0

یک نوع آش اماج

 
arezooo
arezooo
کاربر طلایی3
تاریخ عضویت : آبان 1392 
تعداد پست ها : 2286
محل سکونت : خراسان رضوی

یک نوع آش اماج

یک نوع آش اماج

موادلازم :

عدس---------------------- یک پیمانه
سبزی آش خرد------------- شده نیم کیلو
چغندر متوسط --------------------یک عدد
آب گوشت یا قلم---------------- به اندازه لازم
اماج----------------------------- یک ونیم پیمانه
پیاز متوسط ---------------------چهار عدد
زرد چوبه------------------------ یک ق . چ
نمک و فلفل سیاه و روغن----- به اندازه لازم


طرز تهیه اوماج :

مقدرای آرد راکمی نمک میزنیم والک می کنیم و با دست کمی آب روی آن میپاشیم آردی که مرطوب شده را بین دو کف دست بمالید تا دانه های خمیر به اندازه ی دانه های ریز دربیاید و سپس الک کنید و در سینی فر بریزید و ۱۵ دقیقه در آن قرار دهید تا اماج خشک شود .

طرز تهیه آش اماج :

عدس را در یک لیتر آب بپزید .
دو عدد پیاز را خلال کنید و درظرفی که می خواهید آش را بپزید کمی با روغن تفت دهید تا نرم شود ، زرد چوبه را اضافه کنید همراه پیاز، خیلی کم تفت دهید . بعد عدس پخته ، سبزی آش، لبوی رنده شده ،آب گوشت را به عدس اضافه کنید وبگذارید تا بپزد و بعدازاز نیم ساعت اماج را اضافه کنید، و مرتب هم بزنید تا اماج ها به هم بچسبد . نمک و فلفل فراوان هم داخل آن بریزید وبگذاری تا آش بپزد و جابیفتد .اگر مقدار آب آش کم بود ، مقداری آب جوش به آن اضافه کنید . فلفل این آش هر چه بیشتر باشد خوشمزه تر است.دو عدد پیاز دیگر را تفت دهید تا طلایی شود و موقعی که آش را در ظرف مورد نظر کشیدید روی آش بریزید و بانعنا داغ تزئین کنید .

جهت مشاهده تصویر واقعی کلیک کنید

نام:	777879.jpg
بازدید:	4
اندازه:	21.2 کیلوبایت
شناسه:	40093

 

شنبه 8 اسفند 1394  11:54 AM
تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها