آش ماست
آش ماست
مواد لازم
یک عدد سینه مرغ
برنج یک پیمانه
لپه نصف پیمانه
شوید خورد شده یک پیمانه سر خالی
سیر 5 حبه
زردچوبه 1 ق چ
نمک و فلفل
ماست یک کیلو
پیاز داغ و نعناع داغ
دستور تهیه
مرغ را آبپز میکنیم.
برنج بهتر است نیم دانه باشد.
برنج را میشوییم و با آب میپزیم.
(بسته به جنس برنج میزان آب متغیر است اما حدود دو سه پیمانه برای یک پیمانه برنج) برنج باید کاملا پخته شود و لعاب بیاندازد.
سیر و زردچوبه و نمک و فلفل را میکوبیم.
مرغ را ریز تیکه میکنیم.
مخلوط سیر را به برنج اضافه کرده هم میزینم.
شوید خورد شده را اضافه میکنیم.
لپه را از قبل کامل میپزیم. لپه پخته شده را اضافه میکنیم.
و آش را هم میزینم.
ده دقیقه تا ربع ساعت اجازه میدهیم تا بپزید.
مرغ را اضافه میکنیم.
هم میزینم.
(آش را باید از اول کار تا آخر کار هم زد تا ته نگیرد)
کمی روغن اضافه کرده و اجازه میدهیم جا بیافتد . (حدود ده دقیقه)
(میتوانیم از روغن حاوی پیاز داغ استفاده کنیم)
از روی حرارت برداشته ماست را هم میزنیم.
به آش اضافه میکنیم
(هم زدن ماست قبل از اضافه شدن به آش کمک میکند که ماست نبرد)
با پیاز داغ و نعناع داغ تزئین کرده و نوش جان میکنیم
برای نعناع داغ: کمی روغن را گرم میکنیم و نعناع را اضافه کرده هم زده و از روی حرارت برمیداریم . نباید تغییر رنگ دهد
میدونید که آشپزهایی که سالها یه غذا رو درست کردن بیشتر با فرم و شکل و بافت غذا جلو میرن تا زمان. و دادن زمان یه کم سخته. امیدوارم این میزان زمانی که دادم رو فقط در حد راهنمایی به کار ببرید و بسته به جنس برنج و لپه زمان پخت رو تنظیم کنید و به یاد داشته باشید که مرتب چشیدن خیلی کمک میکنه
یه چیز دیگه که باید بگم اینه که من آش ماست رو با ماست ترش بیشتر دوست دارم و حتی گاهی وقتها خودم ظرف ماست رو میارم و به کاسه خودم ماست بیشتری اضافه میکنم.
این هم از آش ماست من که به نظرم خیلی خیلی خوشمزه بود
و البته مناسب فصل تابستون
شنبه 8 اسفند 1394 12:12 PM
تشکرات از این پست
nargesza