0

کوکوی قارچ

 
arezooo
arezooo
کاربر طلایی3
تاریخ عضویت : آبان 1392 
تعداد پست ها : 2286
محل سکونت : خراسان رضوی

کوکوی قارچ

کوکوی قارچ

مواد لازم برای 4 نفر:

روغن زیتون 2 قاشق غ

پیاز ریز خرد شده 1 عدد بزرگ یا 2 عدد کوچک

سیر خرد شده 1 تا 2 حبه

فلفل دلمه قرمز ریز خرد شده 1 عدد

جعفری خرد شده 3 قاشق غ

قارچ ریز خرد شده 300 گرم

کره 2 قاشق غ

آبلیمو 2 قاشق غ

تخم مرغ 5 عدد

آرد 3 قاشق غ(می تونید از آرد پف کننده هم استفاده کنید)

زعفران دم کرده 2 قاشق چ

پودر اورگانو، سبزیجات خشک ایتالیایی، گرانول فلفل قرمز هر کدام 1.5 قاشق غذاخوری

پنیر پارمسان رنده شده 2 قاشق غذاخوری + کمی اضافه تر جهت تزیین

پودر عصاره سبزیجات 1 قاشق غ (دلخواه)

فر را با حرارت 180 درجه سانتی گراد گرم کنید. قالب مورد نظر خود را با اسپری روغن چرب کنید. من از قالب مستطیل پیرکس استفاده نمودم. چنانچه تمایل دارید کوکوی خود را سرخ کنید، نیازی به فر نمی باشد.
روغن را در ماهی تابه ریخته با حرارت متوسط گرم کنید. پیاز را بیفزایید و کمی تفت دهید تا نرم شود. سیر را افزوده و حرارت دهید تا سیر و پیاز کمی طلایی شوند ولی قهوه ای نشوند (این باعث می شه رنگ کوکوی شما خوشرنگ بشه). سپس فلفل دلمه قرمز را هم افزوده و تفت دهید به مدت 1 تا 2 دقیقه. پودر اورگانو، سبزیجات خشک ایتالیایی و گرانول فلفل قرمز را نیز بیفزایید و مواد را مخلوط کنید. سپس از روی حرارت کنار بگذارید تا خنک شود.

قارچ ها را که خرد کردید با 1 قاشق آبلیمو آغشته کنید. کره را در ماهی تابه ذوب کنید و قارچ ها را درون آن بریزید. باقی مانده ی آبلیمو را هم افزوده و با حرارت بالا تفت دهید تا قارچ ها آب نیدازند. نیازی نیست قارچ ها طلایی شوند. کمی که نرم شدند حدود 2 تا 3 دقیقه از روی حرارت بردارید. در این صورت رنگ کوکوی شما خوش رنگ تر خواهد شد. چنانچه هنوز کمی آب در ماهی تابه هست، قارچ ها را آبکش کنید تا آبی نداشته باشند. کنار بگذارید تا خنک شوند.

در کاسه ی بزرگی تخم مرغ را بشکنید و با همزن برقی یا چنگال هم بزنید. سپس آرد را اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید تا مخلوط شما پف کند. زعفران دم کرده را هم بیفزایید. با چنگال مخلوط کنید. مخلوط پیاز و فلفل دلمه، قارچ و جعفری را به همراه پنیر پارمسان اضافه کرده و مواد را به خوبی با هم مخلوط کنید تا یکدست شوند. نمک و فلفل به میزان لازم اضافه کنید. می توانید کمی هم عصاره ی پودری سبزیجات اضافه کنید که در آن صورت نمک کمتری بریزید.

مواد آماده شده را در قالب مورد نظر خود که قبلا" چرب کرده اید، بریزید با پشت قاشق روی مواد را صاف و یکدست کنید. سپس در فر از پیش گرم شده به مدت 20 تا 30 دقیقه قرار دهید یا تا زمانی که کوکوی شما بسته شود و با خلال دندان یا چنگال تست کنید. سپس از فر خارج کرده و به مدت 5 دقیقه اجازه دهید در قالب خنک شود، سپس برش زده و باقی مانده پنیر پارمسان را روی آن بریزید و سرو کنید. این کوکوی خوشمزه را می توانید مثل بقیه کوکوها درون ماهی تابه نیز سرخ کنید. به این ترتیب که روغن را گرم کنید و مواد کوکو را بریزید، یک سمت آن که بسته شد به آرامی برش زده و یا به صورت یک تکه سمت دیگر آن را سرخ کنید و یا هر بار کمی از مواد را با قاشق در ماهی تابه بریزید و سرخ کنید. بهتر است که از فر استفاده کنید تا روغن کمتری مصرف شود و غذای سالم تری داشته باشید.... کوکوی قارچ مخصوص را می توانید با برنج و یا نان و برشی از لیموترش و کمی سالاد سرو کنید.

منبع: از اينترنت ولي نميدونم كدوم وبلاگ؟؟

...................

تغييراتي كه خودم دادم:

سير رو كمي بيشتر زدم.... براي سبزي از ريحون و جعفري تازه خرد شده استفاده كردم... تخم مرغ رو 4 تا زدم.... پنير پيتزا رو كمي بيشتر ريختم توش... از فلفل دلمه اي قرمز و سبز استفاده كردم...1 ق بكينگ پودر هم ريختم...

اينم مراحلش:

سير + پياز رنده شده + فلفل دلمه هاي تفت خورده + زردچوبه و فلفل

سبزي

قارچهاي تفت خورده + كمي آبليمو + فلفل سياه + كمي نمك

جهت مشاهده تصویر واقعی کلیک کنید

نام:	DSC08045.jpg
بازدید:	0
اندازه:	67.6 کیلوبایت
شناسه:	164413

تخم مرغ زده شده و بعد آرد اضافه و خوب زده شده:

جهت مشاهده تصویر واقعی کلیک کنید

نام:	DSC08048.jpg
بازدید:	0
اندازه:	51.4 کیلوبایت
شناسه:	164414

ظرف پيركسم رو با روغن جدا ساز مهرانه جون چرب كردم:

جهت مشاهده تصویر واقعی کلیک کنید

نام:	DSC08049.jpg
بازدید:	1
اندازه:	89.0 کیلوبایت
شناسه:	164415

مواد رو مخلوط كرده و بكينگ پودر رو هم اضافه و هم زدم و توي ظرف ريخته و روشو با قاشق صاف كردم:

جهت مشاهده تصویر واقعی کلیک کنید

نام:	DSC08053.jpg
بازدید:	0
اندازه:	86.4 کیلوبایت
شناسه:	164416

توي فر حدود نيم ساعت طول كشيد:

جهت مشاهده تصویر واقعی کلیک کنید

نام:	DSC08056.jpg
بازدید:	3
اندازه:	97.2 کیلوبایت
شناسه:	164417

پنج شنبه 6 اسفند 1394  12:41 PM
تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها