پاسخ به:تبریک های نوروزی و تبریک های سالروز تولد راسخون
مثل ماهی پر ویتامین مثل سبزه پر از کلروفیل
مثل سمنو پر از قند مثل سنبل پر از رنگ
مثل سیب پر از خاصیت و
مثل سکه پر از قیمت هستم !
اینا خصوصیات شخصی بنده بود ، فرستادم تا در جریان باشید …
آمد بهار و گل رخ من در سفر هنوز / خندید و ابر چشم من از گریه تر هنوز آمد درخت گل به بر امّا چه فایده؟ / کان سرو گلعزار نیامد به بر هنوز اللهم عجّل لولیک الفرج
دستان پرنوازش بهار ، طبیعت خفته را از خواب بیدار می سازد و زمین و درخت رازهای رنگارنگ و عطرآگین خویش را نثار نگاه ما می کنند . در سال جدید خورشیدی سبزی ، شادی ، کامیابی ، بهره وری ، اثربخشی فعالیتها و بهروزیتان را از درگاه ایزد منان آرزومندم . . .
قابل توجه اقایان متاهل گرامی نفس باد صبا مشک فشان خواهد شد ! عید می اید و اجناس گران خواهد شد ! همسرت چند ورق لیست به تو خواهد داد کل اعضای وجودت نگران خواهد شد ! میزنی ساز مخالف دوسه روزی اما! عاقبت هر چه که او گفت همان خواهد شد!
اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم و العن اعدائهم
پاسخ به:ویژه برنامه های هشتمین سالروز تولد راسخون +جایزه و امتیاز ویژه
هر سالروز از تولد راسخون برگ زرینی بر افتخارات این مجموعه است قدمهایتان پایدار
☆☆ خداوندا، اراده ام را به زمان کودکی بازگردان ☆☆
☆☆ همان زمان که برای یکبار ایستادن هزار بار می افتادم اما نا امید نمی شدم ☆☆
ツ وبلاگ لبخند زیبای زندگیツ
☆☆ مدیر تالار ادبیات ☆☆
بوی جان می آید اینک از نفس های بهار دستهای پر گل اند این شاخه ها ، بهر نثار با پیام دلکش ” نوروزتان پیروز باد ” با سرود تازه ” هر روزتان نوروز باد ” شهر سرشار است از لبخند ، از گل ، از امید تا جهان باقی است این آئین جهان افروز باد . . .
تولد راسخون مبارک
پیشاپیش این عید رو به همه ملت شریف و علی الخصوص راسخونیهای بزرگوار تبریگ میگم ،سالی پر از موفقیت وبهرورزی رو برای همه ارزومندم زیر سایه توجهات حضرت حق باشید
Android , iOS , Windowsphone , Symbian , Java, Mobile Review ,Learning
چهار راه برای رسیدن به آرامش: 1.نگاه کردن به عقب و تشکر از خدا 2.نگاه کردن به جلو و اعتماد به خدا 3.نگاه کردن به اطراف و خدمت به خدا 4.نگاه کردن به درون و پیدا کردن خدا
پل ارتباطی : samsamdragon@gmail.com
تالارهای تحت مدیریت :
مطالب عمومی کامپیوتراخبار و تکنولوژی های جدیدسیستم های عاملنرم افزارسخت افزارشبکه