مواد اولیه
۴ عدد تخممرغ، ۱ عدد فلفل دلمهای رنگی (ریز خرد شده)، ۱۰ عدد قارچ کوچک (خرد شده)، ۲ عدد گوجهفرنگی (ریز خرد شده)، ۱ عدد پیاز خرد شده، ۱/۴ قاشق چایخوری نمک، ۱/۴ قاشق چایخوری زردچوبه، ۲ حبه سیر (رنده شده و کاملا اختیاری)، روغن زیتون به میزان لازم، ۱/۲ فنجان پنیر موزارلا یا پارمزان (رنده شده)، فلفل به میزان لازم
طرز تهیه
مرحله ی اول
ابتدا مقداری از روغن زیتون را درون ماهیتابهای با سایز متوسط ریخته و روی حرارت ملایم قرار دهید. سپس پیاز خرد شده را درون روغن ریخته و اجازه دهید سبک شده و به رنگ طلایی روشن تبدیل شود.
مرحله ی دوم
پس از طلایی شدن پیاز، نوبت اضافه کردن سیر و زردچوبه به آن است. سپس به مدت ۱ الی ۲ دقیقه مواد درون ماهیتابه را با قاشق هم زده تا بوی خامی زردچوبه از بین برود. اکنون نوبت اضافه کردن فلفل دلمهای به مواد داخل ماهیتابه است. ۵ دقیقه زمان نیاز است تا فلفلها همراه با بقیهی مواد با حرارت ملایم طبخ شود.
مرحله ی سوم
در ظرفی جداگانه، مقدار کمی از روغن زیتون را اسپری کرده و حرارت را زیاد کنید. قارچها را درون آن ریخته و سعی کنید مرتب هم بزنید. هنگام طبخ قارچ، آب درون بافتهای آن خارج شده و باعث آب انداختن به غذا میشود. به همین دلیل، آنها را جداگانه سرخ کنید. پس از چند دقیقه، قارچها نیز سرخ شده و حجم آن کاهش مییابد.
مرحله ی چهارم
قارچهای سرخشده را به مواد دیگر اضافه کرده و به آرامی مواد را با یکدیگر مخلوط کنید. نمک، فلفل و گوجهها را نیز به آنها اضافه کنید و باز هم به مخلوط کردن و همزدن آنها ادامه دهید.
مرحله ی پنجم
اکنون زمان اضافه کردن تخممرغها به سایر مواد درون ماهیتابه است. اما باید توجه داشته باشید که قبل از ترکیب کردن تخممرغها، آنها را درون ظرفی دیگر شکسته و مخلوط کنید تا ترکیبی یکدست بدست آید. سپس به بقیهی مواد اضافه کنید.
مرحله ی ششم
اجازه دهید تخممرغها خود را گرفته و بعد از آن، با همزنی مخصوص، به مخلوط کردن تمامی مواد درون ماهیتابه بپردازید. پس از پخت کامل مواد، آن را درون ظرفی مناسب ریخته و بلافاصله پنیرهای رنده شده را روی مواد بریزید. غذا آمادهی سرو است.