آموزش و طرز تهیه ماهی در خمیر برشته
مواد اولیه :
برای 4 نفر
روغن زیتون80 میلی لیتر |
نمک،فلفل سیاهبمقدار لازم |
خردل (پودر شده)1 ق س |
فیله ماهی (برش خورده)800 گرم |
سیب زمینی (آبپز و خرد شده)2 عدد |
آرد ذرت105 گرم |
تخم مرغ (هم زده شده)3 عدد |
پودر سوخاری یا پودر پنیر پارمزان200 گرم |
روغن مایعبمقدار لازم |
گوجه فرنگی (دو تکه و سرخ شده)2 عدد |
لیمو ترش (برای تزیین)تعدادی |
1 روغن زیتون، نمک، فلفل و خردل را مخلوط کرده، فیله ماهی را به مدت یک ساعت در آن قرار دهید تا کاملاً مزه دار شود؛
2. فیله ماهی و سیب زمینی را به ترتیب در آرد ذرت، تخم مرغ، پودر سوخاری یا پودر پنیر پارمسان بغلتانید و به مدت نیم ساعت در یخچال قرار دهید؛
3. روغن را در تابهای ریخته روی حرارت ملایم قرار دهید تا داغ شود. سپس فیله ماهی و سیب زمینی را از هر دو طرف در آن سرخ کنید و روی حوله کاغذی قرار دهید تا روغن اضافی آن ها گرفته شود. سپس در ظرف موردنظر چیده، به همراه گوجه فرنگی و لیموترش تزیین و سرو کنید.
شنبه 8 اسفند 1394 2:27 PM
تشکرات از این پست
nargesza