0

آش گزنه

 
arezooo
arezooo
کاربر طلایی3
تاریخ عضویت : آبان 1392 
تعداد پست ها : 2286
محل سکونت : خراسان رضوی

آش گزنه

آش گزنه


من این آش رو از روی مجله درست کردم،با کمی تغییر
دوست داشتین بگین مراحلش رو بذارم براتون

گوشت ماهیچه یا سردست 400گرم
پیازداغ 3یا4 ق س
کره 2ق س
جو معمولی یا پرک 500گرم
آب گوشت یا آب 6پیمانه
فلفل سیاه 1ق چ
گزنه تازه 500گرم(خشک شده هم میشه)
ماست 500گرم
کشک 250گرم
زعفران ساییده 1/2 ق چ

و اما دستورش
گوشت خردشده رو با کره و پیاز تفت میدیم وروش 2پیمانه آب میریزیم تا نیم پز بشه.بعد جو،آب گوشت،فلفل را اضافه کنین تا مواد خوب بپزن.
بعد از اینکه گوشت و جو هردو پختن گزنه رو اضافه میکنیم.در آخر هم ماست و کشک رو خوب مخلوط کرده و با زعفران و نمک به آش اضافه میکنیم.
میتونید گوشتهارو بیرون بیارید و ریش ریش کنید و دوباره به آش برگردونین،اما من این کارو نکردم چون من و شوهرم استخونی دوست داریم

جهت مشاهده تصویر واقعی کلیک کنید

نام:	DSC00077.jpg
بازدید:	1
اندازه:	84.5 کیلوبایت
شناسه:	78005

 

سه شنبه 11 اسفند 1394  9:06 PM
تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها