0

ماهی شکم‌ پر

 
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1389 
تعداد پست ها : 81124
محل سکونت : تهران

ماهی شکم‌ پر

ماهی شکم پر


طرز تهیه‌:

- اولين كاري كه مي‌كني ماهي درسته رو كه فلس‌هاش زده شده و توي شكمش پاك شده رو با نمك، آبليمو، فلفل و زعفرون دو ساعتي مزه‌دار كن بگذارش تو يخچال.

- تو اين فاصله، براي داخل شكمش يه پياز رنده كن و يه كم تفت بده. نيم كيلو سبزي كه شامل گشنيز و كمي شنبليله است رو هم تميز كن. بعد كه آبش گرفته شد حسابي ريز خردش كن.

- بعد با چند حبه سير رنده شده تفت بده. يه كم زردچوبه و يه گوجه كوچيك رنده شده يا نصف قاشق رب هم بهش بزن و همه رو با هم حسابي نفت بده. بعدم كمي تمبرهندي كه نيم ساعتي تو يه كم آب جوش خيس خورده رو از صافي رد كن و به بقيه مواد اضافه‌اش كن.

- ترشيش رو با نمك اندازه كن. بگذار بجوشه  تا آبش جمع بشه. واي ديدي داشت يادم ميرفت !! فلفل قرمزم طوري كه حسابي تند بشه مثلا يه قاشق مرباخوري به موادت اضافه كن.بعد مواد رو بريز داخل شكم ماهي.

- هم ميشه محكم با فويل بپيچي هم مي‌توني با نخ و سوزن شكمش رو بدوزي و داخل فويل بگذاريش و خوب ببنديش.

- بعدشم بگذارش تو فر 180 درجه به مدت یکساعت. وقتي پخت فويل رو باز كن يه كم زعفرون ساييده شده كه تو آب جوش حل كردي رو با برس روش بمال و گريل رو به قدري كه روش برشته بشه روشن كن. بعدشم با برنج سرو و نوش جون كن.

از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست

چهارشنبه 26 اسفند 1394  1:33 PM
تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها