وب سایت سرآشپز: نهایت خلاقیتی که برای صبحانه به خرج می دهیم این است که تخم مرغ آبپز درست کنیم، کمی گوجه خرد کنیم و کنارش بگذاریم. اما در این مطلب می خواهیم کمی به چاشنی خلاقیتتان اضافه کنیم و صبحانه ای هیجان انگیزتر را به شما اموزش دهیم. این صبحانه بسیار خوشمزه و مجلسی میباشد.
طرز تهیه :
1.خمیر یوفکا را با قلم مو و کره ی ذوب شده چرب کنید (هر دو طرف)
2.داخل قالب مافین بگذارید (دوتا سه لایه لازمه ،با وصله پینه کردن میشه اینکارو آسون کرد )
3.ژامبون خرد شده و پنیر پیتزا رنده شده داخل قالب بریزید.
4.آویشن بپاشید.
5.یک عدد تخم مرغ را با احتیاط روی مواد بشکنید . نمک و فلفل سیاه.
6.در فر ٢٠٠ درجه بپزید.
7.لبه های یوفکا که طلایی شد حاضره ،ولی شما میتونید به میزان پخته شدن تخم مرغ هم توجه کنید.
نکته : موقع سرو میتونید از سس معمولی هم استفاده کنید.