0

آش تمر

 
arezooo
arezooo
کاربر طلایی3
تاریخ عضویت : آبان 1392 
تعداد پست ها : 2286
محل سکونت : خراسان رضوی

آش تمر

آش تمر


گوشت با استخوان : نیم کیلو

برنج :300 گرم(یک ونیم لیوان )

عدس سبز :سه چهارم لیوان

پیاز درشت :دوعدد

نعنا خشک :دو قاشق غ

نمک و روغن

تمر هندی :300 گرم (البته میزان ان دلخواه هست وبا توجه به تفاوت ترشی تمر ها می شه مقدار آنرا را تغییر داد )


ابتدا گوشت را با مقداری آب ویک عدد پیاز می گذاریم خوب بپزه .می تونیم اگه دوست داشتیم کمی زردچوبه هم به ان اضافه کنیم .

سپس گوشت هارا از قابلمه خارج می کنیم.استخوانهای گوشت را جدا می کنیم .وگوشت را ریش ریش می کنیم . و بعد برنج را به اب گوشت اضافه می کنیم .و در قابلمه را می گذاریم تا برنج خوب پخته بشه .ومغز پخت بشه .در این مرحله اصلا نباید محتویات دیگ را به هم بزنیم چون ته می گیره .

حالا عدس وگوشت را اضافه می کنیم ومجددا صبر می کنیم تا عدس هم کاملا پخته بشه. در این فاصله حدود دو لیوان آب جوش را با تمر مخلوط می کنیم وخوب با قاشق آنرا در اب حل می کنیم و می گذاریم حدود یک ساعت خیس بخوره وبعد آنرا صاف می کنیم تا شیره تمر گرفته بشه . ضمنا یک عدد پیاز را با کمی روغن سرخ می کنیم تا پیاز داغمون حاضر بشه .

وقتی عدس کاملا پخته شد شیره تمر را اضافه می کنیم وبعد اگه اب آن کافی نبود مقداری آب جوش به ان اضافه می کنیم وحالا خوب هم می زنیم تا کمی برنج له بشه وبه اصطلاح لعاب بیندازه ودر این مرحله پیاز داغ و نعنا داغ را هم اضافه می کنیم .

لطفا در اخر نمک دیگ را اندازه کنید چون بعضی تمر ها خیلی شور هستند . بعضی ها ...برای اینکه طعم ملس پیدا کنه کمی شکر به آن اضافه می کنند .

منبع: مطبخ رويا

..............

دوستان گلم من به آش تمر پياز داغ + سير داغ + نعنا داغ اضافه مي كنم ... در ضمن چند قاشق رب انار ترش هم مي ريزم كه هم در طعم و هم در رنگش خيلي موثره.

براي ادويه هم زردچوبه + فلفل قرمز + فلفل سياه + عصاره قارچ + يه ذره زنجبيل ريختم

اينم آش تمر امروزم:

جهت مشاهده تصویر واقعی کلیک کنید

نام:	DSC08036.jpg
بازدید:	0
اندازه:	85.4 کیلوبایت
شناسه:	164163

 

جمعه 14 اسفند 1394  7:28 PM
تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها