کراکت ماهی
کراکت ماهی
مواد لازم:
فیله ماهی ...500گرم
رنده پوست لیمو...2 قاشق غذاخوری
پیازچه...4عدد
تخم مرغ...2عدد
کره...1قاشق غذا خوری
سیر ...1حبه
آبلیمو...2قاشق غذاخوری
گشنیز خرد شده...2قاشق غذاخوری
آرد ذرت...2 قاشق غذاخوری
آرد سوخاری...1 پیمانه
شیر...2 پیمانه
نمک وفلفل...به میزان لازم
طرز تهیه:
فیله ماهی را باسیر له شده آبلیمو نمک وفلفل مزه دار کنید.سپس روی بخار آب یا با کمی آب بپزید.آرد ذرت وشیر را مخلوط کنیدوروی حرارت ملایم بگذارید تا سس غلیظ شود.سپس یک قاشق غذاخوری کره اضافه کنید وهم بزنید.از روی حرارت بردارید تا خنک شود.
فیله ماهی پخته شده وسس آماده شده را در غذاساز بریزیدو پوره کنید.گشنیز پیازچه خورد شده و رنده پوست لیمو ترش را اضافه کنید. از مواد به اندازه یک نارنگی کوچک بردارید و در دست به شکل رولتی در آورید .سپس در تخم مرغ ده شده بغلطانید و بعد در آرد سوخاری بزنید. کراکت ها را در روغن داغ شده سرخ کنید و در ظرف مورد نظر قرار داده و تزیین و سرو کنید.
تجربه خودم
من به جای آرد ذرت آرد معمولی استفاده کردم و به جای شیر آب ریختم خیلی خوشمزه شده بود
دستور از مهری هاشم زاده از مجله
تصویر مجله هم این شکلی بود.
شنبه 15 اسفند 1394 6:17 PM
تشکرات از این پست
nargesza