تهچین_کباب
تهچین_کباب
طرز تهیه
گوشت چرخ کرده 200 گرم
پیاز 1 عدد (رنده شده و آب گرفته شده)
نمک و ادویه به میزان لازم
گوجه 1 عدد
تخم مرغ 1 عدد
ماست 2 ق غ
رعفران آبکرده به میزان لازم
ادویه و نمک کمی
برنج 2 پیمانه (آبکش شده)
کره و روغن به میزان لازم
گوشت رو با پیاز و ادویه و نمک مخلوط کرده و کنار بگذارید. در این مرحله احتیاج داریم نصف برنج آبکش شده را (اجازه دهید از حد معمول برنج کمی نرمتر شود ولی مراقب باشید له نشود)بصورت تهچین درآوریم. تخم مرغ و ماست و تقریبا 1/4 پیمانه یا کمی بیشتر روغن را خوب مخلوط کرده به آن زعفران و ادویه و نمک به اندازه اضافه کنید و نصف برنج را با مواد مخلوط کنید و کنار بگذارید. قالب لوف یا هر قالب دبگری که دوست دارید را کامل یک لایه ضخیم کره بمالید کف قالب را گوجه حلقه شده قرار دهید و بعد گوشت آماده شده را کف قالب پهن کنید،برنج تهچین را روی گوشت قرار دهید و خوب فشار دهید و مابقی برنج سفید را روی برنج تهچین بریزید و خوب فشار دهید. 1/4 پیمانه برنجی را با کمی روغن مخلوط کرده و به اصطلاح برنج را آب روغن دهید و چند تکه کره بر روی برنج بگذارید و روی قالب را با فویل ببندید (روی فویل چندین سوراخ ایجاد کنید) و در فر از قبل گرم شده 200 درجه برای یک ساعت بپزید.
(هنگام برگرداندن در ظرف اگر قالبتون مثل من نچسب نبود ابتدا آرام با چاقو برنج را از دور تا دور قالب آزاد کنید و سپس در ظرف برگردانید)
سبزی های دور #برنج اسمشون شاهی آبیه که در آب شیرین رشد میکنن که به زبون خودمون (بختیاری)بهش میگیم .
چهارشنبه 12 اسفند 1394 5:30 PM
تشکرات از این پست
nargesza