0

اش حلبه (شنبليله) و زیره نیشابور

 
arezooo
arezooo
کاربر طلایی3
تاریخ عضویت : آبان 1392 
تعداد پست ها : 2286
محل سکونت : خراسان رضوی

اش حلبه (شنبليله) و زیره نیشابور

اش حلبه (شنبليله) و زیره نیشابور

مواد لازم برای تهیه ی این اش

برنج یک پیمانه
حلبه ( شنبليله ) دو قاشق غذا خوری
زیره ی سیاه دو قاشق غذا خوری
زرد چوبه و نمک به میزان لازم
اول برنج هارو خوب میشوییم بعد میریزیم داخل قابلمه با سه لیوان اب در ظرفی جدا گانه روغن داغ می کنیم و زرد چوبه را در ان تفت می دهیم زیره و حلبه دا هم یه تفت کوچک میدهیم بعد همه را به برنج در حال جوشیدن افزوده و در قابلمه را نیم کش گذاشته ( چون برنج سر میرود)می گذاریم برنج خوب مغز پخت و نرم شود مثل شله زرد که برنج کاملا نرم میشود وقتی که برنج کاملا پخت حدود یک ساعت و نیم بعد نمک اش را اندازه می کنیم و غذا حاضر است.
نکته: اگر به برنج در حال جوش از همان اول ده عدد الو بخارا اضافه کنید هم خوشمزه میشود .....بعضیها بجای نمک این اش را شیرین مصرف می کنند یعنی با شکر شیرین می کنند .
این اش بسیار مقوی و پر خاصیت است و اینجا برای خانم هایی که تازه زایمان کرده اند میپزند.

جهت مشاهده تصویر واقعی کلیک کنید

نام:	۲۰۱۴۱۰۲۶_۲۰۱۰۱۸_Richtone(HDR).jpg
بازدید:	1
اندازه:	44.1 کیلوبایت
شناسه:	251495

 

جمعه 14 اسفند 1394  1:30 PM
تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها