مجله آشپزی مثبت - محبوبه امامی لارستان: کبابهای ایران زمین همیشه خوشمزه و خوشطعم است. لاریها جوجه کباب مخصوصی دارند که خیلی معروف است و اگر در ایام نوروز گذرتان به این شهر بیفتد، حتما بوی خوشش را در خیابانهای این شهر استشمام میکنید.
مواد لازم
1 عدد جوجه مرغ کبابی
2 پیمانه ماست
1 پیمانه آب لیمو
2 عدد پیاز
فلفل قرمز و نمک به اندازه لازم
تخم گشنیز به اندازه لازم
زعفران دم شده نصف پیمانه
طرز تهیه:
1. مرغ را تکهتکه کنید و کنار بگذارید.
2. پیازها را نگینی خرد کنید.
3. حالا مرغها را در ظرفی بریزید و روی آن را با پیازهای خرد شده، ماست، نمک، فلفل قرمز، تخم گشنیز و زعفران بپوشانید.آب لیمو را هم اضافه کنید.
4. در ظرف را بگذارید. موادتان را در یخچال قرار دهید تا 5 ساعت بماند.
5. بعد از 5 ساعت جوجهها را به سیخ بکشید.
نکته
روی جوجه کباب را با روغن زیتون و آب لیمو بریزید و سرو کنید.