0

ته چین کشمش و لپه سمنان

 
fatemehza
fatemehza
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1393 
تعداد پست ها : 3415
محل سکونت : اصفهان

ته چین کشمش و لپه سمنان

 

ته چین کشمش و لپه سمنان

 

 

تبیان زنجان

 

 

 مواد لازم برای آشپزی

لپه =200 گرم

کشمش= 1.5 فنجان

گوشت مرغ= 1200 گرم

زعفران= 0.25 فنجان

روغن= 0.5 فنجان

ماست ساده پر چرب= 1 فنجان

زرده تخم مرغ= 3 عدد

برنج= 5 فنجان

پیاز= 1 عدد

زردچوبه= قدری

فلفل= قدری

نمک= قدری

زعفران آبگرفته باشد , ماست کیسه ای یا آب رفته باشد

طرز تهیه:

ماست آبرفته را با زرده تخم مرغ خوب بهم می زنیم برنج را با زعفران زیاد می پزیم و کمی از آن را در مواد ماست می ریزیم مواد ته چین نباید شل باشد , کف قابلمه روغن ریخته و با مواد ته چین کف قابلمه را می پوشانیم و با پشت قاشق کمی فشار می دهیم تا سفت شد سپس کشمش را کیم سرخ می کنیم و لپه پخته شده را با پیاز سرخ شده مخلوط می کنیم مرغ را تکه تکه کرده و لابه لای برنج می ریزیم و دم می گذاریم.

 

 

سه شنبه 11 اسفند 1394  3:49 PM
تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها