0

انواع ماهی در فر

 
arezooo
arezooo
کاربر طلایی3
تاریخ عضویت : آبان 1392 
تعداد پست ها : 2286
محل سکونت : خراسان رضوی

انواع ماهی در فر

انواع ماهی در فر

طبخ ماهي در فر و بدون استفاده از روغن براي افراد با كلسترول بالا




مواد لازم:

1 عدد ( به تعداد نفرات)
ماهي قزل آلا
2عدد
گوجه فرنگي حلقه شده
1عدد
ليموترش تازه حلقه شده
به مقدار لازم
نمك
به مقدار لازم
پودر زنجبيل
به مقدار لازم
سير و شويد تازه
طرز تهيه:

بهترين روش طبخ براي ماهي قزل آلا به اين نحو است كه ماهي را شسته و بعد از تميزكردن داخل شكم آن را كمي سيرتازه بماليد و مقداري پودر زنجبيل و نمك به آن بزنيد و مقداري شويد تازه درون شكم قرار داده و بگذاريد يك ساعت در يخچال بماند.

بعد از يك ساعت ماهي را از يخچال بيرون بياوريد و با استفاده از برس آشپزخانه كمي روغن( حدود نصف قاشق غذاخوري روغن زيتون) روي آن بماليد.

روي كاغذ آلومينيوم چند حلقه گوجه فرنگي بگذاريد و بعد چند حلقه ليموترش و بعد ماهي را روي گوجه و ليموترش قرار دهيد و بعد دوباره ليموترش و گوجه فرنگي روي ماهي بچينيد و سپس كاغذ را محكم ببنديد و در فر روي ميله هاي وسط با درجه حرارت 250- 220 درجه سانتيگراد بگذاريد. در مدت 45 دقیقه تا یک ساعت ماهي آماده مي شود و عصاره گوجه و ليموترش به خورد ماهي مي رود و بسيار خوشمزه است.انواع ماهی در فرانواع ماهی در فرانواع ماهی در فرانواع ماهی در فر

جهت مشاهده تصویر واقعی کلیک کنید

نام:	199005221240.jpg
بازدید:	7
اندازه:	97.3 کیلوبایت
شناسه:	25631   جهت مشاهده تصویر واقعی کلیک کنید

نام:	199005221241.jpg
بازدید:	3
اندازه:	90.9 کیلوبایت
شناسه:	25632  

جهت مشاهده تصویر واقعی کلیک کنید

نام:	199005221243.jpg
بازدید:	2
اندازه:	92.8 کیلوبایت
شناسه:	25633

 

شنبه 15 اسفند 1394  11:14 AM
تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها