مجله زندگی ایده آل - مانی یزدان پرست: بیایید یک غذایی درست کنیم که هم خوشمزه باشد و هم ارزش غذایی بالایی داشته باشد. اسفناج هم برای گیاهخوارها نامی آشناست و هم دارای ارزش غذایی بالایی است. بنابراین طرز تهیه ته چین اسفناج را به شما آموزش می دهیم.
مواد لازم:
-
برنج: 600 گرم
-
مرغ: یك سینه كامل
-
پیاز: یك عدد كوچك
-
ماست شیرین: یك و یك دوم پیمانه
-
زرده تخممرغ: 4 عدد
-
اسفناج پخته و سرخ شده: 500 گرم
-
پیاز سرخ شده: 2 قاشق غذاخوری
-
كره، روغن مایع و نمك: به میزان لازم
-
زعفران آب كرده: به میزان لازم
روش تهیه:
1. ابتدا سینههای مرغ را بدون استخوان كرده و به شكل انگشتی خرد میكنیم. پیاز را نیز ریز خرد كرده و هر دوی آنها را با مقداری روغن مایع، نمك و زعفران آب كرده با حرارت زیاد سرخ میكنیم تا استیكی شود. ترجیحا بهتر است این كار را در ماهیتابه چدنی انجام دهیم.
2. سپس 4 تا 5 پیمانه آب داخل قابلمه مناسب برای برنج به جوش میآوریم و برنج را همراه نمك داخل آن میریزیم تا بجوشد و قد بكشد. پس از آن برنج را آبكش كرده، داخل كاسهای ماست، زعفران، زردههای تخممرغ و برنج را با هم مخلوط میكنیم.
3. قالبی مناسب برای این مقدار برنج را بنا به سلیقه انتخاب كرده و كف آن مقداری روغن میریزیم. نیمی از برنج را داخل قالب فشرده كرده، مرغهای آماده شده را با اسفناج و پیاز سرخ شده مخلوط كرده و روی پلو میریزیم. سپس بقیه پلو را روی مواد در قالب فشرده میكنیم.
4. در آخر روی كل برنج را مقداری كره ذوب شده میریزیم و با یك ورق فویل روی آن را میپوشانیم. قالب را به مدت حدودا یك ساعت و نیم روی پنجره وسط فری كه از قبل با دمای 180 درجه سانتی گراد گرم كردهایم میپزیم.
5.گیاهخوارها می توانند همین غذا را بدون مرغ درست کنند.