0

آش جو سیرابی

 
arezooo
arezooo
کاربر طلایی3
تاریخ عضویت : آبان 1392 
تعداد پست ها : 2286
محل سکونت : خراسان رضوی

آش جو سیرابی

آش جو

سیرابی متوسط که با قیچی به قطعات دو سانتی میبریم
سبزی آش نیم کیلو
جو یک لیوان
نخود و لوبیا چیتی هرکدام یک استکان
پیاز درشت دو عدد
سیر یک بوته
نعناع خشک
روغن زیتون یا کنجد یا مایع
کشک ساییده سفت یک لیوان
نمک و زردچوبه

حبوبات و جو را قبلا میخیسانیم و یکی دو بار آبشونو عوض میکنیم ، بعد یکی از پیازها را و نصف بوته سیر را نگینی می کنیم به همراه سیرابی توی قابلمه ( از جنس غیر آلومینیومی ) می ریزیم و کمی تفت میدهیم ، نمیخواهیم سرخ بشه فقط 3 یا 4 دقیقه بعد حدود نصف قاشق چای خوری زردچوبه اضافه میکنیم و کمی که هم زدیم نصف لیوان آب جوش می ریزیم ، یه جوش که زد به اندازه ای که برای پخت 3تا 4 ساعته سیرابی آب داشته باشیم یکجاآب جوش اضافه میکنیم (این روش پخت از تیره شدن رنگ غذا جلوگیری میکنه )
مدت زمان پخت سیرابی به اندازه و جنسش بستگی داره اواسط پخت جو و حبوبات را اضافه میکنیم و کمی روغن زیتون ، یا کنجد یا روغن مایع اضافه میکنیم و مراقبت میکنیم که سر نرود حرارت در طول مدت پخت کم باشد به استثنای لحظات تفت دادن و موقع اضافه کردن حبوبات که میخواهیم زود به جوش بیاد ...گاهی غذارا هم میزنیم و اگه لازم بود آب جوش اضافه میکنیم
وقتی سیرابی و حبوبات پختند و آب غذا اندازه شد سبزی آش را اضافه میکنیم تا غذا جا بیفته..نمک غذا را با توجه به نمک کشکمون تنظیم میکنیم تا موقع اضافه کردن کشک شور نشود...
کشک را کمی باز میکنیم ..من معمولا کشک را به جای آب با ماست باز میکنم که خوشمزه تر میشه
قبلاپیاز دومی و بقیه سیر و نعناع را با کمی روغن سرخ کردنی به پیاز داغ ونعناع داغ و سیر داغ تبدیل می کنیم
آش را میکشیم وبا مواد بالا تزیین میکنیم ... آشخاصی که سیرابی خالی پخته نمیخورند این آش را معمولا میخورند...نوش جان

عکسای آش سیرابی در ضمن خانمای کارمند عزیز از زود پز یا آرام پز میتونند استفاده کنند...

جهت مشاهده تصویر واقعی کلیک کنید

نام:	Photo0405.jpg
بازدید:	2
اندازه:	83.9 کیلوبایت
شناسه:	33034   جهت مشاهده تصویر واقعی کلیک کنید

نام:	Photo0377.jpg
بازدید:	1
اندازه:	87.4 کیلوبایت
شناسه:	33035  

جهت مشاهده تصویر واقعی کلیک کنید

نام:	Photo0368.jpg
بازدید:	0
اندازه:	38.8 کیلوبایت
شناسه:	33036

 

شنبه 8 اسفند 1394  12:39 PM
تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها