تا به حال شده که موضوعی برای نوشتن داشته باشید ولی فرصت کافی گیرتان نیاید، بخواهید یادداشتی را در شبکه اجتماعی پست کنید و یا در وبلاگتان بنویسید! بعد از نوشتن چند سطر حواستان پرت اتفاقی می شود و متن نوشته شده را ذخیره نکرده رها می کنید و بعد از لحظه ای متوجه خواهید شد که کل متن حذف شده است. بدون شک اگر برایتان این مورد پیش آمده خوب میدانید که چقدر سخت است دوباره تایپ کردن متنی که پیش از این یکبار ان را نوشته اید!
این بار می خواهیم شما را با خطرناکترین ابزار تایپ آنلاین آشنا کنیم! یک اپ ساده تحت وب که در ابتدای کار از شما می پرسد که چقدر وقت می خواهید صرف نوشتن کنید! ۵ دقیقه یا ۱ ساعت؟ به همین آسانی طبق همان وقت هم به شما فرصت می دهد تا متن مورد نظر را بنویسید، این اپ طوری طراحی شده که اگر قبل از زمان مورد نظر از تایپ کردن دست بکشید تمام متن نوشته شده توسط شما را حذف خواهد کرد!
این ایده علی رغم ساده بودن و یا به عقیده بسیاری مسخره بودن، بسیار جالب است، این اپ بدون شک به شما کمک خواهد که با تمرکز کامل بر روی افکارتان تنها به انها فکر کرده و در حداقل زمان و همراه با تمرکز شروع به پیاده سازی کنید. این تمرین (یا بهتر بگوییم اجبار) می تواند امادگی خوبی را برای مغز تدارک ببیند، چرا که طبقه بندی و دسته بندی مطالب و محتوا را برای نویسنده در ذهنش آسان تر خواهد کرد.
توانایی پیاده سازی افکار روی کاغذ یک هنر ارزشمند است، برای پیاده سازی هم تنها به یک فرم ساده نیاز داریم که همین سادگی باعث می شود آسانتر متن و ایده را قابل فهم کنیم. نوشتن یا تایپ کردن یک فرآیند تکراری است که اگر همراه با تمرکز فکر و مهارت صورت نگیرد بازخورد خوبی از برآیند کار نخواهیم داشت.
بعد از چند مرتبه استفاده از این اپلیکشین تحت وب، خواهید دید که می توانید بدون وسواس در نوشتن و نگرانی از خروجی انتها به سرعت و تمرکز خوبی در نوشتن برسید و در نهایت خروجی متن برایتان دلچسبتر از پیش خواهد بود.
قبل از نوشتن این متن اقدام به استفاده از این اپ کردم که ببینم واقعا اینطور است؟ در دفعات ابتدایی کمی دشوار به نظر می رسید، در ادامه چون در پس زمینه ذهنم می دانستم که تنها باید به نوشتن و اتمام متن و پیاده سازی ایده تمرکز کنم به خوبی متن و افکارم را تایپ کردم، همین نکته که ذهنم تحت کنترل بود تا سراغ آمال و خیال های دیگر نرود خودش به من در پیاده سازی بهتر محتوا کمک کرد. اگر اهل نوشتن هستید به شما توصیه می کنم نیم ساعت روی این اپ وقت بگذارید،