آش با گوشت بوقلمون
آش با گوشت بوقلمون
این یه آش خوشمزه و بسیار راحت با ران بوقلمون میباشد
مواد لازم برای 6 نفر:
ران بوقلمون . . . . . . . . . . 1 عدد 500 گرمی
برنج دانه ریز . . . . . . . . . . 1 پیمانه پلوپز
عدس پخته شده . . . . . . . 1 لیوان
لوبیا سفید پخته شده . . . 1 لیوان
سبزی آش . . . . . . . . . . . به میزان لازم
پیاز . . . . . . . . . . . . . . . . 2 عدد متوسط
نمک + فلفل + زردچوبه
طرز تهیه:
ابتدا ران بوقلمون را به همراه پیاز و زردچوبه و آب میگذاریم تا خوب بپزد. دلیل استفاده از ران بوقلمون بخاطر قلم داخل ران است که طعم خیلی بهتری به این آش میدهد. بعد از پخت، ران را از قابلمه خارج کرده سپس برنج را که از قبل خیسانده بودیم به آب بوقلون اضافه میکنیم بعد از نرم شدن و پختن برنج حبوبات پخته را اضافه کرده به مدت 15 دقیقه میگذاریم تا مواد به خورد همدیگر بروند تو این مدت استخوانهای بوقلمون پخته را جدا میکنیم و گوشت ها را خوب ریش ریش میکنیم و به حبوبات اضافه میکنیم. حالا با گوشت کوب برقی همه مواد را خوب میکس میکنیم و سبزی آش را که از قبل خرد کرده بودیم به مواد اضافه میکنیم سپس نمک و فلفل را نیز اضافه کرده میکذاریم با شعله کم تا آش جا بیافتد. چون مواد را پوره کردیم ممکن است آش زود ته بگیرد پس حواستان باشد و حین جا افتادن آش مدام هم بزنید.
جمعه 14 اسفند 1394 7:32 PM
تشکرات از این پست
nargesza