0

گراتن ماهی مدیترانه‌ای

 
fatemehza
fatemehza
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1393 
تعداد پست ها : 3415
محل سکونت : اصفهان

گراتن ماهی مدیترانه‌ای

 

طبخ متفاوت ماهی به سبک مدیترانه ای ها

گراتن ماهی مدیترانه‌ای

 

 

یکی دیگر از غذاهایی که می توانید با ماهی درست کنید گراتن ماهی است که طعم بسیار متفاوتی دارد و به راحتی آماده می شود. داشتن گوجه فرنگی و ریحان در کنار ماهی طعم دلچسب و متفاوتی به این غذا می دهد.

 

مواد لازم برای 2تا4نفر

3 ق س روغن‌زیتون

1 عدد پیاز بزرگ خردشده

1 ق س محلول زعفران

3 عدد سیر خردشده
1 ق چ دانه گشنیز
5-4 عدد گوجه‌فرنگی رنده شده
50 گرم ریحان خردشده
500 گرم ماهی
75 گرم پارمسان رنده شده
1 ق س رب گوجه‌فرنگی
به میزان لازم نمک و فلفل
2 ق س آب لیموی تازه
4  /1 پیمانه پودر نان سوخاری

 

طرز تهیه:

1. مقداری روغن در یک تابه بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید سپس تکه‌های ماهی را به مدت 3-2 دقیقه داخل آن سرخ‌کرده و کنار بگذارید. روغن‌زیتون را در تابه بزرگ و نچسب دیگری بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید سپس پیاز ،سیرهای خردشده و دانه های گشنیز را در آن به مدت 15 دقیقه سرخ‌کنید. حالا گوجه‌فرنگی رنده شده، رب گوجه‌فرنگی، زعفران و ریحان خردشده را اضافه کنید و خوب مخلوط‌کنید. حرارت را زیاد کنید تا جوش بیاید سپس کم کنید و 15 دقیقه صبر کنید تاکمی غلیظ شود. آب لیمو و به میزان لازم نمک و فلفل را هم به مواد اضافه کنید.

2. فر را با دمای 190 درجه سانتی گراد روشن کنید. حالا به مواد تکه‌های ماهی را اضافه کنید و همه مواد را خوب هم بزنید سپس در تابه را بگذارید و به مدت 5 دقیقه صبر کنید. اکنون مخلوط را داخل 6 ظرف مناسب برای فر یا یک ظرف بزرگ بریزید. روی هرکدام از ظرف ها مقداری پنیر و پودر نان سوخاری بریزید و آنها را به مدت 20 دقیقه داخل فر قرار دهید.

 

 

چهارشنبه 19 اسفند 1394  2:12 PM
تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها