کیک میان پر گردویی
مواد لازم برای تهیه کیک میان پر گردویی : آرد سفید ۲۵۰ گرم تخم مرغ ۲ عدد شکر قهوه ای تیره ۲۲۵ گرم بیکینگ پودر یک ونیم قاشق چای خوری نمک ۴/۱ قاشق چای خوری خامه صبحانه ۲۰۰ گرم کره ۲۰۰ گرم وانیل ۴/۱ قاشق چای خوری . مواد لازم میانی : دارچین ۱ قاشق چای خوری پودر قهوه فوری ۱ قاشق چای خوری گردو ۱۰۰گرم شکر قهوه ای ۷۰ گرم
طرز تهیه : فر را با ۱۸۰ درجه سانتی گراد گرم میکنیم . شکر شکر قهوه ای و کره به دمای محیط رسیده را باهم در ظرفی ریخته و با همزن میزنیم تا کرم رنگ وکش دار شود . تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کرده ، بعد وانیل را هم اضافه میکنیم. مجددا با همزن میزنیم تا مواد یک دست شود . آرد ،بیکینگ پودر و نمک را باهم الک کرده ، کم کم به مواد می افزاییم و به تناوب خامه را هم اضافه می کنیم در این مرحله دور همزن را کند و مواد را در حد ترکیب شدن هم می زنیم. قالب میان تهی ۲۵سانتی متری را کاملا چرب و آرد پاشی می کنیم . نیمی از مواد را در قالب ریخته ، از مخلوط مواد میان شکر قهوه ای ، پودر قهوه فوری ، گردو خرد شده و دارچین روی مواد می ریزیم و بقیه مواد کیک را به مواد میانی اضافه میکنیم . قالب را در پنجره وسط فر که از قبل گرم کرده ایم ، به مدت۳۵-۴۰دقیقه قرار داده و اجازه می دهیم تا کیک پخته و طلائی رنگ شود ، بعد کیک را از فر خارج می کنیم . پس از خنک شدن ، اطراف کیک را از قالب جدا کرده و در ظرف مورد نظر برمی گردانیم . گردآوری : هفت گنج
چهارشنبه 12 اسفند 1394 6:30 PM
تشکرات از این پست
nargesza