0

مبحث 118 طرح صالحين: «من يك درخت هستم!»

 
8pooria
8pooria
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : آبان 1392 
تعداد پست ها : 5257
محل سکونت : خراسان رضوی

پاسخ به:من يك درخت هستم......مبحث 118 طرح صالحين.

ضمن عرض خسته نباشيد خدمت دوستان راسخوني امتيازات مبحث 118 صالحين به شرح ذيل مي باشد.

rasekhoun

            70        

sadra122

130

mostafamostafa

420

ahmadfarm

270

monaaa

70

Sajjadalizadehs

80

hedie_ze

220

aminaskari

60

electronicmag

60

mansoor67

90

arezooo

340

zaker7007

60

khatami

80

farshon

70

rbahar91

90

mohandesvahidpour

220

ehsan007060

140

ria1365

70

setareh_1373

90

yassinmoradi

170

mhzahraee

160

shirdel2

110

fazli1184r132

80

pebdani

70

rezamzd

150

nargesza

250

maryamjoon

70

 

دلم به مستحبی خوش است که جوابش واجب است:

السلام علیک یا بقیة الله فی ارضه

مدیر گروه زبان انگلیسی

 

شنبه 15 اسفند 1394  10:05 AM
تشکرات از این پست
Sajjadalizadehs imanmahmodiyan mhzahraee mosabeghat_ravabet nargesza
imanmahmodiyan
imanmahmodiyan
کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت : تیر 1391 
تعداد پست ها : 4
محل سکونت : اصفهان

پاسخ به:من يك درخت هستم......مبحث 118 طرح صالحين.

با عرض سلام خدمت همه دوستان راسخونی :

با توجه به نزدیک شدن به روز درختکاری ،  دستورالعمل کاشت نهال رو واسه عزیزان آماده کردم  که پیشنهاد میکنم قبل از کاشت نهال حتما مطالعه کنید.

دستورالعمل فني كاشت نهال
1-
شخم زمين:با استفاده از گاوآهنهاي قلمي يا دكمپكتور زمين بايد به عمق120 تا130 سانتيمتر بصورت دو شخم عمود بر هم نرم وآماده گردد.
2- تهيه نقشه: براي كاشت درختان ميوه روشهاي مختلفي از جمله مربعي، مستطيلي، مثلثي و داربستي وجود دارد روشهاي مستطيلي و مثلثي از ديگر روش ها بهتر است چون در اين دو روش درختان از نور گيري بهتري برخوردار بوده و كمترين سايه اندازي را بر روي هم خواهند داشت . از كاشتن درختان به روش مربع در مناطق سردسير بايد خوداري گردد زيرا اين روش مخصوص مناطق گرمسيري است در اين روش درختان در صبح و بعد ظهر بر روي هم سايه اندازي دارند و عملكرد به شدت پائين مي آيد .
3- حفر گودال: ابعاد گودال بسته به حاصلخيزي، جنس خاك و نوع درخت متغير است. در صورت مساعد بودن شرايط خاك بهتر است ابعاد گودال به طول 50 سانتيمتر ، عرض50 سانتيمتر و عمق 50 سانتيمتر باشد. در اراضي داراي خاك ضعيف و سنگلاخي ابعاد گودال به طول 100سانتيمتر، عرض 80 سانتيمتر و عمق 150 سانتيمتر در نظر گرفته مي شود. با اين روش كشت، درختان در مدت يك سال به اندازه دو تا سه سال رشد مي كنند و در دراز مدت هيچ مشكلي براي رشد و نمو درخت بوجود نمي آيد.درموقع حفر گودال، خاك سطح الارض(قسمت بالا) در سمت راست و خاك پائين در سمت چپ گودال ريخته شود. در زمان كاشت نهال خاك سطح الارض (كه قويتر و حاصلخيزتر است) را با كود دامي پوسيده مخلوط نموده، و اطراف نهال با آن پر خواهد شد
4- خاك مناسب: بطور كلي اكثر درختان ميوه طالب خاكهاي سبك (شني لومي) با اسيديته 7-6مي باشند. در صورت نامساعد بودن خاك، با انتخاب پايه مناسب مي توان مشكل را برطرف نمود. از كاشت درختان هلو در خاكهاي سنگين بايد خودراي شود. چون پس از مدتي برگهاي هلو كوچك و زرد رنگ شده ودر نهايت شروع به ريزش مي نمايند. خاك هاي سنگين مناسب درختان آلو و گلابي است. در خاكهاي آهكي و شني و سنگلاخي نيز درختان گيلاس، گردو و زردآلو.بهترين عملكرد را دارند.

5- انتخاب نوع درخت ورقم مناسب آن: از كاشت درختان گردو ،زردآلو، سيب، گلابي(ديررس)،هلوهاي زودرس (اسپرينگ تايم يا 60روزه و زعفراني اول رس )و آلو(بخارا يا درگزي )در دشت خوداري گردد، چون در اكثر سال ها دچار سرمازدگي بهاره مي شوند. براي كاشت درختان ميوه بهتر است حداقل از دو تا سه رقم سازگار در منطقه استفاده گردد تا گرده افشاني به بهترين نحو صورت گيرد و ريسك توليد محصول كاهش يابد.

6- تهيه و حمل نهال: بهتر است از خزانه هاي مورد تائيد كميته نهال استان نهال داراي اتيكت تهيه گردد و بصورت شكلات پيچ تا محل مورد نظر انتقال يابد و بلافاصله كشت گردد. در غير اين صورت روي ريشه ها را بپوشانيده تا ريشه هاي مويي خشك نشوند.

7- آرايش ريشه و ضدعفوني نهال: پس از حذف ريشه هاي زخمي و شكسته، با استفاده از 50ليتر آب، 7 كيلوگرم كود دامي تازه و 300 گرم سم قارچ كش ميتوان معجوني آماده كرده و ريشه ها نهال را با آن ضدعفوني نمود .
8- سر برداري نهال: بدون استثنا در موقع كاشت نهال بايد سر برداري صورت گيرد تا تعادل قسمت هوايي و زميني برقرار گردد. بستگي به نوع درخت سر برداري متغير مي باشد. بطور كلي براي اكثر درختان همچون سيب،گلابي،به وآلو يك متر و براي هلو و شليل 80-60سانتيمتر وبراي گردو 120 سانتيمترسربرداري مناسب است. با توجه به خالي بودن ساقه گردو جهت جلوگيري از نفوذ آب به داخل ساقه محل برش بايد با چسب پيوند پوشانيده شود .
9- جهت و ارتفاع كاشت نهال: براي گيرايي بيشتر،توليدكنندگان نهال پيوند را در سمت شمال مي زنند، لذا هنگام كاشت نهال بايد پيوندك در سمت شمال قرار گيرد. در غير اين صورت 7-5 سال بعد،از تنه درخت صمغ خارج شده و باعث خشك شدن آن مي شود.همچنين موقع كاشت نهال پيوندك بايد20-10 سانتيمتر بالاتر از سطح خاك باشد تا خفه نشود.
10- آبياري:لازم است بلافاصله پس از كاشت نهال، آبياري دقيق انجام گيرد. در صورت نبودن آب، با پا خاك اطراف نهال را فشرده تا هواي اطراف ريشه هاخارج شود و از خشك شدن نهال جلوگيري گردد.

 

شنبه 15 اسفند 1394  1:18 PM
تشکرات از این پست
8pooria ehsan007060 nargesza
morteza237
morteza237
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : دی 1391 
تعداد پست ها : 1979
محل سکونت : خراسان رضوی

پاسخ به:من يك درخت هستم......مبحث 118 طرح صالحين.

همه‌ساله چنین روزی به‌عنوان «روز درختکاری» در ایران گرامی داشته می‌شود.
درختکاری یکی از سنن پسندیده در اسلام است که به کرات نسبت به آن در روایات تأکید شده است. امام صادق (ع) در این باره می‌فرمایند: «شش چیز است که مؤمن پس از مرگ از آن‌ها بهره‌مند می‌شود: فرزند صالح، مصحفی که از او بماند، چاه آبی که حفر کرده باشد، آبی که جاری کند، سنت نیکی که بنهاد و درختی که بکارد.» بیش از بیست آیه قرآن کریم، به سر و راز رویش گیاهان اشاره می‌کند.
در ادیان و فرهنگ‌های مختلف جهان، درخت و درختکاری جایگاه خاصی دارد. دین مقدس اسلام نیز به کاشت درخت تشویق و ترغیب کرده است و بعضی از بزرگان دین به این امر اشتغال داشته‌اند. حضرت علی (ع) در مدینه باغ‌های خرمای فراوانی به‌وجود آورد و بیش‌تر آن‌ها را در راه خدا وقف کرد. پیامبر (ص) نیز می‌فرمایند: «اگر شخصی درختی بکارد یا مزرعه‌ای را به زیر کشت ببرد و انسان‌ها، حیوانات یا پرندگان از آن بخورند، این کار صدقه‌ای از طرف آن شخص شمرده می‌شود.»
قرن‌ها پیش از آن‌که دانشمندان غربی به ارائه نظریه‌های زیست‌محیطی بپردازند، دین اسلام به محیط زیست و رابطه انسان و موجودات زنده با آن توجه داشته است. امروزه انسان با مشکلات زیست‌محیطی مختلفی روبه‌روست. تخریب کره زمین، انقراض گونه‌های جانوری و گیاهی، آلودگی هوا، آب و رودخانه‌ها، تخریب جنگل‌ها و مشکلات دیگر، همگی نتیجه کاربرد فن‌آوری‌های لجام‌گسیخته است.
انسان امروزه در پی حل مشکلات محیط زیست خویش برآمده است و اسلام با دارا بودن منابع غنی، راهکارهایی برای حل آن ارائه می‌دهد. احیای زمین و کاشت درختان، همواره در فرهنگ اسلامی جایگاه خاصی داشته و مورد توجه بوده است. پیامبر (ص) در این باره می‌فرمایند: «هر کس درختی بکارد و از آن مراقبت کند تا بزرگ شود و ثمر دهد، در جهان آخرت پاداش خواهد گرفت.»
در جمهوری اسلامی ایران به‌همین مناسبت و به‌منظور توجه هرچه بیش‌تر مردم به امر مهم درختکاری و حفظ منابع محیط زیست و زیست‌محیطی، پانزدهم اسفندماه به‌نام «روز درختکاری» و پانزدهم تا بیست و دوم اسفندماه هر سال نیز تحت عنوان «هفته منابع طبیعی» نام‌گذاری شده است.

خدایا چنان کن سرانجام کار                              تو خوشنود باشی و ما رستگار

شنبه 15 اسفند 1394  2:58 PM
تشکرات از این پست
nargesza
morteza237
morteza237
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : دی 1391 
تعداد پست ها : 1979
محل سکونت : خراسان رضوی

پاسخ به:من يك درخت هستم......مبحث 118 طرح صالحين.

امروز دلِ زمین شاد است و آسمان به راحتی نفس می‏کشد. پرنده‏ها سرود بهاری سرداده‏اند و خورشید با دل‏گرمی بر زمین می‏تابد. همه مردم با زمین مهربان شده‏اند و به یاری طبیعت آمده‏اند. امروز جشن پیوند مردم با طبیعت است. دست‏ها نهال دوستی می‏کارند و دل‏های بهاری، خزان را فراری می‏دهند. امروز روز درختکاری است. بیایید با زمین آشتی کنیم و هر یک درختی به نشانه مهر و دوستی در آن بنشانیم.

درختکاری نوعی عبادت
یکی از زیباترین و پرثمرترین نعمت‏های پروردگار متعال، درخت است که بخش قابل توجهی از نیازهای انسان و سایر موجودات زنده را برآورده می‏سازد، تا حدی که انسان برای آن نوعی ارزش معنوی قائل است. درختکاری علاوه بر داشتن پشتوانه‏ای از علایق ملی و سنت تاریخی در ایران، با اعتقادات مذهبی مردم نیز پیوند دارد. کاشتن درخت امری است که اجر اخروی در پی دارد و از حرمت و قداست ویژه‏ای برخوردار است، تا حدی که کاشت درخت، نوعی عبادت فرض شده و حتی در این باره روایات معتبری از پیامبر اکرم صلی‏الله‏علیه‏و‏آله و ائمه معصومین علیهم‏السلام نقل شده است.

دفتر معرفت
قرآن کریم در سوره انعام، آنجا که دلایل توحید را بر می‏شمارد، درخت و گیاهان را نشانه‏ای برای اهل ایمان ذکر می‏کند و می‏فرماید: «... و به وسیله آن [آب] گیاهان گوناگون رویاندیم و از آن ساقه‏ها و شاخه‏های سبز خارج ساختیم و از آن‏ها دانه‏های متراکم و شکوفه نخل خوشه‏هایی با رشته‏های باریک بیرون فرستادیم و باغ‏ها از انواع انگور و زیتون و انار، ... به میوه آن و طرز رسیدنش بنگرید که در آن نشانه‏هایی برای افراد با ایمان است.»

در قرآن، آیات دیگری نیز به چشم می‏خورد که با اشاره به درختان و چگونگی رویش آنها، برای معرفت و پرستش پروردگار یکتا، نشانه‏هایی را ذکر کرده است.

برگ درختان سبز در نظر هوشیار  هر ورقش دفتری است معرفت کردگار 

توزیع نهال در روز درختکاری
از پانزدهم تا بیست و دوم اسفند ماه، هفته «منابع طبیعی تجدید شونده» در کشورمان نام‏گذاری شده است که نخستین روز این هفته، «روز درختکاری» است و مراسم ویژه‏ای به همین مناسبت برپا می‏شود. در این هفته، نهال انواع درختان، متناسب با شرایط جوی ایران بین مردم توزیع می‏گردد و شیوه‏های کاشت درخت به علاقه‏مندان آموزش داده می‏شود. امیدواریم که با ترویج این سنت حسنه، شاهد محیطی با طراوت در سرتاسر میهن عزیزمان باشیم.

حفظ درختان
درخت یکی از نعمت‏های الهی است و انسان وظیفه دارد در حفظ و توسعه آن بکوشد. هر درختی که در گوشه‏ای روییده و شاخ و برگ گسترده است، متعلق به همه مردم است و بخشی از ثروت ملی محسوب می‏شود. بنابراین، حراست از درختان و جلوگیری از نابودی آنها جزء وظایف شرعی و ملّی ماست و کوتاهی در این زمینه، ضایع کردن نعمت است و گناه محسوب می‏شود؛ زیرا درختان به عنوان یکی از مهم‏ترین منابع تجدید شونده طبیعی، نقش بسیار مهمّی در زندگی ما دارند. امام صادق علیه‏السلام در این باره می‏فرماید: «انسان به کاشتن درخت، آب دادن و مواظبت کردن از آن مکلّف شده است».

امیرالمؤمنین علیه‏السلام و درختکاری
حضرت امیرالمؤمنین علیه‏السلام با دست مبارک خویش و تلاش بسیار به ایجاد نخلستان می‏پرداخت. ایشان زندگی خود را با کشاورزی تأمین می‏کرد و بخش عمده‏ای از درآمد نخلستان‏ها را در قالب وقف در اختیار فقرا قرار می‏داد و یا در کارهای خیر دیگر استفاده می‏کرد. او از این راه توانست هزار بنده را آزاد کند. امام باقر علیه‏السلام می‏فرماید: «مردی حضرت علی علیه‏السلام را دید که روی کیسه‏ای پُر از هسته خرما نشسته است. عرض کرد: یااباالحسن، این چیست؟ فرمود: صد هزار درخت خرما، ان شاءالله». امام باقر علیه‏السلام می‏فرماید: «علی علیه‏السلام همه هسته‏ها را کاشت و حتی یک هسته را نیز باقی نگذاشت».

درختان و یاد معاد
دیدن بیابان مرده‏ای که خداوند متعال لباس سبز بر آن می‏پوشاند و هم‏چنین مشاهده نشوونما و زندگی درختان، برهانی برای اهل تفکر و صاحبان بصیرت است که به چگونگی معاد و زنده شدن پس از مرگ پی ببرند:

این بهار نو ز بعد برگ ریز  هست برهان بر وجود رستخیز 

یکی از اصحاب رسول خدا صلی‏الله‏علیه‏و‏آله از آن حضرت پرسید: «چگونه خداوند مُردگان را زنده می‏کند و نمونه آن در جهان حقیقت چیست»؟ حضرت فرمود: «آیا از سرزمینی عبور نکرده‏ای که خشک و مُرده باشد و سپس [بار دیگر] از آن‏جا عبور کنی، در حالی که از خرّمی به جنبش در آمده است»؟ عرض کرد: «بلی». حضرت فرمود: «این گونه خداوند مردگان را زنده می‏کند».

نعمت بی‏کران الهی
درختان علاوه بر تلطیف هوا و پالایش آن، موجب حفظ محیط زیست، ایجاد فضایی سرسبز و زیبا برای گردش و تأمین آب‏های زیر زمینی می‏شوند. درختان هم‏چنین در ازدیاد آب رودخانه‏ها و چشمه سارها، حفظ خاک و جلوگیری از فرسایش آن و حاصل‏خیزی زمین‏های کشاورزی نقش به‏سزایی دارند. کاشت درختان در اطراف مزارع، دست‏رنج کشاورزان را از گزند باد در امان می‏دارد. هم‏چنین با کاشت درخت، می‏توان از پیشروی بیابان‏ها و کویرها جلوگیری می‏کند. علاوه بر اینها، میوه بسیاری از درختان، خوردنی است و برگ برخی از آنها مصرف دارویی دارد. چوب درختان نیز در تأمین نیازهای اساسی صنایع چوب و فراورده‏های فرعی آن استفاده می‏شود. این همه، تنها برخی از فواید و استفاده‏های درخت ـ این نعمت بی‏کران الهی ـ است. پس باید درختان را قدر دانست و در حفظ و گسترش آنها کوشید.

ضرورت حفظ جنگل‏ها
صنعتی شدن شهرها از یک سو و تخریب جنگل‏ها از سویی دیگر، آلودگی هوا را به شدت افزایش داده است. کارشناسان، مقدار فضای سبزی که اکسیژن مورد نیاز هر فرد را در طول یک سال تأمین می‏کند،150 متر مربع تخمین زده‏اند؛ در حالی که این مقیاس برای هر ایرانی، بسیار کمتر از این میانگین است. بدین ترتیب و با توجه به محدودیت اراضی جنگلی و فضای سبز کشور، حراست شدید از جنگل‏های موجود، اجرای طرح‏های گسترده جنگل کاری و نیز احیای جنگل‏های مخروبه کشورمان، اهمیت بسیاری در حفظ سلامت مردم دارد.

خطر انقراض درختان
تخریب جنگل‏های کشور، در سال‏های اخیر، روند رو به رشدی داشته است؛ به گونه‏ای که مساحت جنگل‏های ایران نسبت به سال‏های گذشته، کاهش چشم‏گیری یافته است. کارشناسان تخمین زده‏اند که برای جبران این کاهش، سالانه باید میلیون‏ها نهال جنگلی در ایران کاشته شود. با ترویج درختکاری و حراست از جنگل‏ها و استفاده علمی از درختان و تکثیر گونه‏های آنها، نه تنها میزان منابع چوب جنگلی کاهش نمی‏یابد، بلکه بر شمار درختان نیز افزوده می‏شود. بنابراین، استفاده بی‏رویه و غیرعلمی از چوب درختان، هم موجب تخریب و از بین رفتن جنگل‏ها می‏شود و هم اقتصاد کشور را با رکود مواجه می‏سازد.

شمار درختان را افزایش دهیم
با توجه به این‏که هر روز از دامنه جنگل‏های کشور کاسته می‏شود، برای پایان بخشیدن به روند تخریب جنگل‏ها و از بین رفتن درختان، روی آوردن به اجرای سیاست‏های کلان، در بخش منابع طبیعی، ضروری به نظر می‏رسد. ترویج فرهنگ و سنت حسنه درختکاری و جلوگیری از انهدام جنگل‏ها، نیازمند همت و تلاش مشترک دولت و مردم است. رهبر معظم انقلاب اسلامی، ضمن تأکید فراوان بر اهمیت کاشت درخت در هر مکانی که امکان آن وجود دارد، تصریح کرده‏اند: «اگر هر فرد ایرانی فقط یک نهال بکارد، میلیون‏ها درخت بر آنچه موجود است، افزوده خواهد شد».

خدایا چنان کن سرانجام کار                              تو خوشنود باشی و ما رستگار

شنبه 15 اسفند 1394  3:00 PM
تشکرات از این پست
nargesza
morteza237
morteza237
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : دی 1391 
تعداد پست ها : 1979
محل سکونت : خراسان رضوی

پاسخ به:من يك درخت هستم......مبحث 118 طرح صالحين.

درختکاری در کلام رسول اکرم صلی‏الله‏علیه‏و‏آله
پیامبر گرامی اسلام در اهمیت درختکاری می‏فرمایند:

اگر قیامت فرا رسد و در دست یکی از شما نهالی باشد، چنانچه بتواند برنخیزد تا آن نهال را بکارد، این کار را انجام دهد.

هیچ مردی نیست که درختی بنشاند، مگر این‏که خداوند به اندازه میوه‏ای که آن درخت می‏دهد، برایش اجر می‏نویسد.

هر که درختی بنشاند و در راه نگه‏داری و رسیدگی به آن صبر کند تا میوه دهد، در قبال هر میوه‏ای از آن، یک صدقه نزد خدا برایش منظور می‏شود.

خدایا چنان کن سرانجام کار                              تو خوشنود باشی و ما رستگار

شنبه 15 اسفند 1394  3:01 PM
تشکرات از این پست
ehsan007060 nargesza
morteza237
morteza237
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : دی 1391 
تعداد پست ها : 1979
محل سکونت : خراسان رضوی

پاسخ به:من يك درخت هستم......مبحث 118 طرح صالحين.

درخت

تو قامت بلند تمنایی ای درخت

همواره خفته است

در آغوشت آسمان

بالایی ای درخت !

دستت پر از ستاره و

جانت پر از بهار

زیبایی ای درخت !

وقتی كه بادها

در برگ های درهم تو لانه می كنند

وقتی كه بادها

گیسوی سبزفام تو را شانه می كنند

غوغایی ای درخت !

وقتی كه چنگ وحشی باران گشوده است

در بزم سرد او

خنیاگرغمین خوش آوایی ای درخت !

در زیر پای تو ، اینجا شب است و شب زدگانی

كه چشمشان ، صبحی ندیده است .

تو ، روز را كجا ؟!

خورشید را كجا ؟!

دردشت دیده غرق تماشایی ای درخت !

چون با هزار رشته تو با جان خاكیان ،

پیوند می كنی

پروا مكن ز رعد !

پروا مكن ز برق ،

كه بر جایی ای درخت !

سر بر كش ای رمیده كه

همچون امید ما

با مایی و

یگانه و

تنهایی ای درخت !

خدایا چنان کن سرانجام کار                              تو خوشنود باشی و ما رستگار

شنبه 15 اسفند 1394  3:03 PM
تشکرات از این پست
8pooria nargesza
ehsan007060
ehsan007060
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : فروردین 1393 
تعداد پست ها : 10952
محل سکونت : خراسان رضوی

امتیازات مبحث 118 طرح صالحين.

ضمن عرض خسته نباشيد خدمت دوستان راسخوني امتيازات مبحث 118 صالحين به شرح ذيل مي باشد.

rasekhoun

            70        

sadra122

130

mostafamostafa

420

ahmadfarm

270

monaaa

70

Sajjadalizadehs

80

hedie_ze

220

aminaskari

60

electronicmag

60

mansoor67

90

arezooo

340

zaker7007

60

khatami

80

farshon

70

rbahar91

90

mohandesvahidpour

220

ehsan007060

140

ria1365

70

setareh_1373

90

yassinmoradi

170

mhzahraee

160

shirdel2

110

fazli1184r132

80

pebdani

70

rezamzd

150

nargesza

250

maryamjoon

70

 

شنبه 15 اسفند 1394  7:55 PM
تشکرات از این پست
mhzahraee 8pooria nargesza
ehsan007060
ehsan007060
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : فروردین 1393 
تعداد پست ها : 10952
محل سکونت : خراسان رضوی

پاسخ به:من يك درخت هستم......مبحث 118 طرح صالحين.


 

ضمن عرض خسته نباشيد خدمت دوستان راسخوني امتيازات مبحث 118 صالحين به شرح ذيل مي باشد.

rasekhoun

            70        

sadra122

130

mostafamostafa

420

ahmadfarm

270

monaaa

70

Sajjadalizadehs

80

hedie_ze

220

aminaskari

60

electronicmag

60

mansoor67

90

arezooo

340

zaker7007

60

khatami

80

farshon

70

rbahar91

90

mohandesvahidpour

220

ehsan007060

140

ria1365

70

setareh_1373

90

yassinmoradi

170

mhzahraee

160

shirdel2

110

fazli1184r132

80

pebdani

70

rezamzd

150

nargesza

250

maryamjoon

70


با عرض سلام و احترام خدمت شما دوستان عزیز؛

 

از اینکه مطابق هفته‌های گذشته، این مبحثِ طرح صالحین را نیز پیگیری و همراهی نمودید، بسیار ممنون و سپاسگزاریم. 

 

جا دارد از کاربر محترم 8pooria که مبحث مفیدی برای این هفته ایجاد و مدیریت کردند، تشکّری ویژه داشته باشیم. مطابق قوانین تالار صالحین، به ایشان در خصوص ایجاد و مدیریت مبحث 118 و پیگیری بسیار خوب ایشان در پیشبُرد این مبحث، 350 امتیاز تعلّق خواهد گرفت.

 

سلامتی و بهروزی شما عزیزان را از درگاه ایزد منّان خواستاریم.

 

شاد و سلامت باشید...

 

شنبه 15 اسفند 1394  7:58 PM
تشکرات از این پست
mhzahraee 8pooria mosabeghat_ravabet nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها