برخی از مضرات دیگر سوزنی برگهای غیربومی
1- عدم تطابق با زیست بوم ایرانی که درختان برگریز دارد.
گیاهان درختی ایران، به جز چند نمونه سوزنی برگ که در شرایط و مناطق محدودی زندگی می کنند، همگی برگریز هستند و گیاهان غیر درختی، قارچها، میکروارگانیسمها و جانوران بومی ایران نیز خودشان را مدتهاست که با چنین درختانی وفق داده اند. در ابتدای بهار که درختان برگریز هنوز برگ ندارند، نور خورشید بیشتر به خاک می رسد، دمای خاک، گیاهان علفی و میکروارگانیسمها به سرعت افزایش می یابد، خاک غنی می شود و در مدت کوتاهی زیست بوم کوچکی پای درختان بهاری تشکیل می شود که بقای جنگل را تضمین می کند. اما در پای درختان سوزنی برگ، همیشه تاریک و سایه است و میکروارگانیسمها و گیاهان کوچک، بخصوص افزایش دهندگان نیترات خاک، فرصت رشد بهاری پیدا نمی کنند.
2- برهم خوردن تعادل نیترات
این گیاهان تعادل نیترات خاک را بشدت به هم می زنند. خود سوزنی برگها نیاز چندانی به نیترات ندارند، در حالی که اغلب گیاهان دیگر نیاز به فعالیت میکروارگانیسمهای نیترات ساز دارند. در پای درختان سوزنی برگ نیترات کافی تولید نمی شود و البته خاک شروع به اسیدی شدن می کند.
3- برهم خوردن تعادل آب
درختان سوزنی برگ مخصوص مناطق کم آب و خشک هستند. این گیاهان نه تنها برای زنده ماندن در مناطق خشک تطابق یافته اند، بلکه آب و هوا را حتی خشکتر هم می کنند. میزان آبی که این درختان از زمین جذب می کنند، به اندازه درختان پهن برگ است، در حالی که میزان آبی که به صورت تعریق به هوا پس می دهند، بسیار کمتر است. به علاوه آنها مانع رسیدن حدود یک پنجم آب باران به زمین می شوند. در حقیقت گیاهان مخروطی، در شرایط خشک بهتر رشد می کنند، بنابراین شرایط رقابت را به نفع خود تغییر می دهند تا پس از خشک شدن اقلیم گیاهان دیگر نتوانند رشد کنند و بمیرند. در کشورهای اروپایی که منابع آب از ایران وضعیت بسیار بهتری دارند، برای پیشگیری از خشک شدن اقلیم، درختان مخروطی با درختان پهن برگ جایگزین می شوند. این خشکی اقلیم همان وضعیتی است که در حالت پیشرفته در صحرای آریزونا )موطن اصلی سرو نقرهای( هم دیده می شود.
4- برهم خوردن تعادل هوموس
درختان پهن برگ هر سال با خزان کردن، مقدار زیادی مواد غذایی به خاک محل زندگی خود باز می گردانند که با تجزیه شدن به کودی مناسب و مفید برای بقای جنگل تبدیل می شود.
سوزنی برگها نه تنها خزان نمی کنند، بلکه وجود رزین، تربانتین و دیگر متابولیتها، مانع تجزیه مواد اندک پسمانده از مخروطیان می شود، مواد گیاهی تجزیه نشده می مانند، اسیدی می شوند و گیاهان بومی ما )که اغلب قلیایی پسند هستند( منقرض می شوند
5- از میان رفتن تنوع جانوری
سوزنی برگها برای گرده افشانی نیاز به حشرات ندارند. بنابراین غذایی هم برای حشرات گرده افشان تولید نمی کنند. در حالی که گیاهان پهن برگ به حشرات وابسته هستند و به همین دلیل غذای مورد علاقه حشرات را هم تهیه می کنند. وقتی در یک ناحیه درختان سوزنی برگ به جای گیاهان پهن برگ رشد می کنند، حشرات گرده افشان مثل زنبورها و پروانه ها نیز منقرض می شوند.