آش شلغم
آش شلغم
مواد مورد نیاز
پیاز: 6 عدد بزرگ
بلغور گندم: سه لیوان سر خالی
زردچوبه وفلفل به اندازه ی کافی
شلغم : 10 عدد متوسط مایل به ریز!!
کشک: یک لیوان نیمه غلیظ
ماش : سه چهارم لیوان
روغن:به مقدار نیاز
قابلمه: یک عدد بزرگ (برای اینکه غذاتون سر نره)
پیازهاتون رو ریز کنید وبذارید با روغن تفت بخوره,کمی که تفت خورد روش زردچوبه بریزید اونقدر که پیازهاتون زرد رنگ بشه وبذارید پیازتون حسابی تفت بخوره وطلایی بشه.حالا بلغورها وماش ها رو اضافه کنید و قابلمه تون رو پر آب کنید.فلفل رو بعد از جوش اومدن اضافه کنید وبعد بذارید آشتون روی شعله ی ملایمی از شب تا صبح (حدود 5-6) ساعت بپزه وحسابی بلغورهاتون نرم بشه.بعد شلغم های شسته شده وسر وته زده رو بریزید توی قابلمه ونمک هم اضافه کنید وبذارید شلغم ها هم بپزه.حدود یک ساعت ونیم تا دو ساعت . آخر کاری هم اندازه ی یک لیوان کشک نیمه غلیظ! بریزید توی آشتون وهم بزنید.این دیگه سلیقه ای هست.اگر کشک بیشتر دوست دارین بیشتر بریزید.
خوب دیگه!آش لذیذتون آماده است.بکشید وروش رو با پیاز داغ وکشک تزئین کنید.
البته تزئین من کاملا الکی هست وکشکم کم اومده بود .بهش توجه نکنید.تزئین های خوشگل رو برای اقوام فرستادم رفت.
دستور آش شلغمی که من در اینترنت دیدم با وجود تنوع اصلا شبیه دستور من نیست و حدس زدم شاید فقط خراسانی ها آش شلغم رو به این صورت می پزند.
جمعه 14 اسفند 1394 1:39 PM
تشکرات از این پست
nargesza