سرمربی تیم فوتبال خونه به خونه مازندران گفت: مأموریت ما برای صعود به لیگ برتر تاره از دیدار با خیبر خرم آباد شروع شده است.
|
|
به گزارش"خبرگزاری دی اسپورت"اکبر میثاقیان گفت: از این پس بازی ها بسیار سخت می شود و اگر می خواهیم در این سطح بمانیم یا به صدر جدول صعود کنیم باید بدویم و انرژی صرف کنیم.
میثاقیان در ادامه افزود: در ده هفته باقیمانده یا تیم ها برای صعود به لیگ برتر می جنگند یا تلاش می کنند تا سقوط نکنند و همین مسئله سبب خواهد شد تا تمام حریفان با تمام توان شان وارد زمین شوند.
وی با بیان اینکه هنوز چیزی تمام نشده است و 30 امتیاز دیگر باقیمانده است، گفت: اگر ما و باشگاه و هواداران مان تمرکز نداشته باشیم کار برای ما سخت می شود و باید تمام توان مان را برای پیروزی در بازی های باقیمانده و دوری از حواشی به کار گیریم.
اکبر میثاقیان با بیان اینکه شک ندارم خدا به ما کمک می کند گفت: خداوند خونه به خونه مازندران را دوست دارد و ان شاالله با توکل به خدای متعال و به حق امام رضا (ع) آرزوی چندین ساله مردم مازندران را برآورده کنیم.
سرمربی تیم فوتبال خونه به خونه ضمن تشکر از مسئولان باشگاه بابت برپایی مهمانی دیشب گفت: مراسم خیلی خوبی بود و حاج قاسم لطف کردند و مثل همیشه پاداش برد مقابل آلومینیوم را اهدا کردند ولی تشکر من از باشگاه بابت ایجاد فضای فرهنگی و معنوی مهمانی دیشب بود که بر دل مان نشست و لذت بخش بود.
میثاقیان حسن زاده ها را یک نعمت برای فوتبال مازندران و کشور برشمرد و گفت: وقتی زحمت و تعصب و حمایت حسن زاده ها را می بینم یاد خدمات مرحوم درویش برای فوتبال نوشهر می افتم و مازندران باید به داشتن همچین دلسوزانی به خود ببالد.
وی هواداران فوتبال دوست مازندرانی را صاحب اصلی این تیم برشمرد و گفت: تک تک بردهای این تیم را مدیون هواداران خونه به خونه هستیم و واقعا این همه تعصب و غیرت را می بینم لذت می برم. درتیم های زیادی مربیگری کردم و این همه شور و نشاط و تعصب را تجربه نکرده بودم.
سرمربی تیم فوتبال خونه به خونه در پایان گفت: هواداران بهتر از من می دانم چقدر شرایط سخت شده است. وظیفه آنها از این پس سنگین تر می باشد و انتظار داریم بیشتر از بازی های گذشته در ورزشگاه حضور یابند و در نهایت احترام به داور و تیم مقابل از تیم خونه به خونه حمایت کنند.
خبرنگار:علیرضا یاوری