مواد لازم برای آشپزی
لپه =200 گرم
کشمش= 1.5 فنجان
گوشت مرغ= 1200 گرم
زعفران= 0.25 فنجان
روغن= 0.5 فنجان
ماست ساده پر چرب= 1 فنجان
زرده تخم مرغ= 3 عدد
برنج= 5 فنجان
پیاز= 1 عدد
زردچوبه= قدری
فلفل= قدری
نمک= قدری
زعفران آبگرفته باشد , ماست کیسه ای یا آب رفته باشد
طرز تهیه:
ماست آبرفته را با زرده تخم مرغ خوب بهم می زنیم برنج را با زعفران زیاد می پزیم و کمی از آن را در مواد ماست می ریزیم مواد ته چین نباید شل باشد , کف قابلمه روغن ریخته و با مواد ته چین کف قابلمه را می پوشانیم و با پشت قاشق کمی فشار می دهیم تا سفت شد سپس کشمش را کیم سرخ می کنیم و لپه پخته شده را با پیاز سرخ شده مخلوط می کنیم مرغ را تکه تکه کرده و لابه لای برنج می ریزیم و دم می گذاریم.