0

مرغ و آلو؛ غذای محلی لاهیجان

 
fatemehza
fatemehza
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1393 
تعداد پست ها : 3415
محل سکونت : اصفهان

مرغ و آلو؛ غذای محلی لاهیجان

 

مرغ و آلو؛ غذای محلی لاهیجان

 

 

شمالی‌ها در پخت انواع مرغ با چاشنی‌های مختلف تخصص دارند. از مرغ‌های ترش با سبزیجات محلی گرفته تا مرغ‌هایی که با آلو و رب‌های نارنج و انار طبخ می‌شوند.

این خورش با چند نوع رب‌ترش و شیرین پخته می‌شد تا مزه ملس و لذیذی پیدا کند.خورش مرغ و آلو خورشی مجلسی و مختص مردم لاهیجان است. مواد لازم برای 4 تا 6 نفر 500 گرم سینه مرغ1 عدد  پیاز3 حبه  سیر2  /1 پیمانه  آلو1 ق س  رب نارنج2 /1 ق س  رب انار2  /1 پیمانه  برگه زردآلونمک، فلفل و زردچوبه به‌اندازه لازم طرز تهیه: 1پیاز و سیر را نگینی خردکنید و با زردچوبه و فلفل تفت دهید. 2.  آلو را خیس کنید، آب آن را خالی کنید و سپس آن را درون قابلمه   بریزید. 3. رب انار، رب نارنج و برگه زردآلو خیس شده را هم اضافه کنید و تفت دهید. 4. نصف لیوان آب جوش اضافه کنید و بگذارید موادتان کاملاً باهم مخلوط شوندو یک مایه یکدست داشته باشید. 5.  حالا مرغ را اضافه کنید. یک لیوان آب جوش دیگر اضافه کنیدو بگذارید خورش روی حرارت کم یک ساعت برای خودش بپزد و جا بیفتد. نکته: بهتر است از آلوی سیاه برای این غذا استفاده کنید. هم زیادترش نیست و هم اینکه رنگ خوبی به خورش شما  می‌دهد.

 

 

سه شنبه 18 اسفند 1394  2:24 PM
تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها