آش بادمجان
آش بادمجان
مواد لازم ...
بادمجان 2 کیلو
نخود 2 لیوان
عدس 1 لیوان
کشک دو لیوان سر خالی
پیاز و سیر به مقدار کافی
این آش خیلی خوشمزست و هر کی خورده دستورش از من گرفته ...
اول بادمجونا رو به اندازه 2بند انگشت خورد می کنیم و با پیاز و سیر و زرد چوبه تفت می دیم تا نرم و نیمه سرخ شه ... در مر حله بعد نخود و عدس را که از 2 شب قبل خیس خورده و پخته شده رو به بادجون اضافه می کنیم . در مرحله بعد توی یه قابلمه دیگه 2 قاشق روغن بریزید و 1 قاشق سر پر ارد و تفت بدید ...برای لعاب آش به این احتیاج داریم ( و البته بعضی ها بلغور می ریزن ولی به نظر من بدون بلغور خوشمزه تره ) بعد چند لیوان اب گوشت می ریزیم توش و هم می زنیم .... حالا این اب گوشت رو به بادمجونا اضافه می کنیم و می زاریم که جا بیفته و بادجونا یه کم له بشه و در اخر کشک را اضافه کنید و یه کم که جوش خورد اش امادست . بعد هم با کشک و نعناع و پیاز داغ تزین کنید .
یه نکته بگم که اب این اش باید خیلی کم باشه به اندازه ای که روی بادمجونا رو بگیره اگه دیدید سفته دوباره اب گوشت اضافه کنید چون بادمجونا هم اب می ندازه و اگه اش شل باشه خوب نمی شه .... از عصاره گوشت هم می تونید واسه اب گوشت استفاده کنید .
هر چی سیر و پیاز این غذا زیاد تر باشه خوشمزه تره...
شنبه 8 اسفند 1394 12:46 PM
تشکرات از این پست
nargesza