کوفته هویج
گوشت چرخ کرده نیم کیلو
هویج چرخ کرده نیم کیلو
پیاز 1 عدد متوسط
تخم مرغ 1 عدد
آرد نخودچی 2 قاشق غذاخوری
زردچوبه، نمک، فلفل، به میزان لازم
آلو خورشتی تعدادی
· نکته حتما اب اضافه هویج و پیاز را بگیرید چون باعث شل شدن و وارفتن کوفته می شود
گوشت، هویج، پیاز، تخم مرغ، ارد نخودچی، نمک و فلفل رو با هم مخلوط کرده و ورز می دهیم. گلوله هایی به اندازه گردوی درشت درست می کنیم و در روغن داغ سرخ می کنیم بعد سس کوفته رو با اب کمی پیاز داغ و نمک و فلفل درست می کنیم کوفته ها رو تو سس میذاریم تا بپزه چند عدد الو هم می ریزیم تو سس کوفته ، بعد از حدودا نیم ساعت تا 40 دقیقه کوفته ها پخته شده است
فقط بهتره کوفته ها رو یک ردیف تو سس بچینید
طعم این غذا خیلی تنده باز به ذائقه خودتون میزان فلفلش رو بریزید چون هویج شیرین غذا طعم تندی خوبی می گیره
امیدوارم خوب توضیح داده باشم من اولین باره که دارم دستور غذا می ذارم به بزرگی خودتون ببخشید
اگه تو جای درستی این پستو نذاشتم ببخشید