آش گزنه
آش گزنه
من این آش رو از روی مجله درست کردم،با کمی تغییر
دوست داشتین بگین مراحلش رو بذارم براتون
گوشت ماهیچه یا سردست 400گرم
پیازداغ 3یا4 ق س
کره 2ق س
جو معمولی یا پرک 500گرم
آب گوشت یا آب 6پیمانه
فلفل سیاه 1ق چ
گزنه تازه 500گرم(خشک شده هم میشه)
ماست 500گرم
کشک 250گرم
زعفران ساییده 1/2 ق چ
و اما دستورش
گوشت خردشده رو با کره و پیاز تفت میدیم وروش 2پیمانه آب میریزیم تا نیم پز بشه.بعد جو،آب گوشت،فلفل را اضافه کنین تا مواد خوب بپزن.
بعد از اینکه گوشت و جو هردو پختن گزنه رو اضافه میکنیم.در آخر هم ماست و کشک رو خوب مخلوط کرده و با زعفران و نمک به آش اضافه میکنیم.
میتونید گوشتهارو بیرون بیارید و ریش ریش کنید و دوباره به آش برگردونین،اما من این کارو نکردم چون من و شوهرم استخونی دوست داریم
سه شنبه 11 اسفند 1394 9:06 PM
تشکرات از این پست
nargesza