یک نوع آش اماج
یک نوع آش اماج
موادلازم :
عدس---------------------- یک پیمانه
سبزی آش خرد------------- شده نیم کیلو
چغندر متوسط --------------------یک عدد
آب گوشت یا قلم---------------- به اندازه لازم
اماج----------------------------- یک ونیم پیمانه
پیاز متوسط ---------------------چهار عدد
زرد چوبه------------------------ یک ق . چ
نمک و فلفل سیاه و روغن----- به اندازه لازم
طرز تهیه اوماج :
مقدرای آرد راکمی نمک میزنیم والک می کنیم و با دست کمی آب روی آن میپاشیم آردی که مرطوب شده را بین دو کف دست بمالید تا دانه های خمیر به اندازه ی دانه های ریز دربیاید و سپس الک کنید و در سینی فر بریزید و ۱۵ دقیقه در آن قرار دهید تا اماج خشک شود .
طرز تهیه آش اماج :
عدس را در یک لیتر آب بپزید .
دو عدد پیاز را خلال کنید و درظرفی که می خواهید آش را بپزید کمی با روغن تفت دهید تا نرم شود ، زرد چوبه را اضافه کنید همراه پیاز، خیلی کم تفت دهید . بعد عدس پخته ، سبزی آش، لبوی رنده شده ،آب گوشت را به عدس اضافه کنید وبگذارید تا بپزد و بعدازاز نیم ساعت اماج را اضافه کنید، و مرتب هم بزنید تا اماج ها به هم بچسبد . نمک و فلفل فراوان هم داخل آن بریزید وبگذاری تا آش بپزد و جابیفتد .اگر مقدار آب آش کم بود ، مقداری آب جوش به آن اضافه کنید . فلفل این آش هر چه بیشتر باشد خوشمزه تر است.دو عدد پیاز دیگر را تفت دهید تا طلایی شود و موقعی که آش را در ظرف مورد نظر کشیدید روی آش بریزید و بانعنا داغ تزئین کنید .
شنبه 8 اسفند 1394 11:54 AM
تشکرات از این پست
nargesza