آش بروجردی
● مواد لازم: نخود: نصف پیمانه لوبیا سفید: نصف پیمانه بلغور گندم: یک پیمانه اسفناج خرد شده: سه لیوان تره خرد شده: نصف لیوان کشک: یک پیمانه زردچوبه: یک قاشق مرباخوری پیاز خلال شده: یک عدد نعناع خشک: یک قاشق غذا خوری
بلغور را دو ساعت قبل از پخت خیس کنید.
آب نخود و لوبیای خیس شده را بریزید و در ظرف مناسب، همراه با آب گوشت یا مرغ بپزید.
وقتی نخود و لوبیا نیم پز شد، بلغور را به مواد اضافه کنید.
وقتی از پخته شدن نخود، لوبیا و بلغور مطمئن شدید، سبزیجات و نمک را اضافه کنید.
برای روی آش پیاز را سرخ کنید، زردچوبه و نعناع را اضافه کنید و سپس کشک را بیفزایید.
آش را در ظرف مناسب بریزید و با سس تهیه شده آن را تزئین کنید.