0

آموزش و طرز تهیه ماهی در خمیر برشته

 
fatemehza
fatemehza
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1393 
تعداد پست ها : 3415
محل سکونت : اصفهان

آموزش و طرز تهیه ماهی در خمیر برشته

 

آموزش و طرز تهیه ماهی در خمیر برشته

 

 

مواد اولیه :

برای 4 نفر
روغن زیتون80 میلی لیتر
نمک،فلفل سیاهبمقدار لازم
خردل (پودر شده)1 ق س
فیله ماهی (برش خورده)800 گرم
سیب زمینی (آبپز و خرد شده)2 عدد
آرد ذرت105 گرم
تخم مرغ (هم زده شده)3 عدد
پودر سوخاری یا پودر پنیر پارمزان200 گرم
روغن مایعبمقدار لازم
گوجه فرنگی (دو تکه و سرخ شده)2 عدد
لیمو ترش (برای تزیین)تعدادی

 

 

آموزش و طرز تهیه ماهی در خمیر برشته

 

 

1 روغن زیتون، نمک، فلفل و خردل را مخلوط کرده، فیله ماهی را به مدت یک ساعت در آن قرار دهید تا کاملاً مزه دار شود؛
2. فیله ماهی و سیب زمینی را به ترتیب در آرد ذرت، تخم مرغ، پودر سوخاری یا پودر پنیر پارمسان بغلتانید و به مدت نیم ساعت در یخچال قرار دهید؛
3. روغن را در تابه‌ای ریخته روی حرارت ملایم قرار دهید تا داغ شود. سپس فیله ماهی و سیب زمینی را از هر دو طرف در آن سرخ کنید و روی حوله کاغذی قرار دهید تا روغن اضافی آن ها گرفته شود. سپس در ظرف موردنظر چیده، به همراه گوجه فرنگی و لیموترش تزیین و سرو کنید.

 

 

شنبه 8 اسفند 1394  2:27 PM
تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها