کوکوی تره
کوکوی تره
مواد لازم :
تره----------------- نیم کیلو
تخم مرغ -----------4 عدد
روغن-------------- 2/1 پیمانه
زردچوبه------------ یک ق چ
آرد گندم----------- یک ق غ
گردوی خرد شده--------------- به دلخواه مقداری
نمک و فلفل-------------------- به اندازه لازم
طرزتهیه :
سر و ته سبزی تره را بگیرید ودسته سبزی تره ای که در دست دارید ،طوری که سرتره ها
بین انگشت شست و اشاره قراربگیردبعد با چاقوی تیزی به پهنای یک چهارم سانت خرد
کنید بعد از خرد کردن تره ، خوب آن را بشویید و در صافی بریزید تا آب آن خارج شود .
سپس تره ها را به مدت یکی دو ساعت روی یک دستمال تمیز یا روی سینی پهن کنید تا
آب اضافی آن گرفته شود .
تخم مرغ ، زردچوبه ، آرد ، نمک و فلفل را در ظرفی مناسب بریزید و خوب هم بزنید تا صاف
و یکدست شود ، بعد تره را به مخلوط تخم مرغ اضافه کنید و حدوداً ۵ دقیقه بزنید تا خوب
مخلوط شود. سپس یک تابه ی نچسب راکه اندازه آن متناسب با مایه کوکو باشد را روی
حرارت بگذارید و روغن رادرون آن بریزد وقتی روغن کاملاً داغ شدمایه کوکو رادرون
تابه بریزید و روی آن رابا پشت قاشق صاف کنید ، و چند تکه گردو روی آن قرار دهید،
درب تابه و یا یک دمکنی روی آن بگذارید و حرارت را کم کنید تا زیر کوکو برشته شود
و کوکو پف کند، سپس کوکو را به قطعات سه گوش یا مربع برش بزنید وقطعات کوکو را
برگردانید تا طرف دیگرآنها برشته شود.
اگر خواستید که کوکو را در فر طبخ کنید ، ۱۵ دقیقه قبل فر را روشن کنید وروغن را در
تابه بریزید و درون فرداغ کنید، بعد مایه کوکو را درآن بریزید و روی آن راصاف کنید
و درون فرقرار دهید تا با حرارت۳۵۰ درجه به مدت ۴۵ دقیقه بپزد و دیگر لازم نیست که
درب آن را بگذارید و کوکو را پشت ورو کنید.
پنج شنبه 6 اسفند 1394 1:04 PM
تشکرات از این پست
nargesza