0

کوفته ازمیری با سس قارچ

 
arezooo
arezooo
کاربر طلایی3
تاریخ عضویت : آبان 1392 
تعداد پست ها : 2286
محل سکونت : خراسان رضوی

کوفته ازمیری با سس قارچ

کوفته ازمیری با سس قارچ - کوفته فوری


کوفته ازمیری

گاهی پیش میاد که هوس خوردن کوفته میکنیم اما از انجا که یک خورده کار زیادی میبره شاید حوصله مون نگیره که درست کنیم من طرز درست کردن یک کوفته فوری رو از یک آشپز ترک ترکیه یاد گرفتم که براتون مینویسم امیدوارم که بدردتون بخوره

مواد لازم برای ۲ نفر

گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم
قارچ خورد شده ۱۰۰ گرم
سبزی معطر شامل گشینز و جعفری کمی
رب به میزان لازم
پیاز خورد شده یک عدد برای سس و یک عدد رنده شده برای گوشت
مغز گردو به تعداد کوفته ها
نمک فلفل و زردچوبه کمی
آب غوره و یا آبلیمو بمیزان لازم

ابتدا پیاز رو در روغن کمی تفت داده و سپس ادویه ها را اضافه کرده بعد از چند ثانیه نصف سبزیهای خورد شده را اضافه کرده و باز کمی تفت دهید و بعد از چند ثانیه رب را اضافه کرده سپس حدود ۲ لیوان آب و قارچ های خورد شده به مواد تفت داده شده اضافه کنید و بگذارد تا بجوشد .
سپس گوشت چرخ کرده را با پیاز رنده شده و و ادویه های نام برده شده و نصف بقیه سبزیهای معطرمخلوط کرده و حسابی ورز بدهید و از آنها توپهای کوچکی به اندازه نارنگی برداشته و در دستانتان گرد کنید و در انتها یک عدد یا نصف مغز گردو / بستگی به کوچکی و یا بزرگی کوفته ها دارد / وسط ان گذشته و کنار بگذارید
وقتی که همه آنها آماده شد کوفته ها رو آهسته داخل قابلمه بگذارید وقتی که حسابی خودشون رو گرفتن میتونید زیرش رو کم کنید بعد از حدود ۲۰ دقیقه تا نیمساعت کوفته حاضر است. ۵ دقیقه آخر هم کمی آب غوره و یا آب لیمو بهش اضافه کنید میزان ان بستگی به ذائقه شما داره
اگر احساس کردید که مواد کوفته شل هستش میتونید بهش کمی ارد نخود چی اضافه کنید

تمام مواد این غذاها تقریبی هاست و شما میتونید بنا به سلیقه و ذائقه خودتان آنها را کم و یا زیادکنید

جهت مشاهده تصویر واقعی کلیک کنید

نام:	P4160544.jpg
بازدید:	3
اندازه:	68.0 کیلوبایت
شناسه:	129566   جهت مشاهده تصویر واقعی کلیک کنید

نام:	P4160543.jpg
بازدید:	1
اندازه:	67.0 کیلوبایت
شناسه:	129567  

جهت مشاهده تصویر واقعی کلیک کنید

نام:	P4160542.jpg
بازدید:	3
اندازه:	67.6 کیلوبایت
شناسه:	129568

 

سه شنبه 4 اسفند 1394  10:29 AM
تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها