0

کوفته برنجی

 
arezooo
arezooo
کاربر طلایی3
تاریخ عضویت : آبان 1392 
تعداد پست ها : 2286
محل سکونت : خراسان رضوی

کوفته برنجی

کوفته برنجی


جهت مشاهده تصویر واقعی کلیک کنید

نام:	IMG_2038.jpg
بازدید:	1
اندازه:	37.4 کیلوبایت
شناسه:	97194

غذاهای سنتی من اکثرا مطابق با دستورهای استاد خوبمون رزا منتظمی (روحشان شاد)است.
گاهی با یک تغییر کوچولو

گوشت چرخکرده نیم کیلو
برنج 100 گرم
آردنخودچی100گرم
سبزی کوفته(تره-جعفری-شوید-مرزه-ترخون-نعنا)نیم کیلو
تخم مرغ2 تا 3 عدد
لپه-100 گرم
نمک و فلفل و ادویه
پیاز 3تا 4 عدد برای اب کوفته
زردچوبه
گردو برای داخل کوفته
زرشک برای داخل کوفته
پیاز داغ برای داخل کوفته
کمی رب برای اب کوفته

برنج را با کمی نمک بپزید تا کمی نرم شود.لپه را هم جداگانه بپزید.سبزی را تمیز کرده بشوئید و ریز خرد کنید.گوشت برنج تخم مرغ ارد نخودچی نمک و فلفل و ادویه را در کاسه ای ریخته و خوب ورز دهید تا بهم بچسبد.سبزی را اضافه کنید وباز خوب مخلوط کنید.
3 تا 4 عدد پیاز را در مقداری روغن سرخ کنید .نمک و فلفل و رب را هم کمی تفت دهید زرد چوبه را هم تفت دهید و 5 تا 6 لیوان اب بریزید و بگذارید به جوش بی اید.از مایه کوفته به اندازه یک پرتقال بردارید گرد کنید کمی داخل ان را گود کنید. مقداری گردو زرشک و در صورت تمایل الوی خیس کرده بگذارید و انرا مجددا گرد کنید و داخل اب در حال جوش بی اندازید.و بگذارید تا کوفته بپزد.میتوانید الوی بیشتری خیس کنید و در کنار کوفته ها بریزید تا اب ان هم ملس شود.من این کار را میکنم ضمن اینکه مقداری هم گردو در اب کوفته میریزم.
جهت مشاهده تصویر واقعی کلیک کنید

نام:	IMG_1976.jpg
بازدید:	8
اندازه:	36.4 کیلوبایت
شناسه:	97195
جهت مشاهده تصویر واقعی کلیک کنید

نام:	IMG_1983.jpg
بازدید:	3
اندازه:	37.0 کیلوبایت
شناسه:	97196
جهت مشاهده تصویر واقعی کلیک کنید

نام:	IMG_1992.jpg
بازدید:	2
اندازه:	27.7 کیلوبایت
شناسه:	97197
جهت مشاهده تصویر واقعی کلیک کنید

نام:	IMG_1993.jpg
بازدید:	2
اندازه:	37.4 کیلوبایت
شناسه:	97198
جهت مشاهده تصویر واقعی کلیک کنید

نام:	IMG_1999.jpg
بازدید:	2
اندازه:	31.4 کیلوبایت
شناسه:	97199
جهت مشاهده تصویر واقعی کلیک کنید

نام:	IMG_2003.jpg
بازدید:	3
اندازه:	49.6 کیلوبایت
شناسه:	97200

سه شنبه 4 اسفند 1394  10:38 AM
تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها