودت رو دزد ببینی دیگه کلاه سرت نمیره😐
 ما با شیطان درحال مبارزه ایم تو مستحبات حالا ببینید چی شده : شیطان باید بیاد پوست خودش رو بکنه که شما نماز صبحت رو یکم دیر تر بخونی اصلا کلا اینکه نماز نخونی فراموش شد✅
 فهمیدی چه پیشروی کردی تو دل دشمن🔵🔶🔵 صحبت اینه که شیطان  تورو از یک مستحبی باز بدارد تو نماز را دیر بخوانی چرا! چون نماز اول وقت ثوابش بیشتر دیدی شیطان چه بازی خورد! 😂😂😂نفست کامل اختیارش دست خودت میشه✅ اون موقع این نفس تورو به سمت عبادت میبره و عبادت دوست داره✅😋✅
چرا⁉️
✅✅✅چون هرجا عبادت دیده تشویق شده و هرجا عبادت نبوده تنبیه شده✅✅✅
⭕️همینه میگن مستحبات رو، این نذر ها نه ولی مستحبات رو در حالت خستگی انجام ندید چون زده میشید. یه چیزی هست نذر و تنبیهی باید انجام داد اما بعضیا مستحبات رو خسته میخونند این خیلی بده.شرطی سازی منفی میشی نسبت به اون عبادت❌
گاهی میشد که به امام خمینی(ره) میگفتن بیایین بریم دعای کمیل
 میگفتن: این هفته من شرایط  شو ندارم چون میخواد با دعای کمیل عشق کنه حال کنه. قرار نیست خودش رو اذیت کنه و شرطی سازی منفی بشه ✅✅✅
 من دانشگاه علوم پزشکی میرم، بوی بیمارستان میده دانشگاهشون.
ناخودآگاه  یه استرسی میگیرم😒 بله بچه بودیم آمپول زدند بهمون درد داشته
نسبت به بوی بیمارستان شرطی سازی منفی شدیم❎❎❎

شرطی سازی منفی نکنید 💟
⛔️⛔️⛔️بچه رو به زور مسجد نبرید⛔️⛔️⛔️
 امام حسین و امام حسن(ع) موقع نماز میرفتن رو دوش پیامبر پیامبر اونهارو پرت نمیکرد پایین. بله نماز رو دوست داشتند، چه اشکال داره شما نماز خوندنی بچه بازی کنه مهر رو با خودت بردار بزار اون هم بازی کنه رو دوشت وقتی تو نمازت رو شروع میکنی بچه میگه آخ جووون پارک😄😄😄 بریم بازی کنیم ایرادی نداره  فقط بلند شدنی مهرت رو بردار بچه گاز نزنه😃اتفاقا بخاطراون بچه خدا نمازت رو قبول میکنه✅✅✅
و اینکه نفس ما نباید به ما دستور بده ما باید به نفس دستور بدیم
آخرین نکته رو هم در قسمت بعدی توضیح خواهیم داد

ادامه دارد....
برگرفته از سخنرانی چگونه گناه نکنیم استاد رایفی پور عزیز🌸

مــــجاهد فـــرهنگی

جمعه 13 فروردین 1395  1:04 PM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon
دسترسی سریع به انجمن ها