0

آش هویج و جو

 
fatemehza
fatemehza
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1393 
تعداد پست ها : 3415
محل سکونت : اصفهان

آش هویج و جو

 

آش هویج و جو

 

آش هویج و جو یکی از غذاهای اهالی استان همدان است که در وعده افطار سر سفره قرار می‌دهند.

 

مواد لازم برای 4 نفر:

نخود: نصف پیمانه

بلغور: 2 پیمانه

پیاز داغ :3 قاشق غذاخوری

گوشت چرخ رده: 200 گرم

فلفل، نمک و زردچوبه به مقدار لازم

کشک به میزان لازم

هویج خرد شده 2 عدد

 

طرز تهیه:

* نخودها را از دو روز قبل خیس کرده و سپس آن را جداگانه می‌پزید.

* سپس بلغور و هویج خردشده را نیز جدا پخته و به نخود پخته شده اضافه می‌کنید و مواد تهیه شده را با دمای ملایم جوشانده و بطور مرتب هم می‌زنید تا لعاب بیندازد.

* مقداری پیاز داغ را با گوشت تفت داده و پس از اضافه کردن نمک، فلفل و زردچوبه، آن را به آش اضافه کنید.

در این آش بهتر است کشک قبل از بردن غذا سر سفره به آن اضافه شود.

 

 

چهارشنبه 19 اسفند 1394  1:37 PM
تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها