0

قاتق ریحان

 
arezooo
arezooo
کاربر طلایی3
تاریخ عضویت : آبان 1392 
تعداد پست ها : 2286
محل سکونت : خراسان رضوی

قاتق ریحان

قاتق ریحان

 


جهت مشاهده تصویر واقعی کلیک کنید

نام:	IMG_7865_1.jpg
بازدید:	1
اندازه:	78.1 کیلوبایت
شناسه:	144077
این آش خوشمزه رو من پارسال زمستون درست کردم...به بدبختی هم اون موقع ریحون پیدا کردم...یادمه ریحون گلخونه ای گرون هم بود و من وقتی رفتم سبزی خوردن بگیرم، تا ریحون دیدم یاد این دستور شادی افتادم و خریدم..اما الان که فصل ریحون هست گفتم بذارمش تا حتما استفاده کنین ... آش خوشمزه ایه..حالا مال کجاست و چرا بهش می گن قاتق نمی دونم..چون ما به خورش می گیم قاتق

مرسی از شادی عزیزم واسه اشتراک این دستور خوشمزه

مواد لازم:

پیاز: 1 دونه خرد شده

روغن: 50 گرم

ریحان: نیم کیلو

آرد: نصف پیمانه

عدس: 250 گرم

آب گوشت یا قلم: 1 لیتر

قره قوروت: 100 گرم

نمک و فلفل و زرچوبه

کشک و نعناع داغ

طرز پخت:

عدس رو شستم و خیسوندم...پیاز خردشده رو توی روغن تفت دادم..ریحان های من کمتر از مقدار دستور بود البته..
جهت مشاهده تصویر واقعی کلیک کنید

نام:	IMG_7852.jpg
بازدید:	0
اندازه:	49.1 کیلوبایت
شناسه:	144072

اونا رو هم خرد کردم و با پیاز تفت دادم...آرد و زرچوبه و فلفل هم ریختم توش

جهت مشاهده تصویر واقعی کلیک کنید

نام:	IMG_7854.jpg
بازدید:	1
اندازه:	82.2 کیلوبایت
شناسه:	144073
عدس رو هم ریختم و بعد آب گوشت رو اضافه کردم..اگه ندارین می شه از آب جوش استفاده کنین و قرص گوشت بندازین توش..فقط حواستون به نمک غذا باشه
جهت مشاهده تصویر واقعی کلیک کنید

نام:	IMG_7855.jpg
بازدید:	0
اندازه:	65.3 کیلوبایت
شناسه:	144074

وقتی موادتون پخت، قره قوروت رو هم اضافه کنید و نمک غذا رو هم میزون کنین..من نداشتم راستش و نریختم...
جهت مشاهده تصویر واقعی کلیک کنید

نام:	IMG_7856.jpg
بازدید:	0
اندازه:	44.6 کیلوبایت
شناسه:	144075

توی ظرف می کشیم و با کشک و نعناع داغ تزیین می کنیم
جهت مشاهده تصویر واقعی کلیک کنید

نام:	IMG_7856.jpg
بازدید:	0
اندازه:	44.6 کیلوبایت
شناسه:	144075

همین...ساده و آسون و خوشمزه

جهت مشاهده تصویر واقعی کلیک کنید

نام:	IMG_7858.jpg
بازدید:	0
اندازه:	47.4 کیلوبایت
شناسه:	144076
عطر و طعم ریحان توی این غذا خیلی خوبه

جمعه 14 اسفند 1394  1:22 PM
تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها