مجله آشپزی مثبت - معصومه افرازه:
طرز تهیه:
1. براي آنهايي كه گياهخوار هستند پاستا يكي از غذاهاي رايج است . حالا كافي است كه تابه اي آماده كنيد و بعد از اين كه داخل آن كمي روغن يا كره گياهي ريختيد، هر آن چه كه نام آن گياه است و در يخچال داريد را خرد كنيد و در روغن كمي تفت دهيد.
2. بعد از تفت هم يك پيمانه سس گوجه فرنگي دبش درست كنيد و به سبزيجات داخل تابه اضافه كنيد. حالا سس آماده است.
3. شما مي توانيد آن را با هر پاستايي كه دوست داريد بخوريد و لذتش را ببريد. در اينجا پاستاي انتخابي پاستاي فسیلی يا همان پاستاي پيچ است و از سبزيجات مختلف شامل فلفل دلمه ای های رنگی، كدو و بادمجان استفاده شده است ولي شما مي توانيد به همين تركيب كلم بروكلي و ديگر سبزيجات زمستاني را هم اضافه كنيد.
4. بعد از اينكه پاستاي آبپز شده را داخل ظرف مورد نظر ريختيد، سس و سبزيجات را به صورت مخلوط يا جداگانه بريزيد.
5. شما مي توانيد در اين مرحله روي غذا پنير پارمسان ریخته و سرو کنید.