0

پاپ کورن مرغ

 
8pooria
8pooria
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : آبان 1392 
تعداد پست ها : 5257
محل سکونت : خراسان رضوی

پاپ کورن مرغ

پاپ کورن مرغ

مواد لازم برای۴ نفر

روغن    به مقدار لازم
آویشن   ۱ قاشق مربا خوری
ماست‏   ۴ قاشق غذا خوری
بیکینگ پودر   ۳ قاشق چای خوری
سس قرمز    به مقدار لازم
نمک   ۱ قاشق چای خوری
سس فرانسوی    به مقدار لازم
سرکه سفید   ۲ قاشق چای خوری
پودر سیر   ۱/۲ قاشق چای خوری
آرد   ۲ لیوان
آب   ۱ لیوان
سینه‌ مرغ  (بدون استخوان)   ۲ عدد
سس تند   ۶ قاشق غذا خوری
 آبلیمو     به دلخواه

طرز تهیه
 فیله های مرغ را به قطعات کوچک خرد کرده و بعد آنها را شسته و اجازه دهید کاملا خشک شودند.
 فیله ها را با نصف سس تند و مقداری سس قرمز و کمی ابلیمو و نمک مخلوط کنید. آرد را با بیکینگ پودر و مقداری نمک مخلوط کرده و 3بار الک کنید.2لیوان آرد را با ماست،بقیه سس فلفل،پودر سیر،مقداری سس گوجه فرنگی،آویشن،سرکه،نمک و سس فرانسوی مخلوط کنید و در صورت نیاز مقداری آب به آن اضافه کنید تا حالت خمیری به خود بگیرد.
روغن را داخل ظرف مناسب کاملا داغ کنید.بقیه آرد را داخل ظرف جداگانه ریخته و هر قطعه مرغ را ابتدا درون ارد بغلتانید و بعد داخل خمیر قرار دهید و بعد داخل روغن بسیار داغ سرخ کنید.بعد از سرخ کردن مرغها را روی دستمال کاغذی قرار دهید تا روغن اضافه آنها خارج شود.سپس با سس تند یا فرانسوی سرو کنید.
 پ ن :
1)در صورت تمایل از مقداری زعفران هم داخل خمیر استفاده کنید.
2)توجه داشته باشید غلظت خمیر نباید خیلی زیاد یا خیلی کم باشد باید بعد از قرار گرفتن مرغ داخل خمیر مقدار کمی خمیر از مرغ چکه کند. 
3)اگر روغن داغ نباشد خمیر از مرغ جدامیشود.
4)به جای اضافه کردن آب به خمیر میتوانید از شیر یا آب مرغ استفاده کنید

چهارشنبه 12 اسفند 1394  12:54 PM
تشکرات از این پست
nargesza
8pooria
8pooria
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : آبان 1392 
تعداد پست ها : 5257
محل سکونت : خراسان رضوی

پاسخ به:پاپ کورن مرغ

پاسخ به:پاپ کورن مرغ

دلم به مستحبی خوش است که جوابش واجب است:

السلام علیک یا بقیة الله فی ارضه

مدیر گروه زبان انگلیسی

 

چهارشنبه 12 اسفند 1394  12:55 PM
تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها