0

آش بروجردی

 
fatemehza
fatemehza
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1393 
تعداد پست ها : 3415
محل سکونت : اصفهان

آش بروجردی

 

آش بروجردی

 

 

مواد لازم: نخود: نصف پیمانه لوبیا سفید: نصف پیمانه بلغور گندم: یک پیمانه اسفناج خرد شده: سه لیوان تره خرد شده: نصف لیوان کشک: یک پیمانه زردچوبه: یک قاشق مرباخوری پیاز خلال شده: یک عدد نعناع خشک: یک قاشق غذا خوری

بلغور را دو ساعت قبل از پخت خیس کنید.

آب نخود و لوبیای خیس شده را بریزید و در ظرف مناسب، همراه با آب گوشت یا مرغ بپزید.

وقتی نخود و لوبیا نیم پز شد، بلغور را به مواد اضافه کنید.

وقتی از پخته شدن نخود، لوبیا و بلغور مطمئن شدید، سبزیجات و نمک را اضافه کنید.

برای روی آش پیاز را سرخ کنید، زردچوبه و نعناع را اضافه کنید و سپس کشک را بیفزایید.

آش را در ظرف مناسب بریزید و با سس تهیه شده آن را تزئین کنید.

 

چهارشنبه 19 اسفند 1394  1:40 PM
تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها