0

کوکوی تره

 
arezooo
arezooo
کاربر طلایی3
تاریخ عضویت : آبان 1392 
تعداد پست ها : 2286
محل سکونت : خراسان رضوی

کوکوی تره

کوکوی تره



مواد لازم :

تره----------------- نیم کیلو
تخم مرغ -----------4 عدد
روغن-------------- 2/1 پیمانه
زردچوبه------------ یک ق چ
آرد گندم----------- یک ق غ
گردوی خرد شده--------------- به دلخواه مقداری
نمک و فلفل-------------------- به اندازه لازم


طرزتهیه :

سر و ته سبزی تره را بگیرید ودسته سبزی تره ای که در دست دارید ،طوری که سرتره ها

بین انگشت شست و اشاره قراربگیردبعد با چاقوی تیزی به پهنای یک چهارم سانت خرد

کنید بعد از خرد کردن تره ، خوب آن را بشویید و در صافی بریزید تا آب آن خارج شود .

سپس تره ها را به مدت یکی دو ساعت روی یک دستمال تمیز یا روی سینی پهن کنید تا

آب اضافی آن گرفته شود .

تخم مرغ ، زردچوبه ، آرد ، نمک و فلفل را در ظرفی مناسب بریزید و خوب هم بزنید تا صاف

و یکدست شود ، بعد تره را به مخلوط تخم مرغ اضافه کنید و حدوداً ۵ دقیقه بزنید تا خوب

مخلوط شود. سپس یک تابه ی نچسب راکه اندازه آن متناسب با مایه کوکو باشد را روی

حرارت بگذارید و روغن رادرون آن بریزد وقتی روغن کاملاً داغ شدمایه کوکو رادرون

تابه بریزید و روی آن رابا پشت قاشق صاف کنید ، و چند تکه گردو روی آن قرار دهید،

درب تابه و یا یک دمکنی روی آن بگذارید و حرارت را کم کنید تا زیر کوکو برشته شود

و کوکو پف کند، سپس کوکو را به قطعات سه گوش یا مربع برش بزنید وقطعات کوکو را

برگردانید تا طرف دیگرآنها برشته شود.

اگر خواستید که کوکو را در فر طبخ کنید ، ۱۵ دقیقه قبل فر را روشن کنید وروغن را در

تابه بریزید و درون فرداغ کنید، بعد مایه کوکو را درآن بریزید و روی آن راصاف کنید

و درون فرقرار دهید تا با حرارت۳۵۰ درجه به مدت ۴۵ دقیقه بپزد و دیگر لازم نیست که

درب آن را بگذارید و کوکو را پشت ورو کنید.

جهت مشاهده تصویر واقعی کلیک کنید

نام:	y%20%2860%29.jpg
بازدید:	1
اندازه:	63.2 کیلوبایت
شناسه:	33365   جهت مشاهده تصویر واقعی کلیک کنید

نام:	2000000.jpg
بازدید:	0
اندازه:	57.6 کیلوبایت
شناسه:	33366  

جهت مشاهده تصویر واقعی کلیک کنید

نام:	4000000.jpg
بازدید:	1
اندازه:	72.4 کیلوبایت
شناسه:	33367

 

پنج شنبه 6 اسفند 1394  1:04 PM
تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها